Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ioana cu divesificarea eu zic sa mai astepti 1 luna doua .Noi probabil vom incepe diversificarea dupa 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Cafeluta careva? e calda si aburinda aici si miroase demential, daca nu ajunge ma duc sa mai fac

Am avut o noapte tare agitata, piscoata a fost ok sa spunem, in parametri, s-a trezit de 2 ori sa pape si nu stiu de ce ca aseara ii bagasem formula ca sanii mei nu mai aveau laptic, nu stiu de ce si ma gandeam ca doarme pana spre dimineata si o sa se trezeasca numai odata...dar ti-ai gasit s-a trezit la 2 jumate si apoi la 5 jumate si eu in timpul asta am fost tare ocupata, am visat numai prostii de m-am trezit din somn si mi-am facut cruce si scuipat in san doamne fereste ce urat am visat, nu stiu de ce mintea mea refuza sa nu se odihneasca si sa nu mai proceseze asa prostii , deh.. busy non stop ca asa e la astia de-s asa agitati ca mine

Deci ia sa imi beau eu cafeluta sa ma trezesc ca asa am o stare de m-as duce inapoi in pat ca si vremea tine cu mine, e gri si bate vantul si sta sa ploua, specific englezesc as spune m-am uitat la vreme pentru sapt asta si urmatoare si arata ploaie si eu cand port toate hainutele de vara de i le-am luat piscoatei ? trece vara si nu o sa apuc sa le port, le-am cumparat, calcat si astept caldura sa le port, dar cine naiba stie cand or fi calduri de alea de pot sa ii dau rochita si palarie ?

Apropo de hainute ramase mici ca am si de alea acum si o sa mai am , mai ales astea de vara or sa fie aproape noi ca nu am cum sa le port si sunt asa frumoaseeeee ce rau o sa imi para de ele voi ce si cum faceti ? le dati , le strangeti poate pentru un viitor bebe? le donati ? Eu m-am gandit sa dau alea de 0-3 luni ca am o prietena care o sa nasca in oct la inceput si o sa se potriveasca cu hainutele de primavara de le-am avut eu la piscoata in aprilie dar prietena mi-a spus sa i le dau numai daca sunt sigura ca nu le vreau eu pentru un viitor bebe si eu i-am spus categoric nu am gresit ? nu stiu... dar sincer nu mai am curaj sa nasc aici in UK deci o sa o las pe piscoata singura la parinti sa fie o rasfatata si restul de hainute nu stiu ce o sa fac cu ele, cred ca o sa le donez ca aici mereu primesc in posta pliante cu saculeti de la diferite organizatii umanitare care aduna hainute pentru copilasi din diferite tari sarace din Africa si Asia, deci cam asa.... sau poate sa le pastrez pentru un viitor baby girl?

Hai ca m-am intins, va pup si va urez o zi buna si mai revin eu dupa cafeluta si cand ma dezmeticesc mai tare

PS: Va multumesc de strigare si reprimire , dar eu nu de asta am stat in umbra si nu am mai scris, nu ca am fost suparata rau, dar am vrut sa "rumeg" situatia, ca mi s-a parut ca am fost judecata prea aspru pentru reactia mea, desi eu am explicat la momentul respectiv ce si cum si de ce ... cine nu a citit sa rasfoiasca in urma un capitol sau 2 in urma, nu mai retin

Cafeluta ma asteapta si piscoata sa ii intorc cheita la carusel, da din picioare si maini in patut acolo la ea si se uita in sus cam nervoasa ca nu i se mai invart iepurasii e toata o vorbaraie de cum a deschis ochii , vorbeste ea pe limba ei si se cearta cu orice jucarie... adineaori se certa cu matzele ei hello kitty si si-a infipt mainile in ele si le-a aruncat cat colo

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatza mamici!

v am pus si eu cateva poze de la botez, avem noroc cu fotograful ca ne stie nerabdatori si ne a dat o mica selectie sa ne clatim ochii pentru restul mai trebuie sa avem rabdare

miki ma bucur mult de tot pentru evolutia fetitei, doamne ajuta sa se faca bine repede repede

