LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

chiar vroiam sa va intreb despre Nativa - o fi mai bun, mai gustos etc decat NAN? le place mai mult bebeilor? ca mai scump vad ca e...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Rody, draguta, poti sa-mi dai si mie reteta de tortulet cu biscuiti si gris ca nu am notat-o si nu mai stiu unde e..., te rugam frumos

Crissy, ce fetita sprintena ai tu acolo!!!!!!!! Imediat urca muntii.Bravo Bea!

Cu ce pot scrie pe tortulet, care sa nu fie frisca?

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am mai spus-o, Bea rules!!

Michelle, hot sexxy mamma! Faina tare rochia, iar tu, gorgeus!
Eu in perioada asta pe langa salate si fructe, bag la greu fasole pastai, varza dulce, ghiveci (din dovlecel, vinata, rosie, ardei, putin cartof si morcov).

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramonasin, pana intra Rodi, pun eu reteta:

"eu am pus dedesubt un strat de biscuiti patrati bagati si scosi repede din lapte. crema de gris cu unt iar e simpla. faci un gris molicel, il lasi sa se cam raceasca si amesteci cu unt (se mai intareste apoi, asa ca o pui repede peste biscuiti). branza am facut-o eu din lapte cu iaurt, am pus cam 2 linguri de dulceata de piersici. si gata! inalt cam de o palma! cred ca poti continua in inaltime cat vrei... l-am imbracat in frisca si m-am jucat de-a ornatul, doar putin! o sa-i fac poze mai incolo."

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

abia acum am reusit sa-l adorm nici mancarea nu e gata, nici el nu a papat pranzul, a bocit o gramada de oboseala si cu maaare greutate a adormit leganat, tinandu-ma de mana (il lasasem in patut inainte de asta si fugisem la bucatarie un pic...cand m-am intors urla!)

e complet zapacit programul lui sa speram ca il vom regla in cateva zile...

Mergi la inceput

am uitat complet...LML SARBATORITILOR DE IERI: Seby&Felix, Cristian Alexandru, Eric Nicholas, Raducu (Pufescu), Anastasia si Otilia Ioana! Luna viitoare sper sa nu ne fie rau de la atata tort pe 10 ...

si LA MULTI ANI Andrei de imaya!!! Primul anisor a trecut, esti junior de-acum! Sa ai parte numai de sanatate, voiosie, noroc cu carul si muuuulta dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si mara are programul cam nasol. Adica in ultimele zile a dormit doar de pe la 11 jumate 12, cam o ora 2 si apoi pana la 9 deloc. Dar greu rezista si nu imi place sa o chinui. Azi incerc sa o mai culc o ora, chiar daca se va culca mai tarziu la noapte. Mqcar ies cu ea afara.

Crissy, ziceam ca m-ai innebunit, nu de pofta, dar eu ma bucuram ca am facut mazare pt prima data si tu ne zici tot felu de bunataturi :)) pupa pe Bea

Eu sunt obosita si nu mai pot de caaaald. Am facut curat azi, am spalat. Soacramea calca

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Bine v-am gasit
Noi ne-am intors sambata seara,dar abia azi de dimineata am reusit sa ma eliberez de treburi ,e curat luna in casa la mine...ce-mi place cand e asa...bine ca nu rezista mult ca incepe fii-mea cu aruncatul jucariilor.A fost ff frumos la tara,pun niste poze mai tarziu;am cate ceva de spus din ce-mi aduc aminte.

In primul rand Tina condoleante...
Denisa am vazut pozele ,superbe
Paula saracul de Raul,daca voi cei mari va simtiti rau,iti dai seama cum e el...off,sper sa nu fie ceva grav
si sanu uit vroiam sa-i spun andreei(eladeea) despre faza cu suptul degetului,am oroare de asta ca la noi in neam e un fel de mostenire(bunici,unchi,matusi,veri si chiar sora-mea e victima).Sora-me are 30 de ani si inca mai are cateodata degetul in gura in somn...
Si fii-mea a avut tentative dar am inceput sa-i dau suzeta ca de asta mai e o sansa sa scap,cu degetul e mai problema din pct meu de vedere..
Am reusit un lucru in ultimele doua saptamani sa o reinvat pe fii-mea sa doarma in patut

Revin mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

TINA condoleante imi pare tare rau de pierderea suferita! ai grija de tine mami!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Ati mai dat careva ou intreg la puiuti? Eu m-am apucat sa fac o supica cu galuste, din ou intreg ca fac si pt. noi, si ma gandeam sa-i dau si lui Stefi, cat albus poate fi in 2 galuste?

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

da, eu! ii dau ou fiert moale de la 11 lunite! eu il fac moale il amestec cu miez de paine si putina sare, iese ca o pasta si papa copilul cu placere.
apropo am vazut ca esti din constanta, noi (puiutz si ramonasin) ne-am decis sa facem sch de nr de tel si poate stab o intalnire, nu te bagi si tu?
poop

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput