Strumfi de iul-aug 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anto, vreau si eu la Disneyland! am uitat sa-ti multumesc pentru Bianca, care vine de atunci la noi de 2 ori pe saptamana si lucreaza cu poneii si cu fetele. M-a ajutat mult si pe mine sa imi mai diminuez frica de cai. Imi place tare mult de ea: e frumoasa, placuta si corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Mersi Michy,La multi ani tuturor strumfilor.Sa fiti sanatosi ,voiosi,voinici.

Noi bine sanatosi,am fost 1 saptamna in vacanta la mare.
Pe David l-am inscris pina la urma la o gradi de stat din spatele blocului,cea noua Micky daca o stii de la scoala 129,speram sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kariris, cu mare placere, si mie mi-e drag de ea, dar nah, sunt subiectiva. Ma bucur ca a iesit bine, ca va intelegeti si mai ales ca te ajuta. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Daria
La multi ani, Denisa!

La multi ani, David! Lore, scuze de omisiune, toate cele bune printului tau .

revin cand oi putea, sunt asaltata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

loredana, sa va fie de bine mini vacanta. stiu gradinita(de fapt scoala), treceam pe acolo cand era mic andrei si ne plimbam. eu l-am inscris pana la urma la gradi de pe gazarului. sper sa fie ok ...si sa ne descurcam cu banii
kariris, cum a ramas cu gradinita? ai fost?
dana, ma gandesc cu groaza ca ma intorc in caldura din bucuresti. si la noi e cald, stau la 4\4 asa ca ne cam coacem.izolatie am pe interior si se cunoaste. macar nu-l am pe andrei si o sa pot da drumul la aer. cu apartamentul cum mai stai?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anto, vacanta placuta si sa te distrezi la concert!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

Anto vacanta placuta.

Dana o fi modestia asta specifica varstei?! Sophie vrea cadou de ziua ei doar o carticica de colorat si 2 baloane rosii, unul pt ea si unul pt sora-sa ... sarbatoritei si petrecere frumoasa sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va multumim inca o data

Timi mda, nu stiu ce sa zic cu modestia. O sa vad deseara dupa ce ma duc cu ea la magazinul de jucarii . mai degraba as spune ca la Daria e o fitza

Anto vacanta relaxanta.
La anu, ca e si Eric un pic mai mare am vrea si noi sa ajungem la casa lui Michi. Poate ne spui ceva pareri si despre hotelul unde o sa stati, daca va place poate ne inspira si pe noi.
Stiu ca ne potrivim oarecum la gusturi legat de hoteluri. Noi am fost anul asta la bulgari la Duni (Marina Royal), e f tare calitate/pret.

Am tuns-o pe Daria asa, cumva fistichiu, dar ii sta bine. Parca e alt copil. Ma bucur ca am scapat de stresul uscatului la par.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dana, mersi. Arata-ne poze cu noul look al Dariei.
Ar trebui s-o tuns sie u pe Sonia ca ma dispera cu uscatul, dar nu ma indur inca.
O sa-ti spun despre Disneyland, vom sta la un hotel din complex de acolo, se numeste Newport.
Am auzit numai lucruri bune despre Duni, e f tentant; dar noi anul acesta mergem doar 5 nopti in Bulgaria la mare si de aceea am ales un hotel mai aproape, in Albena.

Apropos de hoteluri, nu mai stiu daca v-am povestit cum a fost in Turcia, resort-ul unde am stat anul acesta in iunie e absolut superb, nu aveai ce-i reprosa. Daca va intereseaza spuneti-mi si revin cu amanunte.

Loredana, sa-ti traiasca David, La Multi Ani! Sa va fie de bine vacanta si bafta cu gradinita.

Michi, Timi, mersi de urari, sper numai sa fie copiii sanatosi si sa-mi treaca durerea de ureche.

Hai, mai Kari, spune cum fu la gradi ca sta Michi in tensiune .

Va las, ma duc sa bagajesc,

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

da, eu vreau sa-mi spui unde ati fost la turci.
Ma oftic ca aveam pt 27 acum o oferta sa plecam 4 zile la istanbul doar eu cu adi si am realizat ca ne-au expirat pasapoartele .

Poze poate ma invrednicesc sa mai pun si eu cateva ca a trecut ceva vreme. Am schimbat aparatul si asta ma cam enerveaza, nici nu stiu de cablu de descarcare.

Ce credeti ca si-a ales DAria? 3 tipuri diferite de colorat: acoarele, ceva cu sclipici ca niste rujuri dar de colorat si alta nebunie, un paciochini si un tub de baloane de sapun. I-am mai luat eu in plus niste palete de berminton mai mici, speciale pt copii, f faine (noroc cu astea) si un hipopotan de baie.
Asaaa
Acasa Eric a inceput cu paciochini pe care l-a bagat in gura si l-a mozolit pe toate partile, i-a daramat acoarelele direct pe covorul meu de lana portocaliu deschis. La compromis total, poate la curatatorie sa-i mai scoata fata ca eu nu am reusit iar la juma de ora a reusit si i-a desurubat capacul de la baloane. Noroc ca nu a baut solutie de-aia, a varsat-o pe toata, dupa care se apucase sa roada la palete
Si sa vedeti tipete daca i le-am luat. M-am simtit asa un pic ciudat fata de Daria ca a trebuit chiar si de ziua ei sa fie intelegatoare ca doar e "sora mai mare".

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput