Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ai aparuttttt acum am vazut. pai asa, vino cu cafeluta de dimineata ca mi-era pofta

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi Anastasia a revenit la programul ei, nu se mai trezeste noaptea. doar dimineata la 5.30-6-6.30
off,mi-e groaza cu caca. daca acum face la 4 zile cand om incepe diversificarea cum o face?

cu fructe poti ajuta mult sa faca mai des

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

si sa incep de pe acum sa-i dau? sau s-o mai las? ce sa-i dau, mar, piersica?

Mergi la inceput

millie mmm ce tort bun ne-ai dat

persi ce grasunel ai ma bucur ca sunteti bine, vino mai des sa ne povestesti

trebuie sa verific si eu cardul azi, ca presupun ca mi-or fi bagat astia banii. bine ca mi l-am schimbat ca era si expirat, data trecuta prin 5 iulie cand verificasem de bani mi l-a oprit in bancomat

Mergi la inceput

strumphitza La multi ani! nepoticii tale dragi.

scrish superrr pozele. ce frumosi ati fost. ce-mi place rochita. daca-ti zic ca asa am avut si eu rochita cand am fost nasa, numai ca in jos a fost altfel dar culoarea si sus la fel a fost tu ti-ai cumparat-o ai zis, nu? eu am facut-o la comanda. ce apropiate ca model sunt. bebe Luca este un dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumfuleeeeeeeeeee pai asta e exemplu de dat mai mami???? ia vezi...ca scoatem bata acusi ia vino sa ne spui de strumfita mica...

miki ma bucur din suflet sa aud vesti bune despre starea de sanatate a micutei.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

bine ai zis.strumphitza asta nu este exemplu de dat. vorba lui pisuc, tu te razbuni pe noi acum nu pe cele care nu scriu. pe ele nu le intereseaza, cred ca nici n-au observat ca tu nu scrii.... asa ca treci si povesteste-ne ce ati mai facut.

doamna, trezirea!!! vad ca nu esti up to date cred ca iti trebuie o cafea in loc de ceai cu alune, ce spui ? iti fac un espresso?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

abia acum am ajuns cu citiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph merci frumos! am incercat sa fiu si eu draguta ca doar un baiat are mama nu? (deocamdata)

roxy merci!! da, rochita am cumparat o! e un model mai clasic dar culoarea mi-a placut la nebunie ma bucur ca avem aceleasi gusturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ha ha ce strumfita mi-am tras la avatar am incercat sa pun poza cu piscoata si nu mergea, imi tot dadea eroare si am scos o poza de pe net cu un strumf si ia uite ca a mers

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

si sa incep de pe acum sa-i dau? sau s-o mai las? ce sa-i dau, mar, piersica?

si eu la vlad am inceput pe l;a 5 luni din aceleasi motive, era f f constipat..si decat cu medicamente, ca-i dadeam debridat, am zis mai bine fructe..am inceput cu mar, pe urma piersica, caisa, para..din august pana in noiembrie-decembrie manca zilnic para..si facea fara probleme..
poti incepe treptat, insa lasa macar 2 zile intre fructe, adica nu bagi un fruct nou mai devreme de 2 zile..sa vezi si tu cum reactioneaza la ele.
oricum marul e de baza pt bebei. daca ai noroc sa-i placa este f f bine..

Mergi la inceput

Citat:

millie mmm ce tort bun ne-ai dat

persi ce grasunel ai ma bucur ca sunteti bine, vino mai des sa ne povestesti

trebuie sa verific si eu cardul azi, ca presupun ca mi-or fi bagat astia banii. bine ca mi l-am schimbat ca era si expirat, data trecuta prin 5 iulie cand verificasem de bani mi l-a oprit in bancomat

roxy, la ce banca ai card? vezi ca banutii se vireaza dupa data de 10, mai exact depinde de fiecare banca..eu la CEC ii primesc intotdeauna pe 17 ale lunii.

Mergi la inceput

scrish, f frumosi ati fost toti la botez..nu ma pot hotari care a fost mai frumos
pupici lui luca grasunelul

Mergi la inceput