LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

I'm back

Multumim mult pentru urarile pe care ni le-ati facut!
si...multumim frumos pentru subiectul de didicat

La Multi Ani Victor
La Multi Ani Andrei
am sa va urez mai multe la subiectul special deschis pentru fiecare dintre voi

mai am de recuperat jumatate din capitolul precedent

Eladea pai cu asa loc de joaca nici nu e de mirare ca stati mai putin prin Cluj...oricum pentru ei e ideal sa fie aproape toata ziua afara

Alice felicitari pentru baietelul din burtica!

Crissy am pus dulceata de cirese amare mi-a adus soacra-mea 2,5 kg care dupa ce le-am curatat si gatit au iesti doar 3 borcane
dar lesini la cat de bune sunt

bunica are un instrument cu care poti scoate samburii dar e mai potrivit pentru ciresele mari

Denisa am vazut pozele...like, like, like

...vad ca Raul a avut ceva probleme, fug sa citesc din urma si revin

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Legat de hidrasec aveti dreptate e ca un smecta.acum am intrebat mamica respectiva si pe langa hidrasec mai trebuiau sarurile de care vorbeati.Dar nu le-a dat si a ajuns la perfuzie bebe.
Paula dar pufuleti ai voie sa ii dai?intreb si eu

Giorgia,Alice,uite cine vorbeste(adaptat:vorbesc),slabanoagele odiseii

Legat de vaccin: dr mi-a spus ca peste o sapt vom face Pentaximul si ROR,iar cel de varicela se face separat dupa 1 an jumate ca sa nu mai fie nevoie de nici o repetare,altfel se repeta.Cel de varicela e optional.Eu nu stiu ce vom face pana la urma.A zis ca a vaccinat cu ROR o gramada de copii de-a lungul timpului,inclusiv cu cel nou de cand a aparut si nu are nici un copil nimic.

Bumblebee ce tare ai fost cu faza cu congelatorul disponibil,si eu si eu am loc.Asa ca Crissy trimite incoa ca le pastram noi bine,nu Alina?

cRISSY jos palaria pt ce gospodina esti!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Tina imi pare rau, mult mai rau decat pot exprima prin cuvinte...
Dumnezeu sa il ierte!

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fete si noi avem ceva probleme,si nu imi explic de ce.
Amandoi soriceii,cateodata in timpul mesei isi fac greata si regurgiteaza(nu vomita ca e nedigerata papa inca),cam jumate din cat au mancat.Si asta de o sapt cam asa.La inceput Mateo acum si Carla de cateva zile.Intr-adevar le-am mai pus si bucatele nu tot blenduit,dar nu cred ca de la asta.Diaree nu au,alte simptome nu sunt.Apa beau destula.Febra nu.Nu imi explic.Dr a zis sa le dau mai incet sa manance ca Mateo papa cu prea mare pofta.Dar la Carla,dureaza oricum juma de ora masa cu zeci de jucarii,ce sa ii mai incetinesc.Deci nu ii se aplica teoria cu datul mai lent.Ce parere aveti?Cantitatea e normala,200-250

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Tina, condoleante!! Imi pare tare rau, dar macar chinul lui nu a fost atat de lung!! Asta cred ca e singura consolare. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Kata, ma bucur ca v0-ati simtit bine!! Drum bun inapoi
Noi la 2 mergem la pediatru. Aseara, dupa ce a adormit, am incercat sa-i mai dau lapte HN si l-a baut prin somn. AZi dimineata a mai baut 100 ml de lapte. Tot e ceva. Acum papa pufuleti. Cam mult spus, invarte un pufulete cate 5 min in gura, dar macar nu isi face greata.
Partea proasta e ca ne-am imbolnavit si noi. Si eu si Cosmin. Mi-e o greata de mor si am diaree. Saracul Raul , ce rau s-a simtit si nu mi-am dat seama.
Febra nu a mai facut azi noapte.
Acum ii fac mar copt, poate reuseste sa pape ceva, ca tare prost stam la capitolul asta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
daca bea ceva,si rontaie ceva ,e bine !!!nu te speria cu nemacarea,dupa enterocolite eiserefac repede,dar in vreo 2-3 saptamani asa..si pun la loc tot ce au slabit.se pune f repede,ca pt organism a fost ca o foamete,si asimileaza imediat.

