Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

pisuc, iti multumesc si tie pt detalii..din ce zici tu, ar putea sa lipseasca ceva pecizari din fisa electronica..hmm, asta nu prea ne avantajeaza ca sa zic asa..bine, era doar un amanunt care conteaza destul de mult..dar ne ascultam instinctul, trebuie sa fie bine pana la urma..

Mergi la inceput

am reusit sa intru si pe mailul comun..va ziceam eu ca mai exista unul si pe yahoo, pe langa cel de pe gmail..si da, e cel unde sunt si telefoanele noastre si multe altele..am reusit sa-l accesez si am descarcat muzica de acolo..muuultaaa..
multumim happi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata fete dragi!
am ajuns si eu la cafea. nu-i prea tarziu nu-i asa?

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

la multi ani Dorian de bulina_mica, Paula de anadomnica, Sara Maria de IONY82 !!!
sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

madutza bra, ti-am vazut pozele si mi se pare ca tare seamana capilasii tai..vazandu-i separat, la varste diferite, nu-ti dai seama..dar in poza cu cristi la 5 luni mi se pare ca aduc..oricum, sigur se vede ca sunt frate si sora

Mergi la inceput

si mi-am facut si temele

yasmi - multumesc de raspuns. ma bucur ca juniorul e papacios!
- nu ne tratezi si pe noi cu pandispan bunic facut de tine???

lalely - pup si eu!

miki- multumesc si tie de raspuns; eu citisem undeva ca la bebeii care papa lapte praf,diversificarea se face mai devreme, incepand cu 4 luni, cam asa...si am vazut in carticica treaba asta cu mar si morcov si am zis sa va intreb
- vestile sunt fantastice; ma bucur muultt pentru voi!!!

strumph - ma bucur ca ai aparut!sanatate strumphitei sa-i treaca mucisorii
- multumim de cafea, ca tare ne-a mai lipsit!
- referitor la hainutele ramase mici, eu am pastrat o parte, cele care ar merge si de fata si de baiat si cateva de fata de care nu am putut sa ma despart, iar restul i le dau unei verisoare care naste la sfarsitul lui noiembrie
- la multi ani micutei adela!sa fie sanatoasa si sa creasca mare si cuminte!

madutza_b - si tie iti multumesc de raspuns!

persi - ma bucur sa citesc despre voi! ce grasunel ai tu acolo!!!

millie - multumesc pentru raspuns!

uite de-aia imi place aici cu voi;intotdeauna gasesc un sfat bun de la voi, motiv pentru care va multumesc la toate fara exceptie ca sunteti aici!

mai am sa ma uit la pozele lui scrish, dar inainte trebuie sa schimb o gogosica mica si draguta.si eu cu "cioara"

Mergi la inceput

bbyasmi, v-am felicitat pt casuta ? daca nu, o fac acum..sa o stapaniti sanatosi sa petreceti clipe minunate in ea si sa o umpleti, cine stie, poate cu un fratior/surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am reusit sa intru si pe mailul comun..va ziceam eu ca mai exista unul si pe yahoo, pe langa cel de pe gmail..si da, e cel unde sunt si telefoanele noastre si multe altele..am reusit sa-l accesez si am descarcat muzica de acolo..muuultaaa..
multumim happi

mami de 2 prichindei

te rog frumos imi trimiti si mie pe Pm mailul si parola ca eu am incercat cu ce stiam si zice ca nici macar ID ul nu e yet taken m-am ramolit de tot, nu mai tin minte nimic vreau si eu muzicaaaaaaaa de bebe Vlad acum asculta muzica pe laptop daca a stricat CD playerul?

PS: Multa sanatate micutei si m-am bucurat tare tare aseara cand am citit vestile bune despre ea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumph, bine ai revenit si la multi ani nepoatei, sa creasca mare , sa fie sanatoasa si norocoasa..si sa ajunga sa se joace impreuna cu verisoara mai mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

te rog frumos imi trimiti si mie pe Pm mailul si parola ca eu am incercat cu ce stiam si zice ca nici macar ID ul nu e yet taken m-am ramolit de tot, nu mai tin minte nimic vreau si eu muzicaaaaaaaa de bebe Vlad acum asculta muzica pe laptop daca a stricat CD playerul?

PS: Multa sanatate micutei si m-am bucurat tare tare aseara cand am citit vestile bune despre ea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

iti trimit pe pm acum..
vla asculta fie la laptop, fie daca apuc sa le pun pe stick direct la tv, ca are mufa chiar, ia sa incerc si cdplayer-ul sa vedem ce face.. i-o fi placut gripe waterul ?
multumim de urari, nu stim inca cat e de bine, medicii sunt rezervati..insa e un pas mare inainte, unul care conteaza enrom pt psihicul parintilor..

edit: daca l-ati vedea pe vlad cum danseaza, zici ca ia lectii de dans toata ziua..habar n-am de unde le scoate, dar in fiecare zi vine cu alte miscari..inventeaza ceva de groaza..si are o imaginatie
o sa caut niste filmulete de cand era mai mic ca acum mare nu prea m-am mai preocupat sa-l filmez, sa vedeti ce dansator am..promite mult..cred ca ansamblul folcloric ne asteapta..

Mergi la inceput