Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Luiza, o sa pun si cateva poze de la mot, Filip a ales forfeca, ceasul si cheile. Oare ce meserie o sa aiba? Antonia alesese pixul, bijuterie si o carte.

Sa va fie de bine odihna!
E clar, Filip e urmatorul Versace, iar Antonia e urmatoarea autoare a lui Harry Potter.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Melissa, de Danielle! Sa fii toata viata sanatoasa si vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adi, cand pleaca socurul tau cel harnic trimite-l si pe la mine! Si pune-i in bagaje si ceva care sa dezmorteasaca determinarea mea.. ca inca nu i-am dat de cap

Ma bucur ca schimbarea cu Lisa a fost spre bine... chiar se practica trimisul la colt in partea aceea de lume?

Carpatina, il trimit, cum sa nu... Doar sa vrea sa mearga, ca abia l-am scos din "barlog", ca nu vroia nicicum sa plece din RO. Si pana la fiica-sa in Germania e drum lung . Dar l-a convis fecioru-sau cu "renovarea" casei ;)

Cat despre pus in bagaje, eu iti propun un targ. Te duci si faci un "challenge" de 6 saptamani, 3 zile pe sapt cu antrenor personal la un gym din zona (langa casa sau langa servici, unde iti convine tie). Si apoi vorbim. Sa iti propui sa dai jos 3 kg, sa zicem, in cele 6 sapt si sa iti revizuiesti nutritia (nu inseamna ca acum nu e corespunzatoare, doar ca te face mai atenta daca trebuie sa scrii tot ce ajunge in stomac si poti sa iti dai seama daca ai capcane fara sa stii )... Ce zici, te "bagi", da?!?

Hmmm, nu e trimisul la colt asa cum il stim, ci "separarea" de ceilalti copii. De obicei ii trimiteau langa un dulapior sau in fata usii de la birou. Eu le-am zis de la inceput ca nu sunt de acord cu astfel de practici, dar se pare ca se intamplau. La centrul nou au cu totul alta abordare si se vede ca e mai calma, mai intelegatoare, mai atenta, mai grijulie, desi inca avem de lucru la greu .

Fug sa ii sun pe ai mei, dush si somn, ca tocmai ce am venit de la TRX si maine e o zi noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamicile!!!

Salutam revenirile cu vesti-povesti. Adi esti tare!!! Eu in seara asta nu am chef de sala, nu e nimic pe placul meu si la aparate sau banda nu ma duc...

In schimb am facut alt fel de sporturi azi: 9 camasi + alte rochite si hainute mici...Mi se pare ca ma irosesc pe lucruri din astea...

OK nu ma bagati in seama...

Adi ia asculta aici: www.youtube.com/watch?v=yD67iS38Cjo" target="_blank">Randi-Only you

A si HAI Carpatina, accepta provocarea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, si eu te incurajez, cu un argument. Nici nu iti dai seama ce extraordinar e ca esti sanatoasa si ca singura care te tine e vointa.
uite, eu niciodata nu o sa mai pot face sport asa. In afara de mers pe jos si inot totul imi este interzis.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna mamici!

Adi multumesc
pe aici, se practica "izolat", dar nu la colt...eu sant mai speriata ptr recompensele care le mai primesc, cate o bombonica sau cioc

Yaia stau pe langa Arezzo, 70 km de FI,tu ai fost la Roma si??
decat Turcia , mai bine prin Sardegna sau Puglia, bineneteles daca prenotezi din timp

Rox super zumba , la noi se folos si stepul, dar binenteles ca depinde mult de instructor

Luy super a fost Me si mai ales ca ai facut totul pe ultima suta de metri

Erina ia baga un pic de ambatz in tine si termina si cartea ta

Mandarinutza dupa atata sare merge un masaj cu cioco...tare mai imi placea si mie la Slanic

Noi ne-am hotarat sa nu mai mergem in Puglia , prea obositor drumul , mai bine cu avionul, ce naiba 21 de oreeeeeee(ajung in Ro)...asa ca mai pe langa casa ,langa un parca nat si o insula, dupa bag marea renovare in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lisa Maria si Melissa , sa fiti sanatoase si norocoase!

Eu numar zilele pana la concediu, in rest nu sunt in forma buna. Piticii sunt bine insa, la Bran. Maine ii am inapoi sa ii pupacesc.

La sport mai merg, azi e zumba cu pricina. Bine ca nu au totusi si step, ca ar fi prea mult. Ieri am fost la o clasa sinistra de step, nu mai calc pe acolo.

Sa aveti o zi frumoasa!

PS Cine a fost de curand in delta? Sunt atat de multi tantari? E nevoie de lotiune antitantari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna mamici,

Yaia, ce haioasa ai fost cu Versace, ma si vad cu o geanta marca Filip la batranete. Apropo de Turcia, poti sa te uiti si dupa oferte in Bodrum, noua ne-a placut mai mult zona aceasta decat Antalya, gasesti si aici hoteluri de 5*. Castelul din Bodrum este superb si statiunile din zona au avantajul ca nu sunt asa de toride ca cele din Antalya.

Roxali, vacanta placuta!

Roxana, noi pentru Grecia(unde sunt destui tantari seara) ne-am luat la noi bratarile acestea: http://bugslock.webgarden.ro/ si nu ne-au piscat tantarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Buna!
Noi plecam azi la ora 15. Sper sa avem un drum usor avand in vedere ca mergem cu autocarul. Mai am bagaje de facut, insa mai este timp suficient. Cris il pupa asta seara pe tati de numa/numa.
Ieri discutam si ma intreaba. ,,O sa-i fie dor lui tati de noi?". Eu ,,Ihi". El: ,,O sa planga". Eu ,,Nu". El ,,Pai, parintii nu plang dupa copii lor?".
Va uram distractie placuta la piscina si ne pare rau ca nu putem veni si noi.
Va pupam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia stau pe langa Arezzo, 70 km de FI,tu ai fost la Roma si??
decat Turcia , mai bine prin Sardegna sau Puglia, bineneteles daca prenotezi din timp

Noi am stat in La Spezia si cel mai departe cu masina am fost la Pisa. La Roma am fost, dar cu trenul ca ne-a fost mai comod. Tot cu trenul am fost si in Milano.
In Turcia vrem sa mergam ca nu am fost, sigur sunt hoteluri de 5 stele comfortabile si frumoase si, in plus, se pot face si scufundari, ca ai ce vedea. In Sardinia nu prea ai ce vedea in timpul scufundarilor...

Mergi la inceput