va spun cum e aici,nu se da regim.se urmareste sa fie hidratat,"lichide cat de multe" iti spun,dar nu iti comanda ce,saruri iti recomanda desi stiu ca nu le beau copiii,si nu se da nimic de "strangere" la stomac pt ca toti spun ca TREBUIE sa se curete stomacul ,ca pana nu se curata tot nu scapa,si dureaza o saptama-zece zile indiferent ce i-ai da..
doar in cazurile grave se da regim ,cand se ajunge la spitalizare,`perfuzii,febra antibiotice..
dar in cazurile care se duc "pe picioare",VIRALE,nu se face nimic,doar RABDARE si URMARIT ,dus eventual zilnic laspital sa-l verifice .
prima oara cand a avut Miguel ,si toti 3 ,avea 4 luni,avea bronsita plus o enterocolita normala,nu agresiva.el oricum sugea doar atunci,si clar nu au zis sa dam nimic.
acum la toti 3,la fel,au dat diagnosticul SI NIMIC ! rabdare ca trece!
ca si gripa.
eu am incercat mereu cu regimuri,dar niciodata nu mi-a reusit,scuipau tot...le-am dat ce au cerut ,m-am bazat pe cei de aici care nu tin de regim,si am pus in balanta:decat deshidratat,mai bine mananca sau bea o porcarie.
daca puteti cu ceaiurile,regimurile,da.dar daca vedeti ca vomita,scuipa si nu e chip,dati orice !ca deja nu mai conteaza,intre doua rele...
Spre exemplu Miguel cand i-am dat mucilagiu ,orez,a vomitat tot tot.
am zis ca nu mai fac de capul meu cu regimul in veci! doar mi-a spus medicul ca nu e cazul,ca nu se scoate laptele....Normal ca a fost mai rau sa vomite tot ce avea...decat daca nu manca nimic sau manca o porcarie...
Singura data cand i-au recomandat lui Andres lapte fara alctoza a fost dupa ce a tinut o diaree muuult,dupa o raceala lunga si facuse de la siropuri,paracetamol,ibuprofen plus alea de tuse,si i se stricase flora bacteriana,i-au dat si niste pliculete.atat.dar la enterocolite,nu.

asa ca vedeti ce merge la fiecare,depinde mult de la caz la caz,cat de agresiv e,daca accepta sau nu regimul..
oricum ei au cateva zile,alea de varf,cand nu inghit nimic,oricat am face de regim...doar apa.

Mergi la inceput

MICHELLE oaau ce bine arati ª! ce rochie frumoasa ! iti sta super!!

CARLA isi fac greata sau fac asa ca inghit prea mult odata?si Miguel mai face,dar apoi inghite ,casca iar gura.e cand ii vine prea mult probabil in gat..
Andres facea asa des,dar nu stiu daca la asta te referi,era tare lacom,impingea cu palma sa intre tot in gura chiar daca nu mai incapea,apoi casca ochii si gura ca-ivenea inapoi,si nuvroia sa scuipe,inghitea la loc,atat de lacomera.daca ii dadeam bucata mare,o baga toata odata de-i ieseau ochii din cap.daca ii dadeam bucatele mici ,baga repede repede pe nemestecate si facea falcile ca soriceii si apoi impingea cu podul palmei sa mai intree !!! de lacomce era.

acum nu stiu daca la voi e asta,sau e greata aia cand nu le place de ceea ce au dat ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Legat de hidrasec aveti dreptate e ca un smecta.acum am intrebat mamica respectiva si pe langa hidrasec mai trebuiau sarurile de care vorbeati.Dar nu le-a dat si a ajuns la perfuzie bebe.

mie medicul mi-a zis ca hidrasecul e mai bun decat smecta
iar sarurile sunt necesare!

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fete si noi avem ceva probleme,si nu imi explic de ce.
Amandoi soriceii,cateodata in timpul mesei isi fac greata si regurgiteaza(nu vomita ca e nedigerata papa inca),cam jumate din cat au mancat.Si asta de o sapt cam asa.La inceput Mateo acum si Carla de cateva zile.Intr-adevar le-am mai pus si bucatele nu tot blenduit,dar nu cred ca de la asta.Diaree nu au,alte simptome nu sunt.Apa beau destula.Febra nu.Nu imi explic.Dr a zis sa le dau mai incet sa manance ca Mateo papa cu prea mare pofta.Dar la Carla,dureaza oricum juma de ora masa cu zeci de jucarii,ce sa ii mai incetinesc.Deci nu ii se aplica teoria cu datul mai lent.Ce parere aveti?Cantitatea e normala,200-250

RABDARE! Matei al meu daca ii dau prea repede strange in gurita apoi scuipa afara
asa ca reusim cu multa multa rabdare + 30 min + 3-4 jucarii

daca e sa fiu cinstita parca nici mie nu imi vine sa prea mananc pe caldura asta decat fructe

Noi 2

Mergi la inceput

Michelle arati tare bine mamico!

Noi 2

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,ANDREI !!!!!! 1 ANISOR !!! SA CRESTI MARE !!!

11 LUNITE ,SA CRESTETI MARI !!!!
Sebastian si Felix (Dragaica)
Cristian Alexandru (Laurika1982)
Eric Nicholas (grety_niku)
Raducu (Pufescu)
Anastasia (Catalina2307)
Otilia Ioana (bratafel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Michelle, !

Puiutz, eu am luat intotdeauna Nativa mai ieftin decat nan-ul. Sasha l-a acceptat fara probleme, acum nu stiu daca e mai gustos sau nu, ca nu m-am gandit sa-l gust. De mirosit, miroase la fel de rau . Eu cred ca e mai ieftin din cauza ambalajului.

Mergi la inceput