Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 5
ddanagh spune:
Vivela sa fie intr-un ceas bun mutarea, sa va simtiti bine, sa va regasiti linistea
Vio eu am crezut ca nu-mi merge mie ceva de nu mai pot vedea mai departe
Michi relaxare placuta. Nicaieri nu-i ca la mama.
La multi ani pentru toti strumfii sarbatoriti azi cu un pupic special pentru Adeluta.
Eu am avut-o pe mama la mine de sambata pana ieri si mi-am facut de cap cu sotul in fiecare seara. Am fost la o nunta si doua seri la rand ne-am dus la film 3D. Cam scump dar merita ca te deconecteaza de realitate garantat.
Dar noutatea cea mai tare e ca Eric a inceput sa zica mama
Editez ca sa o felicit pe Mada. Ma bucur cand aud ca bebeii sunt ok. Sa dea Dumnezeu sa nasti un dolofanel sanatos si mancacios.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
monicabo spune:
LA MULTI ANI!
Alex de mamii
Miruna de siminoc
Matei de BBpuck
Mihnea Ionut de estecri
Alessia de claucia
Mara de AndraZ
Adela de karligutza
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Cygni spune:
Va salut din nou, n-am mai apucat sa raspund atunci.
Monica, ai niste fete tare dulci, am si votat vreo doua foto :)
Vio, Laur e un dragalas, sunt convinsa ca e si mai scump cand il auzi spunand trasnai :)
Stie cineva ceva de Carla, cum se mai simte, daca e bine? Ca n-am mai vazut sa fi raspuns, daca mi-a scapat imi cer scuze.
Timi, imi place cum vorbesc fetele tale
mychy, eu nu vad niciun album la tine din 2011. ma uit aiurea?
Asa, cu ziua mea, pe scurt, am invitat 30 de colegi, parc-am mai zis o data da' nu-s sigura, ma repet ca o baba senila; am facut comanda de aperitive si prajiturele la un restaurant cu care colaborez de obicei la evenimentele din familie si vreau sa spun c-am ramas impresionata, mi-au facut o surpriza, bucatarul a venit personal, imbracat impecabil si cu tichia aia, manusi speciale si a aranjat toate aperitivele pe niste platouri tip oglinda, fete de mese, ce sa mai, a iesit super! Si totul foarte gustos
Am primit o groaza de cadouri de la colegi, unul mai frumos decat altul, adica: un ceas Fossil splendid, adidasi Adidas, rucsac si hanorac adidas, toate in culorile mele preferate. Nu ma asteptam, recunosc, sa fie atatea, mi-au ales lucruri deosebite si pe gustul meu.
Apoi am plecat de la serviciu, husbandu' si cu mine ne-am dus la bunica mea unde erau ai mei si Alise, am luat Alisul, ne-am dus sa ne schimbam si-apoi am iesit la o terasa toti trei unde-am stat pan' pe 22:00 cand am dus copilul la ai mei si noi am sarbatorit in continuare
Deci totul a iesit perfect ceea ce ma mir, in ultimul timp is cam ghinionista, pana si mic.ro care au deschis la blocul nostru au nr 666
Astazi fiica-mea a plecat la mare cu bunicii, vineri e ziua ei si ne ducem pentru week-end si ca s-o sarbatorim impreuna cu niste prieteni cu doi copii.
Acum imi fac de cap, sotul in delegatie, eu pe net si ma uit la seriale, hi hi.
Va pup!
violetan spune:
Hei!
Sa nu ratez: la multi ani cu multa sanatate si bucurii:
Alex de mamii
Miruna de siminoc
Matei de BBpuck
Mihnea Ionut de estecri
Alessia de claucia
Mara de AndraZ
Adela de karligutza
Si, chiar: karli??? carla???? asta la prima strigare.
Cygni, cat m-ai distrat cu mic.ro-u' tau!!! Frumoasa petrecere, frumoase cadouri.
Apropo de cadouri, mi-a placut un topic de pe forum legat de cadouri neinspirate. Cat am ras, mai ales ca m-am regasit. Intr-o perioada primeam numai lumanari parfumate de care acum mi-e groaza, efectiv, iar, mai rau, in alta perioada primeam numai cadouri obscene: rujuri, dopuri de cada, pixuri etc toate in forma de. Plus desuuri mov cu model de centurista. Noroc dreaq c-am mai imbatranit, vad ca s-au potolit oamenii...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
buna seara
la multi ani strumfilor ce s-au serbat azi,sa fiti sanatosi!
felicitari din nou pentru bb-ei lui madabout si simonei!
gabi,sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa..abia astept si eu senzatia desi luminita e cam fara flaga in momentul asta cand am parte doar de nervi,stres,daramat pereti,ridicat din nou...daaar vin si vremuri mai bune..sper
cygni,foarte dragute cadourile,sa le porti iubita.
vio,sa stii ca am avut si eu o perioada cand primeam lumanari de m-am nervozat si le-am spus ca bag de seama ca ma vor moarta...in ultimul timp primesc doar bani,ma incearca un sentiment de impersonal dar la cat de carcotasa sunt ii inteleg
seara buna!
