Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Ieri l-am auzit pe Yannis cum imita animalele , eu nu reusesc sa o fac sa imite animale (imita doar cainele si vaca) si nici nu prea spune multe cuvinte. Intrebare pt mamicile a caror pufi vorbesc...i-ati stimulat mai mult din punctul asta de vedere? Ma intrebam daca trebuie sa "lucrez" mai mult cu ea sau si asta e ca mersul...fiecare cand vrea.

MP ce faceti??

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu cred ca tine de fiecare copil cand vorbeste. Da, s-ar parea ca cei cu care se vorbeste mai mult, vorbesc la randul lor mai repede.
Dar daca nu s-a vorbit si nu se vorbeste cu Dani....apoi nu mai stiu....incontinuu cineva vorbeste cu el, incontinuu e in centrul atentiei, este intrebat, i se cere parerea daca vrea sau nu...si tot nu zice nimic. Nici macar nu imi animale. Niciunul. La el toate fac i-ha. Si cainele si pisica si rata si toate fac iha.
So...las-o in pace. Cand va avea ceva de comunicat, va zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nyny 13????????? offf de ce trebuia sa-mi zici...????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

nu era cu vineri 13? azi e numai miercuri...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Vineri 13 e culmea culmilor.
Miercuri 13 e un fel de take care, casca ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Azi, primesc telefon de la mamaia care mi-o da pe Mara la telefon ca are sa-mi spuna ceva:

"...mamii, vreau sa-ti spun ca eu am mancat tot si in timpul asta ce crezi ca a facut baiatul tau... fratele meu?... a bagat mana in pampers si a mancat kk...."

am bagat-o la traznai...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Azi, primesc telefon de la mamaia care mi-o da pe Mara la telefon ca are sa-mi spuna ceva:

"...mamii, vreau sa-ti spun ca eu am mancat tot si in timpul asta ce crezi ca a facut baiatul tau... fratele meu?... a bagat mana in pampers si a mancat kk...."

am bagat-o la traznai...

Traznaie, traznaie, dar ti-a servit-o putin cu baiatul tau. Si daca stai si faci analiza literara pe text, poetul a vrut sa spuna
Si dupa cum vezi nu e chiar sfintisor, si pentru o asa grozavie ar cam merita o mustrare (ce numai ea?), iar ea merita aplauze ca a mancat tot.

Wow ce secventa logica. Si cati ani ziceai ca are? Cand va fi soacra...

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Si eu am auzit de Lepsa numai de bine. Si nu am fost niciodata.
Noi planuiam sa plecam de vineri la mare sau la Bran, dar s-a anuntat o conferinta vineri la 11, so...nu mai plec nicaieri. Poate plecam totusi de vineri seara, dar ...nu cred.
Distractie placuta daca reusiti sa plecati si sa ne povestesti impresii.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Multumim frumos. La fel si voua daca totusi va hotarati sa plecati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

hei!

mai traiesc si eu...n-am murit decat timpul in care ar trebui sa stau la calculici....din pacateeeeeeeeeeeeeeeee

sa iau ce am ratat

La multi ani Sorina!!!

Sa fii sanatoasa, frumoasa si sa ai puterea de a o creste si pe Iris, si sa fii o mama tot asa puternica cum ai fost pana acum!
Iti doresc tot binele din lume!!!!!!!!!

Aalicredo la multi ani si voua!!!!!!!!!!!!
Multa sanatate si la cat mai multe flori de la sot!!!!!!!!!
Happy aniversary!

am citit in diagonala.........

din pacate

nu am timp mai de nici o culoare
pic lata deodata cu fiu-meu!!!!!!!

cra-cra.............sunt uimita de progresele lui in fiecare zi.......de tot ceea ce face.....e uimior, serios, pe zi ce trece face tot mai multe.....si zice o gramada..ne intelegem de minune...are grija sa se faca inteles...in ultimele zile imi mananca o gramaga musai a fost sa ii dau rosie la mana si a papat-o toataaaaaaaaa si banana ceea ce nu ii trebuia........papa papapa papa asta striga toata ziua!!!!!!!!!!!!!!!!

doarme bine......

manca bine

e super activ...........

si e ok

mai nou cand se trez dupa masa si nu mai vrea sa doarma...si eu il culc inapoi, vine la mine, se uita asa in okiii mei ca un catelus mic mic....cu okii de sticla, si imi da pupppppppp sa nu il mai culc ca nu vrea sa doarma
e mortallllllllllllllllll

il iubesc la nebnuie...stau ca proasta si cand doarme ma uit la el, creste enorm de mult in fiecare zi.....e destept foc.......ce sa mai o minune de copillllllllllllllllllllllllllll

na gata ca ies din timp..............mai am de fc atatea si speram sa si dorm...........of offffffffffffffffffffffffffffff

va puppppppppppppppppppppp
aveti grija de voi si de puiuti!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

am bagat-o la traznai...

Traznaie, traznaie, dar ti-a servit-o putin cu baiatul tau. Si daca stai si faci analiza literara pe text, poetul a vrut sa spuna
Si dupa cum vezi nu e chiar sfintisor, si pentru o asa grozavie ar cam merita o mustrare (ce numai ea?), iar ea merita aplauze ca a mancat tot.

Wow ce secventa logica. Si cati ani ziceai ca are? Cand va fi soacra...

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Da, clar... E asa sfatoasa cateodata... ma mir si eu de unde la scoate.

Mergi la inceput

Bea ce mi-e drag de tine cand esti linistita... parca imi dai si mie asa o stare de bine cand te citesc. Vad ca in mare parte este meritul lui Ivan. Ma bucur mult ca papa bine si ca doarme bine si ca va intelegeti super. Bravo... asa sa fiti mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mda.............

mersi nyny.......

pai ce sa fac?
ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu el...pana nu vine bb2...
ajutor mult nu am......

sotul cred ca nu l-a hranit de cateva luni.......de spalat iar eu......si mama ce ii mai da sa amnce seara cateodata deci toate se sparg in capul meu

nu stiuc um voi face cu doi

ma ia frica uneori sa nu sufere ivan din cauza de ne-atentie asupra lui, sau daca m-a ajuta doamne doamne sa alaptez iar e alta poveste, ca am vazut cum e, ca iti ia mai mult timp si asa.......

ma gandeam la un sling...sau wrap sau cum s-or numi alea?oi fi ca tigancile...asta micu la tzata in sling/wrap ala mare in brate papa.............

oricum................nu stiu cum voi face fata...se zice ca bb2 e mai cuminte si sper ca asa si va fi...si sa ma pot imparti in doi..............

usor nu va fi, sunt foarte constienta.............dar sper sa fie bine, sa nu aibe nimeni de suferit....

prin urmare e foarte atasat de mine, daca e tot cu mine..........

tati vad eu ca e stresat, ca nici el nu stie ce il asteapta.........dar sper sa ne descurcam......

mai e atat de mult, dar mi se pare uneori ce e prea putin.........si incerc sa fac multe schimbari in mintea mea.......

nu stiu
sa fie bine.............
va fi nu??????????????

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

am bagat-o la traznai...

mor de rassssssssssssssss

in concluzie...io zic ca tre sa incepi sa-i administrezi copilului ciocolata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput