Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 2
monicabo spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua Andreei! Pupici multi
S-a facut ora la care s-a nascut si cand am vazut-o prima data
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!! monica, azi sarbatoriti!
timi, incearca si la \Real. am vazut eu niste scaune cat de cat rezonabile, in jur de 3 milioane.
[b]vivela sa va fie de bine mutarea. stiu despre vorbesti. aseara stateam in leagan si ma miram, doamne cat de liniste poate fi! adevarul este ca dupa tambalaul de saptama trecuta, acum mi se pare ca-s in rai...........
https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/DornaIulie2011#
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
monicabo spune:
Merci Mychy!
Vacanta frumoasa! Am vazut pozele, foarte frumos totul, se vede ca va simtit bine! Acolo ai copilarit tu? Cand ai plecat in Bucuresti?
Tot eu, ca am pus niste poze cu fiecare aniversare a Andreei... poze de la nastere, 1 an, 2 ani, 3 ani, 4 ani.... sunt poze facute de ziua ei, sau ma rog, in preajma zilei ei, cand am aniversat-o:
http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=41
si aici alte cateva poze cu amandoua, s-o vedeti si pe "aratarea" cea mica
http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31&page=3
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
Monica,ai doua fete dragalase foc,sa ti traiasca!
Mychy,pozele emana liniste,ce bine semeni cu mama ta!
mychydutza spune:
monica, foarte frumoase pozele...ce zulufi are andreea! ce repede au crescut......si da, aici am copilarit...pana am plecat la facultate, prin '95! insa tot aici ma simt"acasa"! pacat ca orasul n-are nicio perspectiva, ca m-as intoarce maine! oricum o sa-mi pastrez o bucata de pamant sa-mi ridic un bordei cand oi intra la pensie.....
Simo78 spune:
Deci..aparent arabu stie sa faca numai baieti Ce parere aveti de Gabriel? Imi place...dar cu conditi sa i se spuna asa si nu diminutivele...
Gabi greturi nu am avut deloc! Zice sotul ca e "cadou" pentru pierderea avuta. Oricum e miscaret foc (la eco, inca nu-l simt) isi suge degetele, sta picior peste picior si cu o mana sub cap (matei si acum doarme asa).
Timi in Carrefour gasesti scaune de masina de la Primii Pasi cu 250-260 de lei. Eu am avut 2 de la ei, din ala care se lasa pe spate si acum pentru copii mai marisori tot de la ei am. Sunt chiar multumita, materialul ala cu care sunt acoperite nu il fac sa transpire ceea ce e mare lucru.
Monica fetele tale sunt frumoase foc!
Mychy i hate u! si pe Gabi cand o pune poze! Mergem si noi un we la vatra dornei in august, nu cred ca te mai prind.
Nush daca sa-mi schimb inca semnatura.....
mami de Matei 28 iulie 2007 si14+
mychydutza spune:
simo, felicitari pt. putzulica! e frumos gabriel......imi place!
in august s-ar putea sa mai trag o fuga la dorna....intre 15 si 25, cateva zile!!!!
vivela, poze de la mosie n-ai???
Simo78 spune:
Deci vrei sa o urasc neaparat si pe ea!
Mergem in we 5-7 august.
mami de Matei 28 iulie 2007 si14+ cu Gabriel
violetan spune:
Wow, mychy, chiar raiul pe pamant la tine acolo! pari cu adevarat relaxata.
monica, ce papusi scumpe, , sunt superbe, sa-ti traiasca, ti-am mai zis, dar iti tot repet!
timi, m-ai distrat cu "pretentiile" tale. voi, astea plecatele nu mai stiti cum e cu raportu' pret/calitate mioritic, ha? iti tin pumnii sa gasesti, eu glumeam, sunt sigura ca si aici poti gasi chestii decente la preturi ok-ish...
mai vroiam sa mai zic da a adormit laur si ma duc langa el.
cine vrea sa ne vada pe mine si pe taurasu' in piscina poate urma linku' urmator:
http://community.webshots.com/album/580519012LlhvdU
pup fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007