LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

sapt asta trebuie sa ne mobilizam sa-i facem pasaport lui David..cam cat dureaza pana e gata?2 sapt?

ne plangeam ca nu avem caldura...acum e prea cald

pentru cel valabil 3 ani dureaza 2 saptamani fix iar pentru cel temporar de 1 an poti plati si o taxa de urgenta si e gata in 1-2 zile.
Parerea mea este sa ii faci de 3 ani caci taxa este 275 lei iar la cel de 1 an este 240 lei.

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

mersi ...sigur ii fac pt 3 ani...nu se merita cel de 1 an..doar daca e ceva urgent il faci...noua ne trebuie pe 20 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Astept sa se trezeasca gasca sa iesim dar vad ca dorm de rup asa imi fac mereu..cand vreau sa doarma nu dorm si cand vreau sa se trezeasca dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, corectez ce a scris racusor, laptele fara lactoza e HN si nu HA (hipoalergen). De preferat sa il prepari cu apa de orez sau mucilagiu (3 lingurite de orez le fierbi 20-30 min intr-o cana de apa, pana orezul infloreste; poti folosi doar apa sau poti blendarui si orezul si-ti iese mucilagiu). E naspa la gust, s-ar putea sa nu-l vrea. Fara siropele dulci (gen nurofen), fara fructe sau legume crude. Ii poti da mar copt cand se mai drege cat de cat, banana mai tarziu. Alimentatia normala se introduce treptat, la fel si laptele pe care il bea. Pune-i sare in mancare, macar putina, sa il ajuti la rehidratare. Daca mai vomita: nu uita, cel putin 30 min nu-i dai nimic pt ca vomita din nou (muschii stomacului inca se contracta si scuipa tot ce primeste), apoi incepi sa-i dai lichide, cate putin la intervale mici de timp. Ti-au zis sa-i dai furazolidon?
Pt regim: orez cu morcov si putina sare, chestii uscate si sarate (gen covrigei), orez cu mar copt si putina glucoza (gaesti in farmacie, eu folosesc glucoza si pt indulcit ceaiul de menta, rau nu red ca-i face doar glucoza perfuzabila se foloseste f des prin spitale, cred. Mai poti sa-i dai piureuri de radacinoase albe dar fara cartof. Fara carne la inceput. Cam atat imi amintesc.
Foarte bine zice si Victo. Cred ca debridat e sitropelul de care zice ea, eu nu ti-as recomanda decat peste vreo 2-3 zile ca e dulce.

Eu nu folosesc borcanele decat cand mergem in deplasari. Eu am gasit-o pe Bea vomata cand m-am dus sa o iau din pat dupa somnul de pranz. Vomase tot ce mancase inainte, mar cu para si biscuite. Nici nu stiu cand si de e a vomat. O fi mancat prea mult, fructele erau proaspete, bine spalate, biscuite din ala mai mancase.

crispro, eu stiu ca laptele pt diaree e HN... oare ma insel, ca si racusor a zis la fel. Daca Vlad s-ar miscuri mai mult probabil ar si dormi mai mult. Zic si eu...

carla, hydrasec sigur sunt saruri de rehidratare? Eu stiam ca e antidiareic (desi numele cam asta indica)...

bamboletta, stiu ce zici... SI de cate ori tb sa plecam undeva (de ex. la mare) plecam cu antibioticul dupa noi. Exact cu o zi inainte fac febra, amanam ora de plecare ca nu se trezesc etc.

La noi s-a innourat dar e innaduseala... nu a plouat de mult, chiar trebuia putina ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Stefi a dormit azi de la 12 la 16!!! S-a trezit uda la par si mirosind a acru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, carla: am gasit de hidrasec: "Este un medicament antidiareic. In asociere cu rehidratarea orala este indicat la sugari in tratamentul simptomatic al diareei acute.". Deci nu rehidrateaza. Cum zicea bambo, saruri de la humana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

DENISA sexy mama, arati foarte bine ce petrecere faina

CRISSY s-ar putea sa ai dreptate tu, ca eu i-am dat in maternitate lui Andrei HA si era hipoalergen

CRISULE ai un cretulin asa de frumos si ce frumos e la voi in curte

noi iesim dimineata afara si seara dupa 7, mai devreme nu, ca arde rau soarele. oricum andrei mai devreme de 10-11 nu se culca

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Helloooooo girls!!!
Numai baclavale vad in fata ochilor :))
Miine plecam acasa,cu citeva kile -n plus,mai ales VIctor,a avut un apetit urias:))
E bronzat,are un pigment fain,imediat se coloreaza,acum trage un pui de somn,si eu ard de nerabadare sa mai fac o baie cu baietii in piscina(dimineata ne muram in mare,asa-i de sarata),iar dupa amiaza ne balaceam in piscina.Seara ne delectam cu spectacole diverse,diseara este turkys night,dansam din buric:))
CRISSY,cum sunt zilele GH?
Am o multime de recuperat,de citit
La multi ani MATEIi
La multi ani VICTOR

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Merci mult tuturor.
Nu vrea sa pape nimic, de la orez isi face greata si il da afara. A reusit sa manance totusi azi 4 biscuiti. Ce greu e sa stai langa copil si sa nu manance. Eu nu am trecut pana acum prin asa ceva.
Nici ceaiuri nu vrea. De nici un fel. Am incercat si Baby drink, ca ala il bea cand era mic. Nimic. I-am tot schimbat sticlutele, poate il pacalesc, cand da de gust, scuipa afara. Apa o bea, dar nu asa ca ieri.
Crissy, ai dreptate cu laptele , e HN. Am sunat-o pe Puiutz si ea mi-a zis, eu aveam acasa HA, dar nu e bun.
As incerca si putina sare, doar ca nu am in ce sa i-o bag.
Am luat saruri de la Humana, nici un succes. Chiar nu stiu cum sa i le dau...
Denisa, am vazut si eu pozele. Super!!! Sunteti toti niste frumosi si ce petrecere frumoasa!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Inseamna ca am gresit, ca nu HA, ca e HN- nu stiam cum ii zice, doar stiam ca trebuie fara lactoza.

Borcanele- le mananca mult mai bine decat mancarea gatita de mine. Vlad face nazuri la orice masa, ca is fructe, legume, carne, ou, iaurt, cereale, lapte. Nu deschide gura la nimic. Minim o juma de ora cate o masa, fac cu nervii!!! in mini-vacanta la fel facea, ma scalambaiam sa ia cate o lingura, ca era nemancat de 6 ore. Nu vroia! La restaurant, cum ne venea mancarea cum incepea sa maraie, ca vroia si el, dar musai de la noi. Ma faceam ca iau de la mine din farfurie si ii dadeam ceva papa de-a lui, dar dupa 2 linguri se prindea de farsa si mai tare maraia. Tot pe rand mancam, cat eu, cat sotul.

Crissy, probabil ca daca ar fi mai miscaret ar dormi mai bine. Dar azi chiar am crezut ca l-a obosit balaceala din piscina, plus plimbat de soacra o ora, plus pe afara. Dar nuuuu. Intr-un final l-am adormit, dupa 40 de min urlete!!! l-am trimis pe sot langa el, l-a linistit si au mai dormit amandoi 40 min.

Paula, nici piureul uns pe paine (ma gandesc ca painea are si un pic de sare, poate ii place)?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Paula, dar laptele fara lactoza il bea? Ca ii poti pune sarurile in putin lapte...

Mergi la inceput