LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, lui Raul sa se faca bine! vin si eu la spartul targului... acum ceva vreme am pus cateva retete de regim, unele dintre ele le mai papa Isa, dar de orez cred ca i s-a acrit deja, si de morcov fiert la fel, nu le mai vrea acum deloc! am pus un semn de carte, aici, in ideea ca vor mai folosi cuiva... cand am fost eu cu Isa la urgenta, nu mi-a dat nici un praf, decat motilim antivomitiv, iar ref la hidratare, cum zic fetele, putin si des. pe vremea aia inca alaptam si Isa nu bea nici un alt lichid, asa ca dr a zis ca daca nu vrea apa sau ceai, e ok laptele matern...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna seara,

dupa cum am promis,aici sunt pozele si www.youtube.com/watch?v=UT3fDNVpieg" target="_blank">aici filmuletul. Sambata viitoare o sa facem petrecerea de 1 anisor, chiar azi stateam de vorba cu Cristi ca in seara asta anul trecut(era in 11 iulie) m-am internat si ne uitam la finala campionatului mondial de fotbal si maine dimineata am nascut scumpetea mea de fetita pupacioasa si harnica :))

Da Cris stiu ca intru rar, nici nu ai idee cat de mult mi-as dori sa intru zilnic dar nu mai imi ajunge timpul si tot zic lasa ca maine intru sa le salut pe fete si se face seara si pic rupta. Tot sper ca o sa vina un timp cand o sa am mai mult timp dar cred ca visez, mamicile cu 2-3 copilasi ati putea sa-mi ziceti daca o sa vina vremea asta? :)))

Va pup si va doresc o seara linistita si racoroasa ca la noi sunt 30 de grade la ora asta

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetele, multumesc inca o data. Sunteti tare dragute si orice sfat e binevenit. Nu stiu ce m-as face fara voi.
Dar Raul nu mai vrea sa bage nimic in gura. Nici apa, nici lapte, nimic, nimic.
Si a facut si febra. Acum doarme. I-am dat nurofen ( ala l-a baut), si acum doarme. Ii monitorizez febra si sper sa nu ajungem la urgente in noaptea asta. Maine mergem la pediatra noastra ( daca nu o fi in concediu). Eu cred ca are si ceva la gat, altfel nu-mi explic de ce refuza orice ii bag in gurita. Cum ii ajunge mancarea pe limba isi face greata. La sticla de lapte nici nu deschide gura, o impinge cu manuta. Kk a facut de 2 ori azi, spuma de-a dreptul(l-am pus pe olita)
Cu ocazia asta, m-am razgandit si cu datul la cresa. O sa mearga cand va sti vb si comunica ce pb are. Adica la 18 ani!!! Pana atunci sta cu mama!!!!Ca e tare rau sa ai copilul bolnav si sa nu stii ce il doare!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

e tare scumpa Daria! seamana bine de tot cu mami! si ce bine umbla, cauta prin dulap.

Paula, sa aveti o noapte linistita, sa treaca febra si scaunele apoase, sa revina totul la normal.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Pupam si noi sarbatoritii si bolnaviorii!

Despre intalneala noastra mica din parcul National.
Racusor e o slabuta si o draguta. Andrei e minunat, ochisorii lui sunt ffff albastri. Si ce m-a topitdefinitiv: cum mergea singurel cu manutele in sus. Din pacate a obosit f repede, la 9.30 el deja se miorlaia. L-a mai tinut mami a lui de vorba dar cand ne-am despartit era deja suparat rau (ora 10)- plangea.
Nici nu am apucat sa socializam pre mult. Fiecare pui avea o directie. Se intersectau sau mai degraba se ciocneau accidental doar.

Noi: A aparut numarul 3!!!!!!! Cu multe plansete, durere mare, nurofen, jucarii reci, muscaturi ( vai de sfarcurile mele). Mai avem 13 de iesit .
Am fost la bunici si am vanat pisici. Am scris ca sa rimeze am vanat doar o pisica dar a fost mai ceva ca in desene animate. Din pacate camera mea s-a stricat asa ca am facut doar poze cu camera tatalui meu. Se invarteau in jurul patului, o prindea, incera sa o ridice de blanita, vroia sa o muste... Noroc ca era in calduri si nu fugea prea
departe matza. Pana la urma o scarmana si pe ea cineva (persana de 8 ani - fata mare inca).

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mamici cu bebici, va invit sa ii uram "La multi ani!" delfinasului Andrei de Imaya, urmand linkul de mai jos

11 iulie-LMA Andrei, delfinas de Imaya

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara fetelor!

Am intrat si eu dupa o sapt de absenta..........

Sunt trista.. o parte din sufletul meu e gol... tata a inchis ochii si a plecat in lumea cealalta.....s-a intamplat Luni, sapt trecuta....

am citit pe sarite si n-am avut timp sa citesc tot....tb sa facem si noi luna asta ROR si Infarix (parca)....de ce nu se fac amandoua o data?

Va multumesc anticipat!

Am vazut pozele cu Vladut de Crispro(e f frumoasa curtea voastra) si cu Carla si Mateo (sunt o pereche minunata) iar voi dragi mamici aratati f bine

Am vb la tel si cu Paula(Victo) dar n-am reusit sa ne vedem pt ca am fost ocupata cu inmormantarea....

Bumblebee, felicitari pt notele de la disertatie......am luat si eu tot 10 dar nu e meritul meu pt ca profii imi stiau situatia(ca tata a murit)...cred ca mi l-a dat de mila...asta e....

Paula, il pup pe Raulica si va dorim multa sanatate!

Noapte buna delfinasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna seara fetelor!

Am intrat si eu dupa o sapt de absenta..........

Sunt trista.. o parte din sufletul meu e gol... tata a inchis ochii si a plecat in lumea cealalta.....s-a intamplat Luni, sapt trecuta....

am citit pe sarite si n-am avut timp sa citesc tot....tb sa facem si noi luna asta ROR si Infarix (parca)....de ce nu se fac amandoua o data?

Va multumesc anticipat!

Am vazut pozele cu Vladut de Crispro(e f frumoasa curtea voastra) si cu Carla si Mateo (sunt o pereche minunata) iar voi dragi mamici aratati f bine

Am vb la tel si cu Paula(Victo) dar n-am reusit sa ne vedem pt ca am fost ocupata cu inmormantarea....

Bumblebee, felicitari pt notele de la disertatie......am luat si eu tot 10 dar nu e meritul meu pt ca profii imi stiau situatia(ca tata a murit)...cred ca mi l-a dat de mila...asta e....

Paula, il pup pe Raulica si va dorim multa sanatate!

Noapte buna delfinasi!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

OFFFF TINA imi pare extrem de rau! acum cuvintele sunt de prisos!noi suntem alaturi de tine,stii bine!oricand suntem aici sa vb cu noi,sa te descarci!am obs ca lipsesti de pe dc,dar nu am vrut sa deschid subiectul....
te pupam dulce dulce

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tina, condoleante! sa fii puternica, desi e greu

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

of,TINA,imi pare atat de rau!e nedrept...Condoleante simulta putere! odihneasca-se-n pace..Cum e mama ta?

Mergi la inceput