Strumfi de iul-aug 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou
timi&violeta, la multi ani inainte fericiti si sanatosi!!!!!
violeta, la multi ani pt sotz! am vizionat si io pozele cu vedere la piscina si buric . ce mare s-a facut laur...si pisicher!
sunflower, pozele erau cu dedicatie pt sormea, de aia am pozat toate floricicile si imrejurimile.
vivela, v-ati mutat definitiv deci...super!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ma secatzi!
Am o gramada de poze cu laur, dar abia am reusit sa incarc una, imi tot dadea o eroare. Mai incerc maine, nush ce-a avut!
pup fetele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Wakey, wakey, rise and shine

La multi ani sarbatoritilor de azi.

Karli sa-ti traiasca minunea de fetita! Petrecere fumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Neatza! azi e mare petrecere in strumfarie si vreau sa felicit si eu pe domnisoarele si cavalerii nascuti astazi:
Alex de mamii
Miruna de siminoc
Matei de BBpuck
Mihnea Ionut de estecri
Alessia de claucia
Mara de AndraZ
Adela de karligutza

sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi! Mamicilor, voi ce mai faceti, mai dati un semn si mai povestiti-ne de strumfii vostri.

Timi, Vio, ma scuzati ca am uitat sa va urez si voua "la multi ani!" pentru aniversarea sotilor, a casatoriilor voastre. Timi ce-mi place de fetele tale!

Vivela, vreau sa vad si eu curcubeul de pe strada ta si poze cu casuta, interior si exterior si nu m-as supara nici daca ii vad pe nazdravanii tai .

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

La multi ani urmatorilor strumfei dragalasi:

Alex de mamii
Miruna de siminoc
Matei de BBpuck
Mihnea Ionut de estecri
Alessia de claucia
Mara de AndraZ
Adela de karligutza

Sa creasca mari, frumosi, destepti, norocosi, plini de bani si de voiosie, sa fie mereu iubiti si sanatosi!

Cristina, casa nu e estetica deocamdata, nici exterior (inca n-avem pomi si nici pajisti frumoase, doar balarii uriase si urate) si nici interior (n-am finisat unele lucruri, deci nici mobila nu e asezata, doar puse niste corpuri asa, cat sa ne putem desfasura viata de zi cu zi). deci nu ma pot lauda cu nimic prea grozav, doar functional.

iar autostrada nu-i a mea, nici a voastra, ci a urmasilor urmasilor vostri (ca atunci cred ca o sa fie gata!)....

poze oricum n-am cum sa pun ca n-am cablu sa transfer din aparat. am luat alt fir din bucuresti, semana. deci peste cateva zile abia.

incerc sa ma aventurez sa vaz poze, ca ma ofticati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

La multi ani strufilor sarbatoriti azi!!!
Alex, Miruna, Matei, Mihnea, Ionut, Alessia, Mara, Adela ! Sa cresteti si mai mari (pt fie'mea ma corecteaza de fiecare data ca ea e deja mare) si sanatosi sa va bucurati parintii si ei de voi!

Noi tocmai am aflat ieri ca asteptam un baietel! Suntem toti 3 super fericiti, in special pentru ca totul e in regula!

Noi venim in Romania de pe 15-31 iulie, ce a'ti spune de o intalneala intre strumfi si mamici, tatici? Sunteti in Bucuresti in perioada asta ?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

la multi ani! Alex, Alessia, Mara si Adelutza!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Buna dimineata!

La multi ani strufilor sarbatoriti azi!!!
Alex, Miruna, Matei, Mihnea, Ionut, Alessia, Mara, Adela ! Sa cresteti si mai mari (pt fie'mea ma corecteaza de fiecare data ca ea e deja mare) si sanatosi sa va bucurati parintii si ei de voi!

Noi tocmai am aflat ieri ca asteptam un baietel! Suntem toti 3 super fericiti, in special pentru ca totul e in regula!

Noi venim in Romania de pe 15-31 iulie, ce a'ti spune de o intalneala intre strumfi si mamici, tatici? Sunteti in Bucuresti in perioada asta ?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 17+

Aha...deci se echilibreaza balanta la voi in familie.
Felicitari si sarcina usoara in continuare . Salutari lui J si pupici lui Emily.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vazut poze de Vio. zic si eu: fato, da' zgarcita esti! 4 (patru) poze??
oricum, mi-au placut, acu il bat la cap pe al meu sa-mi ia piscina mare, nu de-aia mica de care avem noi deja (adica un fel de lighean mai mare!).

mychy, ai sters pozele? le-ai facut secrete? ca eu nu pot sa le vad. vad unele mai vechi, dar nu si pe astea recente.

Monica, mai pune odata linkul cu poze, pls, ca nu-l mai gasesc. vreau sa-ti vad si eu carliontata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Alex, Alessia, Mara si Adela! Sa cresteti mari, frumosi si asculatori.

Salut mamicile si strumfii, sper ca sunteti toti bine si va bucurati de vara. Noi aici ne bucuram mai mult de iarna, daca dam de vreo zi cu 25 grade urmeaza invariabil vreo 5 zile cu 13 grade.

In rest imi duc viata intr-un stres continuu pe toate planurile, la serviciu munca multa, ce munca, sclavagism mai bine zis, acasa stres cu casa si copiii cu scolile lor (asa i-as retrage si as face home schooling daca as avea timp).

Va pup pe toate, am citit doar ultima pagina si am inteles doar ca Vivela s-a mutat la conac, felicitari doamna, sa va simtiti excelent in noua casa, si ca sunt niscaiva poze de vazut dar cum timpul ma preseaza sper sa reusesc sa le vad cu alta ocazie.

Pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput