INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui miky82

fetelor stiti ce vreau sa va intreb dupa laparoscopie se regleaza menstruatia? luna trecuta mi-a venit la 27 de zile, eu avand un ciclu neregulat de 28-34 de zile.

Nu stiu daca se regleaza CM dupa laparo, dar stiu ca f f f multe femei raman gravi dupa interventia asta.

Ma gandeam ca poate se regleaza, sa stiu la ce sa ma astept luna asta in caz ca imi intarzie sa nu incept sa sar cu teste.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

missy40, nu vrei sa incerci o Beta? Hai, te rog! Refuz sa nu cred in reusita ta!

irina_d15, da-ne o veste buna cu urmatorul rezultat!

nivia, aici ma simt cel mai bine cand vine vorba de bebei. Sunt sigura ca printre noi vei gasi si tu suportul necesar. Ai incredere!

Multi, multi pentru toate celelalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

missy40, nu vrei sa incerci o Beta? Hai, te rog! Refuz sa nu cred in reusita ta!

irina_d15, da-ne o veste buna cu urmatorul rezultat!

nivia, aici ma simt cel mai bine cand vine vorba de bebei. Sunt sigura ca printre noi vei gasi si tu suportul necesar. Ai incredere!

Multi, multi pentru toate celelalte fete!

Laurici, ar putea fii beta modificat acum, in a 25 a zi a CM ? Nu prea stiu cum sa numar zilele : am facut inseminarea pe 10 iulie. Cum se face numaratoarea?
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Miky, pot fi facuti in orice zi.
Missy, daca inseminarea ai facut-o pe 10, prima zi a fost 11 iulie, asa ca azi esti in a 12-a zi de dupa IA. Mie in a 13-a zi mi-a iesit testul de pipi pozitiv, deci poti sa faci maine beta, iar rezultatul este relevant.
Maine te asteptam cu vesti bune

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

la 48 de ore beta hcg a crescut cu 150%, adica a ajuns la valoarea de 618.3!
ce credeti, nu cumva a crescut cam mult?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_d15

la 48 de ore beta hcg a crescut cu 150%, adica a ajuns la valoarea de 618.3!
ce credeti, nu cumva a crescut cam mult?!

Cred ca este f . buna valoarea ta. Uita-te pe site-ul asta.
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php
Beta sun 1200 ar trebui sa se dubleze intr-un interval cuprins intre 31-72 ore.
Felicitari, sracina usoara si un bebel sanatos!
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lauricea am stiut ca ovulez in ziua 24 pt ca eram sub monitorizare de vreo 2 saptamani. Atunci mi-a facut IA. La viata mea, mi-am luat si temp si teste de ovulatie si chilombit dupa mucus. Bleah! M-am saturat de astea. MAi bine eco, ca e sfanta! Foarte bine ai facut ca m-ai ascultat! Ca veni vorba de pozitii, cica pe la spate si misionarul sunt cele mai bune pozitii de facut copii. Scuze detaliile astea, dar le-am aflat si eu de la dr.

Angi tu cum mai esti? E totul bine?

Missy pe mine m-a costat ultima IA cam 30 si ceva de milioane. Al naibii Gonal, m-a uscat. Ovarele astea nesimitite vor din ce in ce mai mult gonatropina. Ce ma enerveaza e faptul ca acum vreo 2 ani si ceva, am ajuns la maxim 100ui si am avut rapuns. Eh acum, imi trebuie 150ui, daca nu si mai bine. Hai ca sigur e pozitiv testul!

Irina zic eu ca de bine.

Am fost azi la Cezara. AM facut timp de 3 zile cate 112,5 ui de gonal. Ea imi daduse 100 UI de Puregon, dar v-am povestit cum am ajuns eu la 112. Daca luni, erau vreo 2 de 8,8mm, azi, se pare ca a gasit un dominant de 11 si mai promit inca vreo 2. Erau pe la 9 si ceva. AM ajuns la gonal 150ui. Luni ma duc iar la masuratori. Endo e chiar bun. Sper ca spre sf sapt viitoare sa fac IA si sa fie un succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
va citesc de mult..insa n-am facut inseminare nicodata pana acum...dar am inceput sa fac o stimulare am luat ova-mit z3-z7 si ieri in z 10 aveam un folicul de 19mm si endometru de 7mm, azi dimineata am facut injectia cu brevactid 5000 si urmarim schema pe care ne-a dat-o dr pt contacte....eu am uitat sa o intreb pe dr de utrogestan daca sa iau sau nu???voi cum ati luat si ce paere aveti de valori???
va puuup si va multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cezara si Bechir nu recomanda Utrogestan, decat daca esti gravi si considera ele ca e nevoie. Altfel, nu.
Folicul 19mm. Foarte frumos! Cezarica mea e un fost folicul de 19mm. Endometrul e un pic cam subtirel. Minimum este de 8,5 mm la IA. O cunostiinta de a mea si a Sensibilei, mi-a spus ca avea endo 9mm cand era deja gravi in 3 sapt si la IA avea 6,5mm sau 7mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

dankutza merci de raspuns si dr mea a zis ca ar fi fost ideal un endometru mai mare, acum sa speram ca se indura Dumnezeu ca la cate trebuie sa treaca un mic embrionas la mine trebuie sa fie puternic, am endometrioza de 2 ori operata deci va dati seama ce forme am prin burta si inca nu stiu cum e sotul, eu sper sa fie pregatit o armata pt mine.

Mergi la inceput