INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Dragele mele, va multumesc din inima pentru grija voastra !
Ma impresioneaza prietenia si loialitatea de care dati dovada si sincer va spun ca nimeni din anturajul meu nu este atat de alaturi de mine ca voi, dragele mele Dankutza, Sensibila, Alexa,Dana, Lauriceasi restul fetelor de aici( sa ma scuzati daca v-am uitat pe vreuna dintre voi)!

Am niste emotii, v-am mai zis...Nici nu-mi vine sa-mi iau acum un test de sarcina...Pun utrogestan 200 unul seara. Este posibil sa-mi intarzie CM daca nu e sarcina?
Am facut asa : pe 9.08- Ovitrelle, pe 10.08- inseminarea si din 12.08 pun Utrogestanul. Sa pun Utro pana duminica sau luni cand ar trebui sa vina CM? Va intreb, caci habar n-am cat timp sa pun...

Inca o data: m-ati impresionat enorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nivia spune:

Va multumesc mult pentru primirea calda!Azi am ft sa mi se dea o alta reteta ca sa-mi iau medicamente pentru a incerca o alta IA si culmea...Doctorita e plecata pina la inc lunii sept...Am rugat poate altcineva ..ca ma rog poate imi dau altii reteta, ca oricum aici nu-ti face inseminarea doctorul care te ia de la inceput cu problema ta, ea doar iti zice ce si cum faci..Aici st mai multi care te vad in tot procesul..Si deci..categoric..mi s-a zis ca trebuie s-o astept pe ea..Of..am iesit cu lacrimi in ochi...si tare mai st disperata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Missy nu stiu cat timp trebuie sa-ti pui Utrogestanul. Eu am inceput sa pun Arefam la 6 sapt jumatate, pana la sf trim 1. Eu as face BHCG decat sa-mi fac test de sarcina. Am o boala pe ele...

Irina felicitari pt beta. Sa fie intr-un ceas bun!

Nivia nu mai fi suparata. Nu mai plange! Imi pare rau ca dr tau se intoarce de abia la inceputul lui sept. Foloseste timpul acesta pt a relaxa alaturi de sotul tau. Faceti-va un concediu. Odihniti-va! CA dupa aia, vedeti voi cum e sa faci 2-3 bibe pe noapte. Pupici multi si nu mai fi suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missy40

Ma impresioneaza prietenia si loialitatea de care dati dovada si sincer va spun ca nimeni din anturajul meu nu este atat de alaturi de mine ca voi, dragele mele Dankutza, Sensibila, Alexa,Dana, Lauriceasi restul fetelor de aici( sa ma scuzati daca v-am uitat pe vreuna dintre voi)!

Am niste emotii, v-am mai zis...Nici nu-mi vine sa-mi iau acum un test de sarcina...Pun utrogestan 200 unul seara. Este posibil sa-mi intarzie CM daca nu e sarcina?
Am facut asa : pe 9.08- Ovitrelle, pe 10.08- inseminarea si din 12.08 pun Utrogestanul. Sa pun Utro pana duminica sau luni cand ar trebui sa vina CM? Va intreb, caci habar n-am cat timp sa pun...

Buna dimineata fetelor ma scuzati ca intru la voi in casuta, vroiam sa iti spun Missica dr meu mi-a spus sa iau utrogestan pana apare menstruatia iar daca nu apare sa il i-au in continuare deci nu il intrerupe daca este sarcina te va ajuta foarte mult, eu am facut 3 luni stimulare si de fiecare data asa am procedat si nu mi-a intarziat menstruatia. Sper din tot sufletul sa fi insarcinata si inca o data ma scuzati ca am dat navala la voi, va citesc oricum de mult timp.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui missy40

Buna dimineata fetelor ma scuzati ca intru la voi in casuta, vroiam sa iti spun Missica dr meu mi-a spus sa iau utrogestan pana apare menstruatia iar daca nu apare sa il i-au in continuare deci nu il intrerupe daca este sarcina te va ajuta foarte mult, eu am facut 3 luni stimulare si de fiecare data asa am procedat si nu mi-a intarziat menstruatia. Sper din tot sufletul sa fi insarcinata si inca o data ma scuzati ca am dat navala la voi, va citesc oricum de mult timp.

In curand

Multumesc mult Miky!
Si eu iti doresc sa fii insarcinata si te primim cu drag la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

irina_d15 - este o valoare foarte bunaaaaaa
Eu in aceeasi zi avem doar 46 valoarea

missy40 – de la utrogestan se poate sa iti intarzie CM si daca nu e sarcina. Pune utrogestan pana cand esti sigura ca nu este sarcina. Adica trebuie sa faci beta sau test de pi

nivia - e binevenita opauza, stai linistita si relaxeaza-te. Bebe o sa vina repede

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Dana, cred ca ai facut o alegere buna. Am citit numai de bine despre dr. Albu.
missy, eu am luat mereu utrogestanul pana la test si l-am intrerupt daca testul a fost negativ. Nu mi-a influentat aparitia menstruatiei, aceasta a aparut mereu intre zilele 13-15 dupa inseminare.
Irina, felicitari pentru rezultatul de la beta, aveam nevoie de o veste buna pe aici. Este f. buna valoarea ta.
miky, te pregatesti si tu de inseminare sau mai continui tot cu stimulare?

Eu deoacamdata ...clocesc. La sf de saptamana voi face eco sa vedem cati foliculi am.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Dana, cred ca ai facut o alegere buna. Am citit numai de bine despre dr. Albu.
missy, eu am luat mereu utrogestanul pana la test si l-am intrerupt daca testul a fost negativ. Nu mi-a influentat aparitia menstruatiei, aceasta a aparut mereu intre zilele 13-15 dupa inseminare.
Irina, felicitari pentru rezultatul de la beta, aveam nevoie de o veste buna pe aici. Este f. buna valoarea ta.
miky, te pregatesti si tu de inseminare sau mai continui tot cu stimulare?

Eu deoacamdata ...clocesc. La sf de saptamana voi face eco sa vedem cati foliculi am.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Alexa... o sa am unda verde la inseminare dupa 6 luni... eu luna trecuta am facut laparoscopia unde mi-au fost curatate ovarele de chisturi si colac peste pupaza am avut si 2 focare de endometrioza pe ov stang, i-am cerut dr sa fac inseminare luna asta dar nu a vrut a spus sa asteptam 6 luni iar daca nu se intampla sa raman garvi atunci o sa fac inseminare, la disperarea mea a acceptat sa vin peste 3 luni la monitorizari, pentru ca eu nu stiu daca ovulez asa cum ar trebui, la stimulare am raspuns foarte bine dupa spusele dr, acum astept sa vad ce o sa se intample.

pe toate sa multumesc ca ma primiti si pe mine langa voi

In curand

Mergi la inceput

Alexa... am oprit stimularea, am facut 3 luni de stimulare cu closty, pregnyl iar utrogestan dupa ovulatie.

In curand

Mergi la inceput

fetelor stiti ce vreau sa va intreb dupa laparoscopie se regleaza menstruatia? luna trecuta mi-a venit la 27 de zile, eu avand un ciclu neregulat de 28-34 de zile.

In curand

Mergi la inceput