LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, iti spun ce mi-a zis pediatra, dar la noi nu a fost enterocolita: cat timp are diaree, fara fructe DELOC, doar LP HN la oate mesele, mai putin la pranz cand ii poti da orez+morcov, fiert, fara ulei sau mirodenii.

LP-ul sa-l prepari cu mucilagiu de orez (facut mai subtire). Mar copt abia cand se mai ingroasa kk. Nici macar banana nu e voie.

Sanatate puiutului Raul si voua!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Tina, condoleante! Tare greu trebuie sa iti fie! Iti doresc sa iti gasesti puterea de a trece si peste asta.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+

Mergi la inceput

Tina draga, condoleante, Dumnezeu sa iti dea putere sa poti trece peste acest moment greu, despartirea de tata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Ieri dupa-amiaza a avut si Raducu prima intalnire cu plaja:)))

Am fost la Mamaia sa ne intalnim cu o prietena din Germania, venita cu baietelul si cu alti prieteni.

dar pt. ca ieri Raducu a avut programul dat peste cap (de dragii lui parinti) si nu a dormit suficient, nu a suportat prea bine noutatile...mai exact, adormise pe drumul spre Mamaia, in masina si s-a trezit pe plaja, inconjurat de muuuuuuuuuuulti oameni :)))

asa...a studiat incruntat peisajul cateva minute si apoi s-a pus pe un plans de ti se rupea sufletul... Nu se potolea nici la mami nici la tati...l-am dus la apa cand i-a mai trecut si l-am bagat cu piciorusele doar putin, ca era plin de alge la mal. iarasi s-a pus pe plans...

l-am dus inapoi la cearsaf, l-am mai tinut in brate, l-a luat un pic in brate si prietena mea si apoi l-a pus cu piciorusele pe nisip. Iarasi urlete si s-a intins disperat catre mine sa-l iau eu

Si nu a mai stat decat la mine in brate pana aproape sa plecam, cand l-am mutat la tati si i-am servit iaurtelul. Pe urma a mai stat un pic si pe cearsaf...

Si eu care credeam ca va manca nisip, ca toti ceilalti delfinasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

TINA, draga mea, condoleante... imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva, din pacate viata e cu bune, cu rele...trebuie sa invatam sa mergem mai departe, sa fim puternici si sa fim siguri ca cei care se duc vor fi mereu langa noi...te imbratisez, sa fii tare...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Tina condoleante, inteleg prin ce treci, si eu mi-am pierdut tatal in urma cu 11 ani, o sa vezi ca timpul vindeca toate ranile.

Alice nu fi invidioasa pe Denisa ca si tu esti fotomodel (dar cu burtica)

Crissyharnicuto, te rog spune-mi cum faci frisca, eu am incercat odata si s-a facut unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Ati mai dat careva ou intreg la puiuti? Eu m-am apucat sa fac o supica cu galuste, din ou intreg ca fac si pt. noi, si ma gandeam sa-i dau si lui Stefi, cat albus poate fi in 2 galuste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare delfinariu!

La multi ani Carla, Matteo, Yanis, Matei, Victor, Andrei!

Am vazut si eu pozicile si filmuletele cu soriceii Carla si Matteo (mami, arati super!!), Daria, Isa, Vladut (ce frumos e locul de joaca)

bumble felicitari pt 10 x 2!!

tina - felicitari si tie pt 10! Condoleante pt tatal tau :(

Paula - vai, ce rau e cu puiutul bolnavior.. off.. si cu regim :(:(
Mi-e groaza de momentele astea, sa speram ca vor sta cat mai departe de noi toti!

crissy mamica gospodina

crispro - si eu sunt pe fuga dimineata, dar am noroc ca nu ma deranjeaza sa las totul balta si sa ies afara (pat nestrans, haine aruncate, nemancata, nepieptanata etc etc)
Uite poze cu rochia de care am povestit aici
Am stat pana la 5 dimineata la nunta, a fost frumos. Bianca are o singura trezire noaptea si bea 60ml LP.
Mai nou adoarme in jur de 23, se trezeste pe la 8-9, apoi iesim la joaca rapid pana la 10.30, apoi fructe si somn pana la 13. Legumele la 14, apoi joaca cu copiii din cartier (ne vizitam prin rotatie) si somn pe la 17-18.
A inceput sa mearga mai mult in picioare (sustinuta) si mai putin in 4 labute cel putin cat stam pe afara, ceea ce e un progres.
In rest e cuminte, vesela, sociabila, a invatat sa coboare cu spatele din pat (dar tot nu am incredere sa o las fara sa fiu cu o mana pe langa ea)

Fetele ce mai faceti de mancare ca sunt in pana de idei. Vreau ceva usor de vara... In ultima vreme am mancat mult pepene si salaturi, dar tb si mancare gatita, sa avem de pe o zi pe alta

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Puteti crede ca a adormit singurel in patutul lui azi? Cu ursuletul in brate si cu o minge ciufulita la spate. Si cu nelipsitul degetel in gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Ati mai dat careva ou intreg la puiuti? Eu m-am apucat sa fac o supica cu galuste, din ou intreg ca fac si pt. noi, si ma gandeam sa-i dau si lui Stefi, cat albus poate fi in 2 galuste?

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Eu ii dau. Pediatrul nostru a zis ca e ok DAR sa fie f bine fiert - 10-15 minute.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput