Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!
Raspunsuri - Pagina 7
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Salutare Alicredo sa va iubiti la fel de mult mereu, pupam cretulinul frumos; sanatate bunicului Ruxita felicitari pt primul pas in operatiunea olita ; pune-l la olitza imediat ce se trezeste; Nyny eu am fost la Lepsa, e frumos; Copiii tai sunt bestiali !!! Sorina ma bucur ca v-ati inceput bine concediul Mire , M. e practica, ce atata vorba, ea trece la actiune direct, e perfecta nu-ti fa nici o grija, nu cred ca tine atat de mult de stimulare cat de fiecare copil in parte Tomaca m-ai dat gata cu dezv laringelui... multe mai stii Din ciclul cra: ieri ii spun lui A. se ne uitam la desene iar ea imi zice Ba:nei adica Barney- dinozaurul, asta inseamna ca numeste lucruri fara sa le vada ; si cand i-am deschis nu era Barney, si mi-a strigat intr-una ca vrea , ca i-am pus de pe youtube, a stat jum de ora cu ochii beliti pe laptop pui mic |
Eee... uite aici fata desteapta... nu ca altii care mananca ce nu trebuie
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ai uitat ca e si dece in tandemul care este trio de Yannis |
Dap... ai dreptate. Ma gandisem la asta dar dupa ce am trimis mesajul
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Eee... uite aici fata desteapta... nu ca altii care mananca ce nu trebuie Mamica fericita de Mara si de David |
Dsr cine o sa aiba noroc cat carul ....
alicredo spune:
larisel, sorina, decenuela,ale1212xa, ana_g, tomaca, nyny, miremia, ruxita, blue_flower, beatrice, danasor, alexutzzza...va multumesc din suflet ptr urari voastre...au mers acolo unde trebuie....la suflet
decenuela...flori(mixte crini, frezii, orhidee, trandafiri si inca una...cate nu stiu cate fire din fiecare)rimel benefit.kg...60 ....asta cu kg is ptr ranza ta....glumesc mami...
so....11 iulie....aniverseaza sora-mea 2 ani de casnicie....12 iulie....noi 3 ani....13 iulie....primesc un tel de la sora-mea....stii de ce te-am sunat, nu????? parca s-a prabusit cerul peste mine....stiam.... persoana care imi era draga, bunicul meu....nu mai e printre noi....prima moarte din familie(de ceilalti bunici nu am fost atasata...i-am vazut de 5 ori in viata mea cand eram mica..(.mama mamei mele a murit, cand avea ea 6 luni, mai are un frate, si tac'su la 1 an s-a recasoatorit si a dat-o pe mama la casa de copii, a pastra baiatul barbatii astia ea a pastrat legatura cu o matusa si la 14 ani s-a urcat pe tren singura sa isi vada familia...la 300 de km de cj...pe de alta parte fiind singura in cj ala...cunoaste pe toata lumea in toate institutiile de la invatamant la politie, de la portar la director...a invatat sa se descurce singurabagareata....si ne iubeste ca pe ochii din cap...)
iar bunicul...a asteptat sa treaca aniversarile noastre...sa nu coincida cu una dintre ele... azi -dimineata la 9 :30 l-au dus cu salvarea acasa, la tara(7 km de cj)...l-au pus jos langa bunica(in casa de jos,facata ptr ei sa nu mai urce scarile) ....si la 15:30 (dupa relatarile mamei mele...a inchis ochii, i-au curs lacrimile si s-a dus)cum a avut el rabdare sa fie langa ea.... sa moara acasa la el...(leucemie, de 1 luna prin spitale, cred ca a facut blocaj renal, nu am mai intrebat de ce a murit,urina sange...a trait 88 de ani frumosi si sanatosi...nu a fost bolnav...doar in ultima luna de viata) buna....cu momente de luciditate (are alzheimer,ne asteptam la ea sa plece prima)...si fara...(nici acum nu stiu daca stie ca nu mai e,) atat am aflat...ca a inceput sa planga cand l-au luat sa-l duca in casa de sus....offf Doamne....ca ma apuc iar pe plans.... mi-e asa de dorr de ei... si ii am amintirea atat de vie...cand era david la el in brate...si il invata sa dea ''noroc'' si nu mi-a povestit tot despre aventurile lui in al doilea razboi mondial.... si stiu ca se va duce si ea dupa el....dupa 67 de ani de casnicie, o viata traita cu un om...Iar eu nu pot ajunge...bilete nu sunt,cu david nu ma pot duce(e weekend imi trebuie o gramada de imputerniciri, + ca tre sa ii fac pasaport ca sa il aduc inapoi, tati nu poate sa stea cu el 3 zile)...pana sambata nu-l pot tine ca e prea cald....asta e! am plans si m-am consumat destul azi...ne luam maine bilete sa mergem la pomana de 6 saptamani...doliu e in sufletele noastre si nu in haine...toata lumea e impacata cu gandul ca nu mai e...ca s-a chinuit(azi-noapte se intorcea de pe o parte pe alta de dureri si nu zicea nimic) numai eu nu.....
v-am amarat destul si stiu ca dimineata larisel, sorina, decenuela,ale1212xa, ana_g, tomaca, nyny, miremia, ruxita, blue_flower, beatrice, danasor, alexutzzza o sa imi transmiteti condoleantele voastre....va multumesc anticipat
plec sa ma rog ptr sufletul lui! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata....haideti la o cafea la nisip!
