Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!
Raspunsuri - Pagina 4
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela nyny 13????????? offf de ce trebuia sa-mi zici...???? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
nu era cu vineri 13? azi e numai miercuri...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
pe asta cu maturizarea laringelui n-o stiam! uneori incearca sa zica una alta si-i iese ceva galgait, pare cuvant, dar deloc inteligibil, o fi vrand sa spuna cuvinte dar inca nu-i ies pe gat??? Eu am inceput sa vorbesc in jurul varstei de 3 ani si lumea mi-a zis sa stau linistita in privinta lui Kay, o sa vorbeasca cand o sa fie el pregatit... (am inceput sa vorbesc la 3 ani si am pronuntat toate cuvintele corect si Ela la fel cand a inceput sa vorbeasca a pronuntat totul corect)... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Da, asa este. De aceea sunt unii copii dezvoltati normal, dar vorbesc tarziu, iar cand vorbesc, incep direct cu propozitii nu doar cu cuvinte izolate, iar cuvintele sunt rostite corect. Bine, nu te gandi ca fac fraze de tip Marin Preda.
Gandirea e ok, dar nu pot rosti si uneori ii frustreaza lucrul acesta si devin nervosi.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
nyny spune:
citat din mesajul lui decenuela nyny 13????????? offf de ce trebuia sa-mi zici...???? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
....
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
alicredo, la multi multi ani fericiti impreuna! Mi-a placut cearta cu unde imi sunt florile! Dar s-a revansat frumos!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
citat din mesajul lui Ruxita la noi metoda incepe sa dea roade... ca sa zic asa... dupa o zi de tot pus la oala cu treaba sau fara, rezultatul a fost ca acum nu protesteaza cand il pun la oala... dimpotriva, a facut un kkcel in pampers (iesisem ceva mai devreme) si l-am dezbracat si l-am pus la oala, il las la oala si imi continui treaba in bucatarie si-l vad ca se ridica (era inca murdar de kk nu-l spalasem), se duce in living si vine inapoi cu o carte si se aseaza inapoi pe oala... ... si a stat si azi dimineata la prima ora, desi n-a facut nimic, a stat cam 5 min... pupam jijelul sa treaca bubuca! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Bun asa. Cum era vorba aia?...incetu cu incetu se face otzetu'. Succes in continuare.
Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
ai grija.... suntem in 13 azi ... O zi buna iti doresc Mamica fericita de Mara si de David |
Bine ca este mircuri. Iti dai seama daca era si marti si mai erau si cele 3 ceasuri rele?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alicredo sa nu se faca 12....dam si noi de baut ptr 3 ani de casnicie din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
la multi inainte sanatosi, voiosi si plini de iubire.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alicredo despre noi.....baietii cu diaree...again eu nu am nimic....cine stie de la ce! noroc ca nu e cu febra sau alte cele... managerul in concediu...eu is sefa pe acolo....batai de cap...ce mai? marti...zi de stoc...comenzi...trecut acte pe nu stiu unde...6 zile...o gramada de ore...putin timp ptr mine... vine barbatu acasa...dimineata....eu dormeam...ma trezesc..intreb unde mi-s florile? el: pai nu-i gata ziua...eu zic: ba da e gata...daca nu m-ai surprins dimineata cand am facut ochisori...mai tarziu e degeaba...bun...ne certam cu florile mele cu tot...fac bot si plec la munca...acolo busy...plec in pauza pove cu el, amandoi tot cu diaree...noroc ca papa david ...ma imi spune sa ma grabesc acasa ca e varza de obosit...eu zic ca mai stau prin oras sa ii iau flori(trebuia sa ma duc sa ii fac un tricou imprimat cu : i may not be always right , but i'm never wrong....tipic barbatu-mi-o care indiferent cine greseste el nu e niciodata vinovat)...bun...ma intorc din pauza...imi zice maggie...ca e prea mare profitul cu 3 %...ia-o de la inceput , vezi unde ai gresit plin de clienti in magazin...si