Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 3
Timi07 spune:
Michy ce fain e la mama ta, nu cred ca arzi de nerabdare sa te intorci la Bucuresti. Ce inalt e Andrei si la fel dragalas cu mutrita aia de copil istet pus pe shotii.
Simo meci si in public.
Monicabo ce fetite frumoase ai. Sa-ti traiasca. Ce par ondulat are Andreea.
Vio ma laud cu o memorie proasta asa ca e de inteles ca am uitat "de unde am plecat"
Ce-mi place cum ii sclipiresc ochii lui Laur. Ce punea la cale?
ah si erai si tu prin poze...dar esti slaba si ma enervezi...
violetan spune:
Nu pot dorm si bantui pe forum.
Timi, laur punea la cale sa stea ca disperatu-n apa si sa se zbenguie toata ziua. Si nu te enerva, nu sunt slaba, as vrea io sa fiu.
Hai, noapte buna si la multi ani, sa-mi traiasca sotul!
La multi ani fericiti si sanatosi si strumfeilor nostri:
Victor -Constantin de ghinetz (ce mai faci, ghinetz? )
Alexandra Stefania de nicoll_mada
Radu Stefan de andreea c
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Nu pot dorm si bantui pe forum. Timi, laur punea la cale sa stea ca disperatu-n apa si sa se zbenguie toata ziua. Si nu te enerva, nu sunt slaba, as vrea io sa fiu. Hai, noapte buna si la multi ani, sa-mi traiasca sotul! La multi ani fericiti si sanatosi si strumfeilor nostri: Victor -Constantin de ghinetz (ce mai faci, ghinetz? ) Alexandra Stefania de nicoll_mada Radu Stefan de andreea c Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Sa-ti traiasca!!!
revin: daca vrei sa stii si noi aniversam azi 8 ani de cand i-am zis sotului DA la primarie mestecand guma si cu un ceas ce se potrivea ca nuca-n perete dar ajunsesem in ultimul minut la propria-mi cununie civila si am uitat de detaliile astea...
violetan spune:
Neata!
La multi ani, timi! sa fiti sanatosi! Oops! am aniversat si noi duminica 7 ani de cand ne-am insurat da' nici unul nu si-a adus aminte. Eram obositi dupa petrecerea de sambata.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
sunflower1979 spune:
La multi ani, Andreea! Monica, chiar ca au crescut fetele tale si Andreea e o scumpa cu carliontii ei!
Simo sa creasca mare-n burtica Gabriel si sa iasa usor afara! am observat ca cel mai des se intampla ca al doilea copil sa fie de acelasi sex cu primul, ba chiar si al treilea (gabiarama, carla). deci slabe sanse sa am si eu o fata .
Violeta, ai pus de-a poze de m-am plictisit. fata, da' zgarcita mai esti! pai o singura poza cu Laurasul? tine-l numai pentru tine, reao!
bravo Micky, tu ai pus poze sa vada omul si imprejurimile, si catelul si floricica si mai ales pe Andrei. foarte frumos la VD! am sa fac si eu poze de la tara mea, sa vedeti ce fain e!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
monicabo spune:
Neata!
Multumesc pt urarile pt ziua de ieri!
Da, Andreea are parul ondulat, de cnad a inceput sa creasca mai consistent, s-a si ondulat, cam de 1 an, asa...
Cea mica are parul drept, pare sa aibe al tip de par, dar vom mai vedea...
Amdreea vad ca a fost f patrunsa de ziua ei, de petrecerea de duminica, ca s-a trezit devreme dimineata, ieri chiar pe la 7. duminica ceva mai tarziu...
Vio, Chiar pus pe sotii Laur!
Ma multi ani Vio si Timi pt aniversari
si acum La multi ani sarbatoritilor zilei de azi: Radu (andreea_C), Victor (Ghinetz), si Alexandra (nicoll_mada)
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
neatza
subscriu si eu,pai bine ma vio o poza cu laur...eu vreau mai multe...sunteti frumosi amandoi!! sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos!
la multi ani si strumfilor de azi,sa creasca mari si sanatosi!
la noi e o caldura,deja 28 de grade si abia a inceput ziua sper sa ploua asa cum au anuntat,sa mai racoreasca atmosfera.
Timi07 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi.
merci pt urari fac cinste cu o , poate va prinde bine.
Vio la multi ani si voua. Na ce chestie voi ati uitat de aniversare dar ati fost impreuna, noi n-am uitat dar sotul mi-e la meetinguri in Zurich pana miercuri....
Monica si ale mele au tipuri diferite de par. Soph are firul subtire dar cu ceva volum si ca atare se onduleaza un pic catre varfuri (hai sa zicem ca face 2-3 bucle la coada) iar Saya il are mai gros si drept de ma mir cu cine o semana; sunt convinsa ca Jennifer Aniston ar muri de invidie daca i-ar vedea parul Sayei perfect drept care cade greu pe umeri
Timi07 spune:
tot io,
la cafa ma gandesc ca merge bine si o poveste. Stiu ca ar merge mai bine o prajitura, biscuite ceva dar alea au prea multe calorii plus va plangeti deja de caldura.
Povestea normal ca despre fetele mele, Soph de data asta. In concediu am avut cateva CD-uri cu cantecele pt copii. Fetele au tot ascultat la nesfarsit 2 dintre ele si faceam deja alergie la ele asa ca le-am mustrat: "bine fetelor, daddy v-a facut cu atata dragoste 2 DC-uri si voi tot pe alea vechi le ascultati...blabla ". Morala a prins si fetele au inceput sa indrageasca CD-urile pregatite de sotz (normal ca mi s-a acrit apoi de astea).
De cand ne-am intors, orice face Sophie fie construieste ceva din lego, fie coloreaza etc vine la noi si ne intreaba : "Do you like it? I made it WITH LOVE for you".
Edit: cred ca si prostiile le face tot with love
Vivela spune:
hello....
la multi ani celor care serbeaza ani zilele astea .
Timi, ce dulce e Sophie. cum sa te superi daca ea face orice din dragoste?
Simo, e frumos Gabriel (cum as putea sa zic altceva?)nu stiu cum o sa-i poti convinge pe altii sa nu-l diminutiveze, asa sperau si ai mei, dar tot gabi sunt pt toti. f putini imi spun gabriela.
poze nu prea pot sa vad, mi se incarca ca naiba de greu, o sa remediem si problema asta cu netul cat de curand, dar nu stiu cand.
poze de la noi, un pic mai incolo, din aceleasi motive. ce-mi place aici e ca vad zilnic curcubeul rasarind din autostrada , tocmai ce l-am pozat, e semn divin .
david imi face zile fripte, dar incercam sa supravietuim, e in perioada prolifica in perle, ma tot minunez de el si de ce poate sa ii treaca prin cap. si felul cum le zice, serios ca un om mare, ma face sa uit ca cu cateva minute inainte era sa ma pagubeasca de vreo palma la fund. cica: "mami, uite, cand ne iubim noi, iese din noi o inima, vezi?" (imi si imaginez o inima dinaia ca in desenele japoneze cand se pupa el cu ea ).
din pacate, intre el si damian nu iese aceeasi inima, ci doar scantei. se caftesc astia ai mei de cred ca or sa-si scoata ochii pana la urma. amandoi dau, amandoi se musca...
ma duc sa bag plozii la spalat, sunt ca niste copii ai strazii, dezbracati si plini de praf si in orificii.
seara buna.