Am zis ieri ca revin, si n-am mai revenit...merge conexiunea la net ca o curca beata......pana citesc, pana scriu...imi moare bateria la laptop...
Alicredo... de urari si condoleante pentru pierderea suferita!
BF...foarte tare chestia cu .."miercuri 13...take care"
Nyny......m-am amuzat tare cu telefonul Marei..auzi la ea..."baiatul tau...fratele meu"
Bea.......ma bucur tare ca Ivan papa si doarme bine....in rest...va fi ce va fi, si va fi bine...tu esti o mama minunata, si o sa gasesti solutia potrivita, sa la balansezi pe toate... Si eu am niste senzatii cam nasoale, de cand cu iris....cum ca diana nu mai este ..."centrul universului" nostru...dar fac tot ce pot ca sa fie bine...
Tomaca......interesanta informatia cu maturizarea laringelui...habar nu aveam de treaba asta...
Mire......nu stiu ce sa zic, cu stimularea....adica...clar ca este importanta, dar si Einstein a vorbit pe la 4 ani, "ca n-a avut nimic de spus pana atunci"...
Danasor....... Ba'ney, da? Foarte tare A.! Pup vorbareata cea frumoasa!
Ana...ce scump Stefanelul, cum se plimba cu manutzele la spate, si cu asezatul pe treapta ...Spor la liste si impachetat!...si mie imi place perioada asta de dinainte de concediu, cand ma pregatesc, tot fac liste......Cu papa lui iris...daaaa, la solide ma refeream, cand spuneam ca papa (i-am luat de acasa doar borcanelele preferate, dar e ok asa)
Alexutzzza...super-tare Yannis, ca recunoaste animalele si in greaca ... Cu greutatea...uhhhh...cam nasol ca a scazut...dar se face bine, si papa, si pune la loc....
[b]Dece[b].....ma bucur ca este mai bine jiji...m-am amuzat cu.."smantana de pe mop"..
Sper sa nu fi sarit ceva, ca unicul meu neuron e in vacanta ...
Noi suntem bine, iris papa, dar e asa de entuziasmata...de nu-i mai facem fatza in trei...e dragalasa tare, dar greu de stapanit...
Nu mai trebuie sa povestesc, cred, ca pana acum n-am reusit sa stam in fund toti trei la o masa, ca n-am reusit decat sa comandam mancare la room service sau sa basculam placinte cu iaurt, pizza si alte minuturi...din mers, ofc...
Dar e bine asa cum e, bine ca fetele se simt bine...Ne-om odihni noi, la pensie...
Trimit, ca-mi moareeeee
Pup you all, si o zi minunata va doresc!
ale1212xa spune:
neatza
sorina de cafea, ma tare bucur ca va simtit bine, asa si trebuie in concediu
alicredo am asa de dimineatza, din cate spui bunicul tau a avut o viata plina, condoleante
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
Neatza...
Sorina sarumana pt cafelutza.
Alicredo nu pot sa spun decat Dumnezeu sa-l odihneasca.... ai vorbit tare frumos despre bunicul tau. Amintirea lui o sa ramana mereu vie in sufletul tau.
haircut spune:
Neata!
Multumim de cafea, Sorina! Ma bucur ca Iris papa, ca s-a acomodat acolo, de odihna...o sa aveti timp alta data
Alicredo...am plans de la prima ora tare, tare frumos ai vb de bunicul tau..Dumnezeu sa-l ierte! A foat fericit sa fie atat de iubit....Bunicul meu a murit a doua zi dupa nasterea Maiei, n-am putut sa merg, sa-l plang(imi era teama de depresie, de pierderea laptelui), asa ca incercam sa nu ma gandesc la el
Beatrice1982 spune:
alicredo condoleante!!!!!!!!!!!!!
dumnezeu sa il odihneasca in pace!
tu sa ai putere sa treci peste aceasta trista intamplare!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 20+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
danasor spune:
Alicredo tare frumos ai vorbit de bunicul tau, David te va ajuta sa treci peste pierderea lui, condoleanta
de cafea Sorina , stim sentimentul cu mancatul la restaurant , noi mancam pe rand in timp ce unul patrulam prin jur, Iris acum pleaca singura, sau tot te trage dupa ea? A. fugea singura , era mai simplu daca ar fi mers de manutza, sa aveti o vacanta frumoasa in continuare
Sunt nervoasa ca am crosetat o gramada la un mesaj si l-am pierdut , poate reusesc dupa-amiaza sa mai scriu ceva
o zi frumoasa dragelor