apare o tanti cu un buchet maaaaaaaare de flori...ma intreaba daca asa ma cheama, zic da...imi zice ca sunt ptr mine...rosesc...intreb : de la cine? (cate variante aveam ????) imi zice ca am felicitare si vad acolo...buna-ziua si la revedere....eu rosie ca focul....il sun din nou...ca nu e normal, ca bla bla bla...si imi zice: lasa sa vezi si tu cum e sa te plimbi cu florile dupa tine prin centru pana acasa mistocar mare.......dupa 15 min a sunat sora-mea ca bunicul e in semi coma la spital....deci toata bucuria mea a durat 15 min...de atunci sunt cu susul in jos...asta e! a trebuit sa stau o ora dupa tricou....fac tura de magazin...reduceri mari la zara, la parfumuri preturi de dutyfree...imi mai trebuia rimel bun......ce mai? m-am cadorisit de ziua noastra plecat in parc...tati dezinfecteaza again tot pe acasa(baie,bucatarie, frigider etc)...acum e seara...isi papa supica de pui...se drege...eu cu neamurile in vizita...so...somn de voie sunt super obosita...mai am o saptamana busy...apoi sper sa revin cu forte proaspete aveti grija de voi! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Alicredo, multa putere mami, ca esti ocupata rau de tot!!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Se pare ca e buna, caci iar mancam si bem. Cu voi nu mai slabeste omul niciodata. Cum se termina petrecerile, incepeti cu gemurile, si tot asa... Cum mai dau eu jos cele 3 kile luate dupa operatie NU LE MAI DAI JOS, TE BUCURI DE ELE!!! OF....CU KILELE ASTEA!!! Pana una alta, La multi ani luminosi si linistiti Alicredo si cu mai multi cretulini pe langa voi. Pacat de momentul dureros cu bunicul. Se intampla si lucurrile acestea si chiar daca sunt batrani tot iti vine greu. Eu tocmai l-am pierdut pe bunicul cu cateva zile inainte de operatie (de ziua lui tata), ieri sotul a fost anuntat ca bunica lui este foarte rau si ne pregatim. Cred ca ne este greu sa realizam si ca vremea lor s-a dus, si ca noi nu mai suntem chiar tinerei si ca ne-am maturizat. Mergem mai departe Mai, eu zic ca e bine ca mai aveti bunici. Eu nu mai am decat 1 din 6 (da, eu am avut 3 perechi de bunici, ca pe mama a crescut-o o alta familie prietena) Am facut progrese cu cartea promisa. Am coborat-o de la etaj si pus-o la intrare sa o iau cu mine. Maine cred ca urmeaza sa o si iau. Din toate cartile pe care le-am cumparat, mi se pare cea mai usor de parcurs de catre un parinte. O recomand cu caldura. Si pe mama o captivase la spital. Cunosc sentimentul. Asteptam cartea maine. Sorina - deci asta voia Iris - la mare, la soare...Cred ca trebuie sa va mutati la Constanta Ana - si Tudor se aseaza pe cate o treapta sau piatra. Ii place cum stau vecinii la poarta. Avem baieti sfatosi. Dece - pare ca sunteti mai bine. Vad ca sunteti empatici in zona. SI Luca si Yannis. Si sa aveti o zi buna.... Incerc sa ma intorc mai incolo. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
blue_flower spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza... Sarumana pt cafelutza Larisel... sunt deja la a doua. Noi am dormit bine. David n-a mai facut febra azi-noapte .... ultima data l-am verificat pe la 5 cand i-am dat laptele si n-avea nimic. Cand am plecat la serv dormea si n-am mai intrat la el sa nu-l trezesc. Intr-un sfarsit am reusit sa vb cu mamaia la tel si mi-a spus ca e ok. Programasem si noi sa plecam weeekend-ul asta la un munte undeva la Lepsa. N-am fost niciodata, dar am auzit ca e o zona foarte linistita. Abia astept... Alicredo la multi multi ani fericiti impreuna. Unde v-ati gasit?... mi se pare ca va potriviti atat de bine. Sorina ma bucur mult pt voi. Ana un cra foaaarte frumos... ce dulce trebuie sa fie cu mersul lui de "mosnegel". Mamica fericita de Mara si de David |
Si eu am auzit de Lepsa numai de bine. Si nu am fost niciodata.
Noi planuiam sa plecam de vineri la mare sau la Bran, dar s-a anuntat o conferinta vineri la 11, so...nu mai plec nicaieri. Poate plecam totusi de vineri seara, dar ...nu cred.
Distractie placuta daca reusiti sa plecati si sa ne povestesti impresii.