Strumfi de iul-aug 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dana, puteti sa va faceti pasapoarte la urgente, si sunt gata in ziua respectiva! Doar ca va mai costa cate 100 lei in plus, fata de taxe (costul pasaportului si consulara)

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

da, eu vreau sa-mi spui unde ati fost la turci.
Ma oftic ca aveam pt 27 acum o oferta sa plecam 4 zile la istanbul doar eu cu adi si am realizat ca ne-au expirat pasapoartele .

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

da moni dar plus taxele normale pentru doua pasapoarte plus urgenta...., iar bugetul pt neprevazut pe luna asta e dus. ar fi insemnat sa mergem acolo cu mai nimic pt cheltuieli si decat asa mai bine lipsa. Pai sa merg la turcaleti si sa nu-mi iau si eu o geanta de piele, o bretara de aoleu, ceva acolo

e vina noastra ca am ignorat problema, ne gandisem la un moment dat ca expira insa am zis ca la bulgari nu ne trebuie si am amanat sa le facem pana am uitat. normal ca am realizat cand am avut nevoie de ele.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

vroiam sa va zic ca si entertainment ca teatru tandarica tine spectacole in parc la tineretului vara asta. DAria se tot duce cu gradi. Acum sunt la alba ca zapada. E fain ca au amenajat un cort mare ce are si aer conditionat

ce nebuna sunt si eu. am venit cu eric de la gimnastica si a adormit in carut si ca sa nu-l trezesc l-am lasat in carut la usa sa doarma acolo iar eu am mancat, stau pe net "dirididi da ce viata voi avea"

Mergi la inceput

tot eu
Simo ma tot tin sa-ti zic ca la chioscuri sunt niste CD-uri magicienii cuvintelor. Cred ca lui Matei i-ar placea cu sunt cu litere. Daria e tare incantata de ele. Nu i-am mai luat demult ceva de pe la chioscuri ca tot apar diferite nebunii mereu de nu poti tine pasul si abia acum le-am descoperit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Aaron&Lianala multi ani!

Dana poti sa-mi zici mai multe despre CD-urile respective? daca tot mergem in Ro luna viitoare poate ar mai trebui sa le iau ceva fetelor...gen carti de povesti, CD-uri, DVD-uri.

Ieri iar am primit o lectie si-o imensa dovada de dragoste de la fete.
Eram intr-o pasa mai proasta plus Sophie a fost mai agresiva decat dobicei cu sora-sa. Cum a plouat destul de mult am stat mai mult in casa si de-ndata ce s-a potolit ploaia le-am trimis pe fete sa se echipeze sa iesim un pic la aer. Sa terminam mai iute si cu stransul de prin camera le-am ajutat si eu. Saya se zbenguia in mijlocul camerei si n-am observat cand a venit langa mine, dau sa inchid dulapul si-i prin degetelele la usa; prins din ala "sanatos" care fie ca deschizi usa fie ca o inchizi mai rau faci. Reusesac sa-i scot degetele si normal ca nu m-a lasat sa ma uit, urla si-si strangea manuta la piept asa ca o iau in bucatarie, imi cer iertare si-o mituiesc cu 2 bucatele minuscule de cioco sa ma lase sa vad cat e de rau. Vine si Soph, ii dau si ei o bucatica de cioco...acum incepe si ea sa urle ca vrea si ea 2 bucatzele ca sora-sa....ii iau bucatia inapoi o rup in doua si i-o dau inapoi (nu mai aveam lata la indemana). Cum a dat de cicolata cum s-a potolit Saya (deci n-a fost nimic grav)si ma lasa sa-i studiez degetutele, tot studiind imi dau lacrimile gandidu-ma la ce puteam sa-i fac. Daca Saya a vazut ca imi dau lacrimile imi intinde deretelul pe care mai avea un pic de cioco sa-mi treaca de necaz faza la care ma pun pe plans. Le las in bucatearie si ma duc in living sa ma calmez sa nu le ingrijorez si vine Sophie la mine, imi sterge lacrimile si in timp ce ea ma stergea cu o imensa dragoste la ochi Say ma tot intreba de ce sunt trista, ii zic ca m-am speriat f tare si ma gandesc cu groaza ca puteam sa-i rup degetelele...Ma mai sterge Soph si-mi ia fata in manute si-mi zice "look what you've done to your beautiful brown eyes, they are all wet" va e clar ca dupa faza au tzasnit lacrimile si mai si de nu ma mai puteam controla. A continuat Soph sa ma mustre pe acelasi ton plin de dragoste si intelepciune ca nu putem merge afara asa, ca trebuie sa ma opresc din plans si sa stergem ochii sa fie iar frumosi si m-am conformat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Timi, ce dulci sunt fetele tale, mai ca-mi dau si mie lacrimile . iti vine sa le mananci, nu alta.

