LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 4
aelita spune:
PAULA,sa aveti o noapte linistita ! sa nu fie nimic grav.
spune-ne cum mai sunteti,dimineata.
crispro spune:
Atat de rau dorm... De 2 ore ma tot sucesc si rasucesc si nu imi gasesc locul. Copilul doarme, eu is in dormitor u sotul. Ce ciuda imi e!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Neata!
Tina, condoleante.. Te iubim si suntem aici.. (mi-era teama de ceva rau cand am vazut ca nu intri..)
Paula, cum mai e Raul?
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
crispro spune:
Neata! M-am trezit mai devreme decat Vlad, sper sa apuc sa ma imbrac, frezez, sa ii fac mancarica pt pranz, si sa putem iesi un pic afara, pana nu e prea cald. Ca de regula noi dimineata nu iesim, ca nu am cum. Pana ii fac mancarea, pana ma usc pe freza, pana mai strang din casa, etc, toaleta, e imediat ora lui de primul somn. Sa vedem azi ce iese.
Tina, la noi se face infanrixul si ror-ul deodata. Multi medici vad ca le fac separat, ma gandesc ca poate is precauti is ce priveste reactiile, ca in cazul unei reactii sa stie de la ce o fi. Plus ca mai zicea cineva ca daca e copilasul mai mare, posibilele reactii sunt mai putine. Parca asa ziceau fetele.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
paula, nu-i da nimic dulce (biscuiti, baby drink) ca nu-i mai trece diareea in veci. Daca nu vrea sa bea nici apa du-l la spital sa-i bage perfuzie, nu-i de glumit cu deshidratarea. Verifica-l daca e dezhidratat prinzandu-i intre degete pielea de langa buric. Daca atunci cand dai drumul raman cute inseamna ca s-a dezhidratat. Nurofenul ii place? Da-i apa cu seringa.
kata, zilele Humorului au fost. A fost fain, nu mare lucru (in anii din urma a fost mai frumos) dar a fost vreme faina, am plimbat copiii, Elise s-a distrat. Mai mult pt Elise am fost, sa se dea ea in tiribombe. Aseara am baut si noi o bericica, mancat o hamsie. Acum fierea protesteaza dar na... Aseara au cantat Zdob si Zdub, ne-am danztuit de numa. La 23.30 am ajuns acasa, numai bine ca la 00 am vazut focul de artificii din balcon .
bumblebee spune:
La multi ani, Andrei!
Am vazut pozele de la cheful soriceilor, Denisa, Suuuuuper!!
Am vazut-o si pe dulcica Daria.
Crissy, asa deci, la voi cu zbantuiala. Bea cum s-a distrat?
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
coteasca spune:
neatza si de la noi
intru si eu pe rapid. noi tot asa cu treziri nocturne, stam cate 3 ore treji. parca sa zic ca papam ceva mai bine, hmm si cam atat.
Paula, si eu am trecut prin ce treci tu cu raul, sincer imi pare rau, eu m-am chinuit vre-o 2 sapt cu el ca nu deschidea gurita sa pape.
Ce pot sa-ti zic: hidrateaza-l cu ceai de menta in care sa-i pui si ff. putin zahar ca cica ii da energie, dai mar copt cu branza, stiksuri, covrigi, biscuiti, in mancarica pune-i si 2-3 boabe de orez, chiar si in ciorba, dai branzica de vaci cu banana, dar nu fructe si legume crude, exclus, mie asa mi-au zis de la spital. aaa
mai poti sa-i dai enterol sunt niste pliculete cu praf pt diaree si au gust bun. cam atat sper sa-ti fie de folos info mele si sanatate muuulta lui raul cel frumos!
ramonasin si noi o sa fim in per aia la mare, in venus. daca vrei sa ne intalnim trim nr tau de tel pe pm. eu o sa ma vad si cu puiutz si poate reusim sa ne vdm mai multe. am vazut-o si pe daria, e tare scumpa, poate reusesc sa o vad si in realitate!
tina, cuvintele nu sunt de prisos in aceste mom, eu iti doresc multa putere si capul sus ca ai un raducu tare frumos!
bumb, felicitari pt rezultate, esti un geniu
denisa, ce v-ati mai distrat, si tu ce bine arati, parca nici nu ai nascut si copii sunt tare frumosi, chiar ma intrebam daca nu iti e uneori greu cu ei, ca mie imi vine cateodata sa ma duuuuc si am doar unu...
crispro, am vazut pe vladut la aer in curte, cu piscina, of ce dulce e! imi vine sa-i pap strungareata aia.
gata, m-am intins cat o zi de post
va pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei