Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 12
Kariris spune:
Anto, vreau si eu la Disneyland! am uitat sa-ti multumesc pentru Bianca, care vine de atunci la noi de 2 ori pe saptamana si lucreaza cu poneii si cu fetele. M-a ajutat mult si pe mine sa imi mai diminuez frica de cai. Imi place tare mult de ea: e frumoasa, placuta si corecta.
loredana_76 spune:
Mersi Michy,La multi ani tuturor strumfilor.Sa fiti sanatosi ,voiosi,voinici.
Noi bine sanatosi,am fost 1 saptamna in vacanta la mare.
Pe David l-am inscris pina la urma la o gradi de stat din spatele blocului,cea noua Micky daca o stii de la scoala 129,speram sa-i placa.
Antoanela23 spune:
Kariris, cu mare placere, si mie mi-e drag de ea, dar nah, sunt subiectiva. Ma bucur ca a iesit bine, ca va intelegeti si mai ales ca te ajuta. Te pup.
Vivela spune:
La multi ani, Daria
La multi ani, Denisa!
La multi ani, David! Lore, scuze de omisiune, toate cele bune printului tau .
revin cand oi putea, sunt asaltata!
mychydutza spune:
loredana, sa va fie de bine mini vacanta. stiu gradinita(de fapt scoala), treceam pe acolo cand era mic andrei si ne plimbam. eu l-am inscris pana la urma la gradi de pe gazarului. sper sa fie ok ...si sa ne descurcam cu banii
kariris, cum a ramas cu gradinita? ai fost?
dana, ma gandesc cu groaza ca ma intorc in caldura din bucuresti. si la noi e cald, stau la 4\4 asa ca ne cam coacem.izolatie am pe interior si se cunoaste. macar nu-l am pe andrei si o sa pot da drumul la aer. cu apartamentul cum mai stai?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
Anto, vacanta placuta si sa te distrezi la concert!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Timi07 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
Anto vacanta placuta.
Dana o fi modestia asta specifica varstei?! Sophie vrea cadou de ziua ei doar o carticica de colorat si 2 baloane rosii, unul pt ea si unul pt sora-sa ... sarbatoritei si petrecere frumoasa sambata.
ddanagh spune:
Va multumim inca o data
Timi mda, nu stiu ce sa zic cu modestia. O sa vad deseara dupa ce ma duc cu ea la magazinul de jucarii . mai degraba as spune ca la Daria e o fitza
Anto vacanta relaxanta.
La anu, ca e si Eric un pic mai mare am vrea si noi sa ajungem la casa lui Michi. Poate ne spui ceva pareri si despre hotelul unde o sa stati, daca va place poate ne inspira si pe noi.
Stiu ca ne potrivim oarecum la gusturi legat de hoteluri. Noi am fost anul asta la bulgari la Duni (Marina Royal), e f tare calitate/pret.
Am tuns-o pe Daria asa, cumva fistichiu, dar ii sta bine. Parca e alt copil. Ma bucur ca am scapat de stresul uscatului la par.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Antoanela23 spune:
Dana, mersi. Arata-ne poze cu noul look al Dariei.
Ar trebui s-o tuns sie u pe Sonia ca ma dispera cu uscatul, dar nu ma indur inca.
O sa-ti spun despre Disneyland, vom sta la un hotel din complex de acolo, se numeste Newport.
Am auzit numai lucruri bune despre Duni, e f tentant; dar noi anul acesta mergem doar 5 nopti in Bulgaria la mare si de aceea am ales un hotel mai aproape, in Albena.
Apropos de hoteluri, nu mai stiu daca v-am povestit cum a fost in Turcia, resort-ul unde am stat anul acesta in iunie e absolut superb, nu aveai ce-i reprosa. Daca va intereseaza spuneti-mi si revin cu amanunte.
Loredana, sa-ti traiasca David, La Multi Ani! Sa va fie de bine vacanta si bafta cu gradinita.
Michi, Timi, mersi de urari, sper numai sa fie copiii sanatosi si sa-mi treaca durerea de ureche.
Hai, mai Kari, spune cum fu la gradi ca sta Michi in tensiune .
Va las, ma duc sa bagajesc,
Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)
ddanagh spune:
da, eu vreau sa-mi spui unde ati fost la turci.
Ma oftic ca aveam pt 27 acum o oferta sa plecam 4 zile la istanbul doar eu cu adi si am realizat ca ne-au expirat pasapoartele .
Poze poate ma invrednicesc sa mai pun si eu cateva ca a trecut ceva vreme. Am schimbat aparatul si asta ma cam enerveaza, nici nu stiu de cablu de descarcare.
Ce credeti ca si-a ales DAria? 3 tipuri diferite de colorat: acoarele, ceva cu sclipici ca niste rujuri dar de colorat si alta nebunie, un paciochini si un tub de baloane de sapun. I-am mai luat eu in plus niste palete de berminton mai mici, speciale pt copii, f faine (noroc cu astea) si un hipopotan de baie.
Asaaa
Acasa Eric a inceput cu paciochini pe care l-a bagat in gura si l-a mozolit pe toate partile, i-a daramat acoarelele direct pe covorul meu de lana portocaliu deschis. La compromis total, poate la curatatorie sa-i mai scoata fata ca eu nu am reusit iar la juma de ora a reusit si i-a desurubat capacul de la baloane. Noroc ca nu a baut solutie de-aia, a varsat-o pe toata, dupa care se apucase sa roada la palete
Si sa vedeti tipete daca i le-am luat. M-am simtit asa un pic ciudat fata de Daria ca a trebuit chiar si de ziua ei sa fie intelegatoare ca doar e "sora mai mare".
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)