si noi suntem fani Magicienii cuvintelor, david si-a consolidat cunostintle. deja stia literele de dinainte, incurca doar unele litere, adica A cu V, M cu W, P cu b, D cu B, C cu G...dar nu mereu, si aproape de fiecare data pe cele in oglinda sau asemanatoare...oricum, lunea e eveniment, primul lucru pe ziua aia e sa mergem la chiosc sa cumparam dvd-ul.

sunt obosita, damian e fff agitat de vreo cateva zile, cred ca ii e dor de david (pe care l-am lasat la ai mei sapt asta). il tot cauta, il striga "dada", mi-e drag si mila de el...o fi si efectul homeopatelor, nu stiu.

apropo de homeopate, caut pt david dilutia 1M (cea care e mai mare decat ch200), insa farmaciile pe care le stiu eu ca avand remedii nu au dilutii dinastea mai "speciale" (adica le au doar pe astea ch). nu stiu incotro sa apuc, ar trebui sa continui tratamentul lui david si chiar nu-mi vine sa bat bucurestiul de colo-colo.
la helpnetul de la iancului cica n-au, pe aia o stiam ca fiind mai aprovizionata. si parca mai era una, dar chiar nu-mi amintesc cum se numea.
help, aveti vreo idee unde as putea gasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vivela merci, chiar imi vine sa le mananc ba de drag, ba de nervi

Acum cateva zile ii explica Sophie Sayei cum sta treaba cu pluralul in engleza: "when is one it's ADIDA, when are two are ADIDAS".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

la multi ani:
Alise - 15 iulie,
Ilinca - 15 iulie,
Ilie Theodor Andrei
David Eric - 16 iulie,
Maria Raluca - 16 iulie,
Laurentiu Ovidiu - 17 iulie,
Ianis - 17 iulie,
Andrei - 17 iulie,
David Vlad - 18 iulie,
Adina Nicoleta - 18 iulie,
Daria Stefania - 20 iulie,
Alexia Ilinca - 20 iulie,
Vlad - 20 iulie,
Alexandru - 20 iulie,
Denisa Maria - 20 iulie,
Eva - Maria - 20 iulie,
Dragos Cristian - 20 iulie,
Aaron - 21 iulie, 00:50,
Liana - 21 iulie,
Alexandru - 22 iulie,
Horia Andrei - 23 iulie,
Miruna - 23 iulie,
Armin - 23 iulie,
Dan Stefan - 23 iulie,
Dora - 23 iulie,
Veronica - Maria - 24 iulie
Smaranda - 24 iulie,
Victor Christian - 24 iulie,
Nicolae - 24 iulie,
Andrei - 25 iulie,
Andrei Eric - 26 iulie,
Luana Nicole - 26 iulie,
Maia Iulia - 26 iulie,
Ilinca - 26 iulie,

Sper ca ati petrecut cu bine cu toti.
Eu is tare obosita in ultimul timp, iar barbatul meu m-a trimis sa imi fac testele la tiroida si se pare ca am probleme cu tiroida. In rest nimic nou.
Ingridutza e bine sanatoasa. D-ne multatm!
Simo La multi ani si pentru Matei! cum sarbatoriti maine, e dubla sarbatoare .
Va doresc tuturor o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

tot eu
Simo ma tot tin sa-ti zic ca la chioscuri sunt niste CD-uri magicienii cuvintelor. Cred ca lui Matei i-ar placea cu sunt cu litere. Daria e tare incantata de ele. Nu i-am mai luat demult ceva de pe la chioscuri ca tot apar diferite nebunii mereu de nu poti tine pasul si abia acum le-am descoperit.

Merci mult, dar deja suntem la avansati, citeste cursiv, doar la cuvintele mai lungi mai are nevoie de ajutor. Imi e asa de drag cum urmareste pe pagina cu degetelele alea scumpe!

mami de Matei 28 iulie 2007 si15+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, la multi ani pt Aaron!!!!!!!!ce mai faceti voi?

cristina, imi pare rau pt problemele cu tiroida. cu tratament adecvat se tine sub control. sanatate multa iti doresc.
vivela, poti incerca la farmacia Homeopata din spatele mitropoliei, imediat langa statia peco. incearca la nr asta 0740003516. sper sa mai fie valabil. acolo aveau de toate.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput