Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Despre noi:
Alexia evolueaza din ce in ce mai bine, acum ca bolile i-au mai dat pace: spune cate un cuvant nou in fiecare zi. Avem mai nou, du-te, haide care e un aide si bine. E innebunita dupa 'Tudo' si 'tati', ii striga de ma innebuneste si ii trezeste si din somn dimineata, daca nu sunt atenta, ca nu poate fara ei. La gradinita inca mai plange putin dimineata, poate si din cauza ca nu sunt educatoarele ei inca la serviciu, dar apar peste o saptamana.
Tudor e dulce si e mare fan desene animate. S-ar uita non-stop si noi ii cam punem, dar incerc sa-l scot mult si din casa si facem diverse activitati in aer liber cand vremea ne permite. E dulce si amuzant, tine la Alexia si se joaca cu ea, asta cand nu o impinge sau ciupeste pentru ca ii ia jucariile.
Eu tot grasa si frumoasa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yaia draga si scumpa multumesc de incurajari parca mi-am mai revenit putin.
Ce frumos povestesti tu de piticotii tai ,abia astept sa-i vad si eu pe ai mei ciupindu-se
M-am apucat de facut bagajul,sotul rade de mine ca nu mai am rabdare
Vlad pare din ce in ce mai fericit aici nu mai plange prin somn si a vorbit cu bunicii la telefon si le-a spus ca aici e casa lui nu la Iasi.Cand e frumos petrecem cat mai mult timp in parc si ne place tare mult mai ales cand e si tati liber.
Adi nu pot sa cred in ce ritm traiesti tu ,bravo te felicit
Ma duc sa caut zmeura ca mi-e o poftaaaa.Cine o fi de vina??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

isabeluta, cu siguranta va fi bine operatia de polipi. Pe 11 iulie am avut-o si noi si a fost totul in regula..din pacate insa cu urechea dreapta tot nu e bine nici dupa ce i-au scos lichidul..la controlul de 10 zile e presiune negativa in ureche si timpanul tot nu vibreaza, timpanometria a iesit plata..:(nu ma asteptam la asta.
ne-a rechemat la control la mijl.lui august si daca nici atunci nu e bine ne pune aeratoare pt.6 luni.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

www.thesafeweightloss.com/" target="_blank">The Safe Weight Loss - unde sa gasesti motivatia si cum sa nu o pierzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Lisa Maria de mami SabinaY!

La multi ani Melissa de mami danielle02 !

Drumul vostru prin viata sa fie insorit si plin de fericire!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Mai fetelor, eu banuiam si inainte de gravideala ca nu prea ma duce capul. Acum am confirmarea clara. Ce denumire a schimbat Carpatina? La ce si unde? Pai ce, io sa nu stiu nimic?

Am schimbat titulatura userului comun (MamiciDe2007)

=====================

Mergi la inceput

Adi, cand pleaca socurul tau cel harnic trimite-l si pe la mine! Si pune-i in bagaje si ceva care sa dezmorteasaca determinarea mea.. ca inca nu i-am dat de cap

Ma bucur ca schimbarea cu Lisa a fost spre bine... chiar se practica trimisul la colt in partea aceea de lume?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi,

am revenit ieri dupa o saptamna petrecuta la Slanic Prahova. Suntem bine, sanatosi, si pusi la saramura dupa 7 zile de salina si bai cu apa sarata.A fost o vacanta reusita, am stat la o casuta cu curte, si Antonia a grasit o multime de copiii cazati si ei totlanga noi, Filip s-a delectat cu corcodusele din gradina. Am fost cu Antonia in fiecare zi dimineata la salina, cu Filip doar de 3 ori, caci dr mi-a recomandat sa il tin mai putin, iar dupa-amiaza ne duceam la Baia Baciului-bai cu apa sarata, amenajat f frumos. Antonia a inotat f bine cu manecutele, nu ii e frica de apa deloc, am putut sa remarc progresele de la inot.

Carpatina, multumim de aprecieri, Filip e mai mignon, de aceea pare mai bebelus.

Luiza, o sa pun si cateva poze de la mot, Filip a ales forfeca, ceasul si cheile. Oare ce meserie o sa aiba? Antonia alesese pixul, bijuterie si o carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

La multi ani pt japoneza Lisa Maria si englezoaica Melissa!!! Sa fiti fericite, sanatoase, istete si inconjurate mereu de oameni cu sufletul curat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Yaia draga si scumpa multumesc de incurajari parca mi-am mai revenit putin.
Ce frumos povestesti tu de piticotii tai ,abia astept sa-i vad si eu pe ai mei ciupindu-se
M-am apucat de facut bagajul,sotul rade de mine ca nu mai am rabdare
Vlad pare din ce in ce mai fericit aici nu mai plange prin somn si a vorbit cu bunicii la telefon si le-a spus ca aici e casa lui nu la Iasi.Cand e frumos petrecem cat mai mult timp in parc si ne place tare mult mai ales cand e si tati liber.
Adi nu pot sa cred in ce ritm traiesti tu ,bravo te felicit
Ma duc sa caut zmeura ca mi-e o poftaaaa.Cine o fi de vina??

Moldoveanca, sa stii ca e greu cand se ciondanesc, ca nu prea imi place sa-l pun la punct pe niciunul, fac niste ochi ca motanul ala din Shrek, de ti se rupe inima ca-l certi pe vreunul...dar trebuie.
Bagajul e bine sa fie facut, numai sa-l iei cand vine timpul, altfel e un stres, ca te tot gandesti ca ai de facut bagajul.
Ma bucur ca Vlad s-a acomodat acolo, e super. Bravo!
Zmeura ai voie sa mananci cata vrei, nu ingrasa, sper ca ai gasit la magazin!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput