INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

miky, poate reusesti sa ramai insarcinata dupa laparoscopie cum zice dr. tau. Dar eu nu inteleg un lucru: de ce ai facut stimulare? Inteleg ca nu stii daca ai probleme cu ovulatia, nu era normal sa monitorizati ovulatia 2-3 luni si abia apoi sa faci stimulare? Ma gandesc ca tratamentul hormonal nu e o joaca si nu ar trebui dat dupa ureche, ca poate merge. Nu vorbesc aiurea, prima dr la care am fost, mi-a dat sa fac stimulare 3-4 luni fara sa fi facut nici o analiza inainte, doar sotul facuse spermograma si era bine. Am facut doar doua luni, cu monitorizare eco la un dr de la mine din oras, apoi am spus stop, nu mi se parea corect asa. Am schimbat medicul, si am facut o gramada de analize sa vedem exact care este motivul pt care nu reusesc sa raman insarcinata. Am descoperit ca am prezenti anticorpii antispermatici si ca stimulrea nu avea nici o sansa, am facut-o degeaba. Am ajuns la inseminare, dar abia dupa analize amanuntite.
Voi ati aflat motivul pt care nu reusiti? Endometrioza poate fi o cauza, mai aveti si alte probleme?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

miky, poate reusesti sa ramai insarcinata dupa laparoscopie cum zice dr. tau. Dar eu nu inteleg un lucru: de ce ai facut stimulare? Inteleg ca nu stii daca ai probleme cu ovulatia, nu era normal sa monitorizati ovulatia 2-3 luni si abia apoi sa faci stimulare? Ma gandesc ca tratamentul hormonal nu e o joaca si nu ar trebui dat dupa ureche, ca poate merge. Nu vorbesc aiurea, prima dr la care am fost, mi-a dat sa fac stimulare 3-4 luni fara sa fi facut nici o analiza inainte, doar sotul facuse spermograma si era bine. Am facut doar doua luni, cu monitorizare eco la un dr de la mine din oras, apoi am spus stop, nu mi se parea corect asa. Am schimbat medicul, si am facut o gramada de analize sa vedem exact care este motivul pt care nu reusesc sa raman insarcinata. Am descoperit ca am prezenti anticorpii antispermatici si ca stimulrea nu avea nici o sansa, am facut-o degeaba. Am ajuns la inseminare, dar abia dupa analize amanuntite.
Voi ati aflat motivul pt care nu reusiti? Endometrioza poate fi o cauza, mai aveti si alte probleme?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Citat:

Imi cer scuze m-am exprimat eu aiurea, inaintea stimularii am facut o luna monitorizare stiu ca este cam putin timp, in care nu am avut ovulatie, dupa care m-a trecut pe stimulare, analizele le aveam facute in urma cu un an si nu a trebuit sa le repet acum nu stiu daca s-au modificat intre timp valorile, sotul sta bine la capitolul spermograma,... as vrea sa fac si eu anticorpii antispermatici poti sa imi spui cum se procedeaza pt aceasta analiza?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

fetelor stiti ce vreau sa va intreb dupa laparoscopie se regleaza menstruatia? luna trecuta mi-a venit la 27 de zile, eu avand un ciclu neregulat de 28-34 de zile.

