Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
LA MULTI ANI Ryuji si Naoki! Sa fiti sanatosi si mereu plini de viata!
Ayumi, sa-ti traiasca samuraii! Sunt sigura ca si Naoki va recupera si nu numai ca ii va ajunge din urma pe ceilalti, dar ii va si intrece!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI Daniel de ramonaiani si Filip de mandarinutza! Sa fiti sanatosi si mereu voiosi!
Yaia spune:
La multi ani Aniast72, danielle02, Roxali si moldoveanca! sanatate si multe bucurii!
Yaia spune:
Luiza draga, multumim inca o data pentru primirea facuta, a fost exceptionala si m-am simtit mica-mica!
Esti o fire tare generoasa si buna, ai un suflet mare si mi-a facut o placere deosebita sa va cunosc pe toti 4 in carne si oase!
Maria si Irina sunt mai frumoase in realitate, Maria e tare isteata si comunicativa, Irina e dulce si cuminte! Iar tu m-ai dat gata, macar de-as reusi sa fiu 10% din cat esti tu si tot ar fi ceva!

Prisi draga, m-am bucurat mult sa te revad, mai ales ca l-ai adus si pe dulcelul Rares care e un bebe taaaare cuminte! am apreciat foarte mult efortul si mi-a placut sa stam de povesti!
Yaia spune:
Si dupa ce m-am achitat de restante, sa va dau si seara buna!
Noi am revenit de pe alte meleaguri dupa peripetii si aventuri cum nu am mai avut. Bucurestiul e mult schimbat si schimbarile sunt in bine, sa stiti. Pe noi ne-a ametit ca nu mai suntem obisnuiti cu oameni in continua miscare, aici se merge la alta viteza.
Dar schimbarea e vizibila si e in bine, orasul arata mai bine, evident ca mai e mult de lucru dar progresul e vizibil, poate si pentru ca nu era asteptat. Nu am intrat in cartierele dormitor, dar ce am vazut ne-a placut.
In Bucuresti ne-am simtit bine si datorita companiei probabil. A fost exceptional. Nunta la Alexandria a fost mai putin exceptionala, dar macar am avut parte de copii cuminti si de revedere cu prieteni vechi, deci companie excelenta si asta a facut ca restul sa paleasca.
Din pacate, pe drumul spre casa, Alexia a facut febra mare si am ajuns direct la urgenta. Amigdalita, conjunctivita, alergie alimentara si stomatita. Asta asa, de bun venit. Voia sa ne interneze, nu am vrut, noroc ca stateam aproape de spital si ne-a lasat acasa. Am facut injectii 5 zile si deja dupa prima injectie era muuuult mai bine. Evident ca a facut si Tudor febra, a luat si el si l-a pus si pe el pe acelasi tratament cu Cefort injectabil, pe el 6 zile pentru ca dupa prima nu se vedeau mari schimbari in bine. Circul de pe lume cu Tudor, urla ca din gura de sarpe, lovea tot ce prindea, asta insemna in special eu, care il tineam in brate. Evident ca planurile de vacanta au picat cu totul...si a fost si mai complicat ca tratamentul trebuia continuat cu 2 zile de injectii aici si una in Italia pentru tudor si nu stiam sincer cum o sa facem ca nu e chiar ca in romania sa te duci sa te injecteze aia pentru 10 lei. Norocul nostru ca aici a venit o cunostinta asistenta si i-a intepat, iar in Italia a venit sora vecinei cumnatei mele, care era infirmiera si asa am reusit sa ducem tratamentul la bun sfarsit.
Dar pe cat de greu a fost in Romania, pe atat de usor a fost in Italia. Cand sunt sanatosi copii si mai sunt si 2 bunici gata sa le tina companie, parca se vede diferenta.
Asa incat ne-am distrat bine, ne-am odihnit, ba chiar ne-am permis excursii in Milano si Roma fara copii, ba in Roma am stat si peste noapte si copii au fost foarte bine cu bunicii. A fost prima noapte fara copii in aproape 4 ani. Asta asa, ca premiera!![]()
Asta a fost concediul pe anul asta, mi-am ideplinit si visul de a merge intr-un loc nou si Italia chiar mi-a imbunatatit parerea proasta pe care o aveam despre ea. Coasta de vest e clar superioara celei de est. De luni la gradinita!![]()
Am citit tot din urma si m-am bucurat si intristat alaturi de voi! Nu mai scriu decat ca le urez multa sanatate ochiaselor Me si Iri si lui David!
Sa aveti o noapte buna!
carpatina spune:
La multi ani Filip de mandarinutza! 
Sa ai o viata lunga, frumoasa, plina de impliniri si bucurie! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Intalnire papanashi la iarba verde : 31 august |
31 iulie vrei sa zici, nu?
=====================
mandarinutza spune:
Yaia, bine ati revenit! Imi pare tare rau ca au fost copiii bolnaviori, si Antonia a luat Cefort injectabil in primavara cand a aut pneumonia, si plangea la fiecare doza de mi se rupea sufletul. Bine ca a avut efect tratamentul si ca in Italia s-au simtit bine. Asteptam poze din vacanta sa va vedem.
Yaia, Carpatina, multumim de urari.
luy spune:
carpatina
, nu te dezminti
. Multumesc, am corectat. Eu sunt praf... Am vrut sa-ti zic ca imi place foarte mult noua titulatura
, ai avut o inspiratie fantastica 
Yaia, bine ati revenit !
Tare m-am intristat sa citesc despre problemele copiilor
. Chiar daca spre finalul vacantei s-a mai dres busuiocul si v-ati putut relaxa si bucura ( chiar si in doi !
), ar fi fost mult mai bine daca lipsea cu desavarsire episodul 'tratamente'.
Ma bucur ca ai plecat cu o impresie frumoasa de la Bucuresti, sper ca la ea a contribuit si Biscottino ![]()
Pentru mine a fost o mare bucurie sa va intalnesc si sper ca vom mai avea ocazii sa reeditam si sa aprofundam ![]()
Pupam dulce delfinasul super-cuminte si pisicuta-delicioasa si transmitem salutari taticului !
moldoveanca, foarte frumos ca ai fost rasfatata de ziua ta, asa si trebuia ! Imi place mult numele ales... In ultimul an a fost foarte apreciat numele Alexandru/Alexandra, daca va uitati pe lista de pe prima pagina o sa-mi dati dreptate ![]()
Mandarinutza, vrem poze cu tortul lui Filip ! Oare gasesc pe FB ?
Erina, de-abia astept sa ne revedem !
M-am uitat si eu putin la descrierea cartii de care ne-ai spus, suna interesant. Am vrut sa mi-o comand aseara, dar am avut mai multe carti de cautat si pana la urma mi-am adus aminte dupa ce am trimis comanda
. Data viitoare...
Imi pare rau de incidentul de ieri de la gradi
Din pacate nu putem evita la nesfarsit, insa i-ai explicat foarte bine ca nu toti or sa ne placa... Un
pentru fetita sensibila !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Esti o fire tare generoasa si buna, ai un suflet mare |
subscriu in totalitate.. si mai sunt o gramada de superlative care ti se potrivesc...

o (mini)vacanta ti-ar prinde bine si tie... lasa depresia ca nu-i de tine, bine?

=====================