LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 7
puiutz_mic spune:
Era sa uit...Tina si Bumble, felicitari pentru notele de 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo, mamici!
Michelle, felicitari pentru progresele Biancai cu somnul si cu mersul!!! De mancare nici eu nu prea stiu...azi e in plan un ghiveci de legume cu pulpe de pui. Si mai avem o ciorbita de legume de sambata
Diseara facem biban de mare la gratar, cu legume tot la gratar. Asta era pt. aseara, dar am ajuns prea tarziu pentru a mai face gratarul...am alergat o gramada aseara ca sa gasim NAN3 din luna a 10-a... a devenit din ce in ce mai greu de gasit...pana la urma am gasit la Metro, o singura cutie...as fi vrut sa iau 2. La o farmacie s-au uitat crucis la mine...ei nu au auzit decat de NAN3 de la 12 luni Ar fi tare sa fie identice si noi cautam in disperare de celalalt
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ramonasin spune:
Buna dimineata!
Tina, condoleante! Suntem alaturi de tine!
Nu stiu daca a dat cineva cafea dar dau si eu o ice coffe cu multa gheata si cappucino pentru Alice si Rodica tot cu gheata ca e caldura insuportabila
Coteasca, sigur ca vreau sa ne vedem, chiar ma bucur sa-l vad pe Tudorel(asa il alintam pe fratiorul meu si acum ii spunem Dudu :)), trimit pm cu numarul meu.
Multumim de comenturi si aprecieri, vi le intoarcem inzecit si va pupam dulce.
LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!!!!!! SA FII SANATOS, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA! FELICITARI IMAYA PENTRU DELFINAS!
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate
crispro spune:
No, am fost si noi afara, acum puiul doarme. Mai am de scos hainele din masina, sa le intind, si sa bag tura a adoua.
Crissy, fain v-ati distrat! asteptam poze!
Coteasca, ce nasol cu statul treaz noaptea. Stiu cum e, desi al meu sta numai o ora, doua, treaz, si alea mai inspre dimineata. Lasa mami ca trec si astea.
Crissy, d'apoi tu chiar esti gospodina!
Giorgia, ce figura e Antonia in lighean, i-a placut de numa! Apoi, tu, sexy mami!!!
Puiut, ce figura esti cum povestesti. Dragul de Raducu, daca nu si-a implinit somnul.
Michelle, e foarte faina rochia, iti vine tare bine! Ca arati tare bine!
Am fugit la munca! (la munca prin casa, nu altceva)
Aaa, Diana, vrem poze cu Eva prinzand pisica.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Va mintiti de cocotatul pe birou? Am mutat biroul ca de pe el trecea pe pat. Na si ce
puiutz_mic spune:
stiam eu ca nu trebuie sa ma bucur prea tare ca a adormit singur in patut...s-a trezit, ca a facut kk... l-am schimbat si acum l-am pus iar in patut, poate reuseste sa mai adoarma inca o data
daca nu - e belea, trebuie sa-l tin cu mine la bucatarie, unde va fi super cald plus ca nu prea am loc pt. scaunul lui de masa acolo. ca nu-l pot lasa pe jos...
o sa fie interesant...dar tot mai sper sa adoarma
puiutz_mic spune:
albus de ou - eu o sa-i dau totusi dupa ce implineste 1 an
adrianaBuc spune:
CRISSY, UAU! Alpinista se face cand o fi mare!
MICHELLE, esti o mami tare frumoasa! Rochia iti vine foarte bine.
Albus de ou eu nu i-am dat expres, dar a gustat din produse facute cu tot oul gen clatite, dovlecei umpluti facuti pentru noi, ciorbita dreasa cu ou etc.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+
ainotna spune:
Puiutz, eu nu cred ca e mare diferenta intre Nan2, 3 s.a. Eu i-am dat si nan2 si nan3 si apoi iar nan2, intre timp ii dau si nativa (tot de la nestle). In plus, i-am dat si o cutie de nan3 pt 1 an, ca nu aveam altceva si urla copilul prea tare dupa lapte.
lauri_ca spune:
Multumesc pt. raspunsuri.
intre Nan 2 si Nativa, diferenta e aproape inexistenta, daca te uiti la informatiile nutritionale sunt identice difera doar la mg. undeva pana in 2 mg. si numai la cateva ingrediente.