Cygni spune:
Vio, da, am asistat la atatea cadouri neinspirate pentru colegi. Mai bine dadeau banii si gata decat sa li se cumpere haine ce nu li se potrivesc, bijuterii care nu le plac, etc. Eu una le-am zis, sa nu va prind cu parfumuri, cosmetice si alte bijuterii ca nu-mi trebuie.
Musso, acu muuulta vreme parca citisem ca Mihnea merge pe bici fara roti ajutatoare? sau era vorba de alt copilas? offf, cred ca ma sclerozez de tot, nu mai retin. Daca da, in cat timp a invatat?
Luna, mai pastrezi dieta aceea? Am vazut ca e multe proteine si eu n-as putea s-o tin. Am incercat niste pastile de slabit care aveau efect dar in schimb imi dadeau niste insomnii majore si-a trebuit sa renunt. Sunt cam dispe.
A luat cineva role la copii? cum se descurca?
Ma intereseaza foarte mult subiectul sporturilor, daca ai vostri copii au inceput vreun sport regulat etc.
Am vorbit cu mama, Lis e-n culmea fericirii, a stat numai in apa, a mancat foarte bine si ii cheleste de parale pe la toate masinutele, corzile de sarit s.a.m.d
monicabo spune:
Cygni, merci pt aprecieri!
Noi am luat role Andreei acum, de ziua ei...
Are tot echipamentul, casca, cotiere, genunchere, palmiere, cel putin pentru inceput.
De mers, mai mergem, mai stam...pe asfalt o mai tin eu, a prins miscarile cat de cat, dar n-a mers decat de 2 ori pana acum..
De lasat singura am mai lasat-o pe suprefete "mochetate", sunt locuri de joaca cu un fel de mocheta... acolo se descurca singura, nefiind o suprafata alunecoasa, acolo o las sa-si mai exerseze miscarile. Sper sa prinda repede.
Alt sport momentam nu facem, ma gandeam la inot pentru ele... sa vedem ce gasesc... daca stie careva in Bucuresti, locuri unde primesc copii peste 2 ani, sau macar de la 3 ani ca suntem pe aproape.. Exclus "micii campioni" sau alte locatii similare care fac inot de la categoria bebelus, caci acolo preturile sunt f mari, 500 ron/luna, 1 sedinta pe saptamana, adica 100 lei/sedinta, si nu-mi permit.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
hellou. vivela si cigny, uitati aci link-ul https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/DornaIulie2011?authkey=Gv1sRgCP3R0YOMq5SQjAE#
faceti abstractie de multele poze.....le-am facut sa i le trimit lui sormea si n-am mai selectat din ele.
cigni, inteleg ca te-ai petrecut de minune de ziua ta! apropos de cadouri, mie imi place sa primesc bani in plic sa-mi pot cumpara ce vreau. de regula parfumuri. in orice caz nu dopuri de cada, pe care oricat m-am chinit, n-am reusit sa inteleg de ce violeta le-a incadrat la categoria obscene. sigur egzista o egzplicatie, dar imi scapa mie acu. si de obicei la tampenii me duce mintea
noi suntem ok, azi a fost foarte cald, am iesit pe la 4 in gradina sa legam capsunile si m-a parlit soarele pe maini ca pe tractoristi. maine dupa 6 ies. am iesit cu andrei in drumetie, dar n-am ajuns prea departe ca ne-a alergat o haita de caini, ca si aici sunt pline dealurile de ei. asa m-am saturat de javrele astea ..........am facut si gratar si mi-a mancat andrei vreo 4 mici cu mustar. la alte mancaruri tre sa ma rog de el, la mici a mancat singur.
v-am pupat si va doresc noapte linistita, ca racoroasa nu cred ca e. apropos va vine a crede ca ma invelesc cu plapuma????noapte buna
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
cristina26 spune:
La multi ani:
Eric de selut- 10 iulie,
Denis Stefan de susica- 11 iulie,
Andreea Ioana de monicabo- 11 iulie, 15:35, 3270 g, M-am gandit la tine pe 11 si ma am tot vrut sa intru sa iti spun La multi ani, dar nu stiu cum de nu am facut-o, dar iti spun acum La multi ani, sa cresti mare, cuminte, frumoasa, desteapta si sa ai tot ce iti doresti.
Victor-Constantin de ghinetz - 12 iulie,
Mara Teodora de ioanaiub- 12 iulie,
Alexandra Stefania de nicoll_mada - 12 iulie,
Radu Stefan de andreea c- 12 iulie,
Alex de mamii- 13 iulie,
Miruna de siminoc - 13 iulie,
Matei de BBpuci- 13 iulie,
Mihnea Ionut de estecri- 13 iulie,
Alessia Maria de claucia- 13 iulie,
Mara Teodora de AndraZ- 13 iulie,
Adela Patricia Karligutza- 13 iulie, la noi inca este pe 13 iulie, la 5pm, vrem sa stii ca ne-am gandit la tine si vrem sa iti uram multa sanatate, fericire, impliniri si sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume
Eva de anamiha- 14 iulie,
Bogdan Andrei de danis- 14 iulie,
Teodor - de mareutac 14 iulie
Luca Matei de mamiCamelia- 14 iulie,
Noi va dorim multa sanatate, sa fiti cuminti si sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos pe lume.
Numai bine tuturor!