Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
Simo, matei citeste?????????uau ce baiat istetz are mama!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
ddanagh spune:
Ei Simo atunci la cat mai multe lecturi pline de invataminte 
Timi sunt povesti clasice in variante moderne dar versiuni ok in care sunt inserate cuvinte in engleza spuse pe litere (pe alfabetul roman).
Cristina mie in sarcina cu Eric mi-a iesit TSH-ul 5.2 la un cabinet particular apoi am fost si mi-am facut mai multe investigatii in alta parte unde TSH-ul mi-a iesit 1.5. A fost doar o sperietura care m-a costat ceva bani.
Morala: repeta analizele si in alta parte inainte de a lua hormoni.
Si eu am avut o perioada in care as fi dormit non stop. Tind sa cred ca a fost pe sistem nervos.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
monicabo spune:
Daria, la multi ani!
Scuze de intarziere, am pierdut notiunea timpului de tot..
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
sunflower1979 spune:
salut!
timi, pe mine m-au emotionat fetele tale pana la lacrimi (noroc ca sunt la servici si am pus stop); imi inchipui ce-au facut cu inima ta. 
simo felicitari pentru matei cel perspicace. cred ca o sa fie un elev din ala de face 2 ani intr-unul. bravo lui, de mic a inceput cu vorbitul, acum mai si citeste, nu mai zic cat e de frumos!
cristina, ma bucur ca-i bine Ingriduta si tu te-ai linistit. 
vivela te pup si pe tine si-ti dau un fresh de fructe, sa te energizeze si sa-ti treaca oboseala.
Dariuca, La multi ani cu intarziere, sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume! aceeasi urare pentru toti sarbatoritii de pana acum si pentru cel de azi, desigur - Alexandru.
noi suntem bine, Denis tot la tara, azi merg sa-l iau si saptamana viitoare sunt in concediu, ca sa mai stau cu el. abia astept, caci am in plan sa-l plimb si sa-l distrez cum oi putea mai frumos (strand, muzeul de stiinte ale naturii, telegondola, maine mergem la Lacu Rosu si mai gasesc eu)
acasa nu mai am net, asa ca saptamana viitoare lipsesc (nu ca altfel as fi fost foarte prezenta - 
va doresc weekend placut si vreme buna daca mergeti in concediu!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
violetan spune:
La multi ani sarbatoritii nostri, dragi! Primiti toti cate un pupic mare mare mare de la mine si sa fiti sanatosi si fericiti!
Timi, m-ai ucis, efectiv, cu povestea ta! 
Te inteleg perfect, exact la fel as fi reactionat si eu!!!
Sunflower, 
Concedii placute, fetele!
Revin mai incolo. Pup
eu
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
hellou...gata cu concediul, ma pregatesc de intoarecerea la frumoasa capitala.
timi, foarte sentimentale fetele tale. 

cristina26 spune:
ddanagh Ce sperietura ai avut, imi pare bine ca totul a iesit bine pana la urma, vorba ta, noroc ca ai refacut testul si ai vazut ca nu era cazul sa te ingrijorezi. Aici daca iti iese un test rau, astea si investigheaza sa vada de ce o iesit rau. In cazul meu mi-au gasit anticorpi care imi ataca tiroida. Noroc ca stateam jos cand mi-au zis, acum incep sa ma mai obisnuiesc cu gandul. Dar tot sper ca o sa fie bine tiroida mea pana la urma, probabilitatea exista.
Cum e sa fii mamica de doi copilasi? Sunt atat de dulci, Eric face anul imediat, Daria are deja 4 ani, cred ca ii tare mandra. de ea. 
Simo felicitari pentru Matei!
mychydutza multumesc mult!
sunflower1979 Distractie placuta in concediu!
Fug sa pun apa la flori ca aici avem temperaturi de 45C. Cred ca ne transformam in desert incetuc
.
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Gata cu vacanta
Sotul e acasa singurel cu amandoi sí va fi toata saptamana, ce ma bucur ![]()
La multi ani celor care au sarbatorit inca un anisor in cununa vietii, sa fie sanatosi si sa creasca mari 
mychydutza spune:
hellou.....gata cu vacanta si-n cazul meu. l-am lasat pe andrei la vatra, sper pt toata luna august!
cristina, deci e o tiroida autoimuna.si fata sefei mele sufera de asa ceva (are 14 ani). a fost la endocrinolog si ia ceva tratamente de mentinere, hormonale parca. oricum la repetarea analizelor, dupa tratament, situatia se imbunatatise. sanatate multa iti doresc!