Nu stiu daca se regleaza CM dupa laparo, dar stiu ca f f f multe femei raman gravi dupa interventia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Astazi am fost la dr. Cezara Bucur la cabinet, pentru a-mi stabili o noua schema de tratament in vederea unei noi IA.
Va reamintesc ca dupa inseminarea nereusita de pe 7 iunie- a 13 zi(stimulare cu Ova-mit din ziua 3 timp de 5 zile; ziua 12 cu 2 foliculi de 21mm pe OS, endometru trilaminar 9,7mm, Pregnyl 5000 ui; spermograma in ziua 13 initial 20mil/ml A+B, dupa preparare 22mil/ml A+B), a urmat o luna de repaus(contact sexual doar din a 20 zi..deh, accidentul cu bicicleta)gasindu-ma astazi in a 30 zi a CM.
Uitandu-se peste datele ultimei IA, dr. Bucur a concluzionat ca trebuie sa astept pana luni(ar fi a 34 zi de CM), iar daca nu apare menstruatia sa-mi fac un test de sarcina si sa o sun daca rezultatul este negativ pentru a o stimula cumva. N-ar fi prima oara cand menstruatia se incapatineaza sa apara(am avut si 2 luni pauza). In cazul aparitiei menstruatiei, tot ce trebuie sa fac este acelasi Ova-mit din ziua 3, timp de 5 zile, Femibion 1 cp/zi, iar in ziua 11-12 monitorizare. A spus ca-i suficient Ova-mitul, daca am avut cei doi foliculi de 21mm.
Desi am plecat de acolo increzatoare in sansele noastre, acum parca m-am desumflat. Totusi, sarcina cu contact din ziua 20 ?!
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mie mi-a zis Cezara ca a avut caz cu sarcina in ziua 28. Eu am avut inseminarea in ziua 24 de CM. Atunci am ovulat. Orice e posibil. O cunostiinta imi spunea ca a ramas in ziua 21. Stia sigur, pt ca atunci venise sotul din delegatie pt 2 zile. Crezi in sansa ta! Sa speram ca accidentul cu bicicleta sa fi fost de bun augur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Miky, noi (eu si sotul) am facut anticorpii antispermatici din sange, la Medlife. Se fac la mai multe laboratoare.
Lauricea, daca ai un CM mai lung poti sa ovulezi si in a 20-a zi.
Perioada de dupa ovultatie este de 12-14 zile pana la aparitia urmatorului CM, deci la un ciclu de 34 zile, ovulatia ar fi in ziua 18-20. Asa ca este f. posibil sa fie , nu doar o simpla intarziere menstruatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Fetelor, ce ma mai incurajati voi! Va si va multumesc!
Dancutza, daca ar fi sa fie asa, parca as ma cadea odata cu bicicleta. Tu cum ai stiut ca ai ovulat in ziua 24? Mie nu-mi iese niciodata(temperatura bazala, mucus, teste de ovulatie care nu sunt niciodata pozitiv accentuate). Nici cu ecografia transabdominala nu m-am putut lamuri, caci nu pot corela lichidul din sacul Douglas cu spargerea foliculilor. Acestia cresc in continuare, pana la menstruatie, desi lichidul e prezent. Nu stiu, poate pierd eu ceva din vedere. Si, ca sa te citez pe tine dintr-o postare mai veche, "am incercat natural in orice zi, ora si in toate pozitiile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna dimineata, fetelor !
Au inceput sa ma doara ovarele, ar fii semn de CM...Nu stiu ce sa zic...Astept.
Duminica sau luni, daca nu-mi vine CM, fac un test. Asa o sa stiu ce am de facut.
As fii tare necajita, caci timpul nu este de partea mea, orice s-ar zice...
Nici nu stiu daca voi avea bani pt. alta inseminare ( aprox.800 ron, cu tot cu tratament), caci n-am mai discutat cu sotul.

Va pup dragele mele si va tin la curent.

Mergi la inceput

Citat:

Miky, noi (eu si sotul) am facut anticorpii antispermatici din sange, la Medlife. Se fac la mai multe laboratoare.
Lauricea, daca ai un CM mai lung poti sa ovulezi si in a 20-a zi.
Perioada de dupa ovultatie este de 12-14 zile pana la aparitia urmatorului CM, deci la un ciclu de 34 zile, ovulatia ar fi in ziua 18-20. Asa ca este f. posibil sa fie , nu doar o simpla intarziere menstruatiei.

Neatza fetelor,

Alexa multumesc pt raspuns, as vrea sa merg si eu sa fac aceasta analiza, trebuie facuta intr-o anumita zi sau nu conteaza?

In curand

Mergi la inceput