INSEMINARE 79
Raspunsuri - Pagina 6

nivia spune:
Salut! Va urmaresc de ceva timp...Am citit o serie de capitole din urma- m-am intristat la fiecare nereusita si m-am bucurat la fiecare rezultat pozitiv....pentru ca asta astept si eu, de 4 ani deja...sa raman insarcinata Tare imi sunteti drage si sper sa ma primiti si pe mine in gasculita voastra...Am ajuns in Canada cu gandul ca aici mi se va realiza visul...Acum 2 sapt am facut prima inseminare aici, la care azi am primit rezultatul beta negativ...Am plans mult, m-am mai linistit si ma gandesc la urmatoarea IA. Aici stimularea am facut-o cu clomid(pastile), iar ovidrel este injectia pe care am facut-o cu 36 de ore inainte de IA. Toate analizele, spermograma, eco, proceduri st gratute aici...Cu credinta mare in Dumnezeu ridic capul si incerc sa merg inainte!

missy40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nivia Salut! Va urmaresc de ceva timp...Am citit o serie de capitole din urma- m-am intristat la fiecare nereusita si m-am bucurat la fiecare rezultat pozitiv....pentru ca asta astept si eu, de 4 ani deja...sa raman insarcinata ![]() |
Bun venit, Nivia!

sensibila spune:
La multi ani celor care poarta numele Sf. Ilie !
Sa fiti sanatoasi si fericiti alaturi
de familiile voastre !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

sensibila spune:
nivia - bine ai venit si sedere cat mai scurta.
Capul sus si cu incredere o sa vine bebele mult dorit
Dankutza - asa in stadiul de vis este foarte frumos sa vine si bb2. Dar daca stau sa gandesc practice, cred ca m-ar depasi din toate punctele de vedere.
Hai cu 2-3 foliculi mari ! Sa te vad cu gemeni sau tripleti !
missy40 – da de ce sa nu ti se intalple si tie ? Meriti din plin si o sa fii o mama excelenta, dar cum esti déjà, stii asta de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

dankutza spune:
Nivia bine ai venit! Imi pare rau ca ai plans din cauza nereusitei, dar ce nu ne omoara ne face mai tari, asa-i?
Bebe o sa vina si o sa stergi cu buretele toate momentele astea. Ba mai mult, te vei arunca din nou in lupta sa mai faci unul.
(vezi Dankutza)
Sensibila am si eu momnte cand ma gandsc de ce imi mai trebuie un copil. Momentele astea sunt cand Cezara se intalneste cu verisorul ei si distrug casa, se bat ca chiorii si apoi plang la cate cineva in brate. Dar sunt si momnete cand se iubesc amandoi. Se pupa si sunt asa de scumpi. Ieri, un baietel a sarit la Cezara sa o bata ca sa o dea jos din leagan. Andrei a venit ca o furtuna si a sarit sa-l bata pe ala mic, in acelasi timp, spunandu-i ca Jaja (nu poate sa-i zica Cezara) e mica si sa nu o bata. Gemeni mi-as fi dorit prima data. Acum, as vrea numai unul, adica numai una - fetita. Gemeni, ar insemna sa renunt la servici mai mult de 3 luni si nu prea vreau. Plus ca totul e mai greu si cu inca un copil mic... Deci, unul vreau... dar ce o vrea Dumnezeu!

dana_2408 spune:
Buna,
Dupa cautari indelungate pe toate forumurile posibile si dupa lupte interioare enorme am facut o alegere in privinta medicului la care sa merg. Nu stiu daca este o alegere buna sau nu. De fapt nu mai stiu ce este bine sau nu.
Nu aruncati cu pietre.
Am ales sa merg la Albu la Med Life. Am sunat ieri la ei si am facut o programare pe 19 august la ora 13. Sper sa fi ales bine. Habar nu am fetelor.
Sunt asa dezorientata...
Dankutza iti multumesc mult pentru tot. De fiecare data cand deschid acest forum si te citesc imi dai aripi. Inca o data precizez ca nu stiu daca este cea mai buna alegere acest dr. Voi vedea dupa prima intalnire.
In rest nu am ce sa va povestesc. Multe nu s-au intamplat. Am ceva dureri in zona trompelor inca de la prima zi a menstrei. Nu au incetat nici acum chiar daca ciclul a trecut. Poate e vb de hidrosalpinxul stang. Nu stiu.
Despre sperante... ma rog Bunului Dumnezeu sa ma veheze si sa aiba grija si de mine.
Bafta tuturor si va doresc din suflet sa reusiti.
MISYY da-ne tu o veste buna te rog! Ma rog pt tine.
Alexa ce mai faci? Cum esti?
Si acum imi permit si eu sa spun bun venit Nivia.
Va pe toate si va imbratisez.

dankutza spune:
Dana iti doresc ca Albu sa fie dr care iti va indeplini visul. Multa bafta!
Missy numar zilele si eu o data cu tine. Toate suntem cu pe tine. Sunt sigura ca ai reusit.

dana_2408 spune:
Multumesc dancutza!
Sper din tot sufletul sa ma ajute sa devin si eu [gravi.
HIDROSALPINX STANG(descoperit dupa laparoscopie), FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)

dana_2408 spune:
Multumesc dancutza!
Sper din tot sufletul sa ma ajute sa devin si eu [gravi.
HIDROSALPINX STANG(descoperit dupa laparoscopie), FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)

irina_d15 spune:
revin cu rezultatul de la hcg. la 15 zile dupa ovulatie, deci 16 zile dupa injectia cu ovitrelle, un beta hcg de 247.8!
urmeaza vineri sa-l fac pe urmatorul, Doamne-ajuta sa fie bine!
multumesc tare mult pentru raspunsuri, asteptarea rezultatului mi s-a parut foarte lunga.