Mergi la inceput

Am uitat sa va fac cinste pe langa cafeluta, pentru ca azi e ziua nepotelei mele dragi de la Bucuresti, Adela mea scumpa , face 4 anisori deci poftiti la un pahar de sampanie si un fursec ca ce-i mult strica si de dimineata asa numerge ca e si prea cald pentru mai mult
Acum 4 ani eram pe holurile maternitatii Giulesti si asteptam cu nerabdare sa nasca sora mea, era in travaliu de aproape 24 ore si voia sa nasca natural, dar pana la urma a ajuns la cezariana pentru ca era foarte obosita si nu mai putea nici sa impinga daca era sa nasca natural...deci asta cu travaliu lung de ore/zile intregi e in familie , ca eu am batut recordul cu 2 zile
Adela ...era o scumpa cu ten masliniu, semana cu tacsu la vremea aia, cu ochii negri...acum e blonduta cu ochii albastri si ten alb ca sora mea e o scumpa , abia astept sa ajung in Ro sa o smotocesc nitel I-am pus un pachet cadou de ziua ei, cu ce stiu eu ca isi doreste mult, asa ca pentru 4 anisori... multe lucruri cu hello kitty, e innebunita cu matza asta pijamale, camasuta de noapte, tricouri, legginsi... si o felicitare tot cu Hello kitty cu o insigna la fel cu aceeasi matza care spune : Today i`m 4! Abia astept sa imi spuan sora mea ce reactie a avut cand a deschis pachetul

_

Mergi la inceput

Scrish...superbe pozele dar nu aveau cum sa nu fie asa , voi 2 frumosi si delicati si scumpi si un bebe Luca si mai si Felicitari pentru un botez asa frumos si reusit, asteptam si mai multe pozici ca eu mai vreauuuuuuu... de cand ai pus pozele numai la ele ma uit, m-ai hipnotizat Esti o frumoasa si ti-a stat foarte foarte bine cu rochita aia ros/rozulie iar parul a fost superb... nu mai spun de pantofi deci se vede ca te-am analizat milemtru cu milimetru in zoom maxim nu ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

stau la o cana de ceai si mananc alune. oare am voie alune daca alaptez? acum cand mananc ceva ma gandesc daca am voie, dat doar ma gandesc ca tot mananc.

bb_yasmi iti ziceam ieri ca Anastasia a revenit la programul ei de somn...na ca azi noapte s-a trezit la 3.30

catank nu i-am mai dat ceai din week-end si vad ca a facut si ieri si azi si destul de mult.

dya dar banii nu vin toti odata? alocatia vine separat sau cum? eu am depus dosarul odata tot si pentru alocatie si pentru indemnizatie, pe 5 mai, deci de acum trebuie sa verific. eu trebuie sa primesc pe 3 luni jumatate.
ceai de tei zici? nici nu stiu daca sa mai incerc vreun ceai....

miki este adevarat, rugaciunile sunt de mare folos. ma bucur din suflet ca a papat singurica, ca s-a trezit. este mare lucru. Doamne ajuta! sa fie bine

toate mamicile si bebeii.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumfuleeeeeeeeeee pai asta e exemplu de dat mai mami???? ia vezi...ca scoatem bata acusi ia vino sa ne spui de strumfita mica...

miki ma bucur din suflet sa aud vesti bune despre starea de sanatate a micutei.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

bine ai zis.strumphitza asta nu este exemplu de dat. vorba lui pisuc, tu te razbuni pe noi acum nu pe cele care nu scriu. pe ele nu le intereseaza, cred ca nici n-au observat ca tu nu scrii.... asa ca treci si povesteste-ne ce ati mai facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am ceva ce vreau sa va impartasesc..cred ca se intampla si minuni cu ajutorul Bunului Dumnezeu..de fapt sunt sigura..
duminica am reusit in sfarsit sa ajung la manastirea Radu Voda la moastele Sf Nectarie si i-am si miruit o paturica nepoticii mele pe care chiar duminica i-am dus-o..si seara i-am citit acatistele..si m-am rugat..si L-am rugat..
duminica fusese cea mai urata zi pt cea mica, iar parintii amandoi erau distrusi, cedasera si ei..nu se mai intrezarea nici o speranta, nu mai gaseam cuvinte sa-i incurajez..
si duminica seara, la 12 noaptea de fapt, in timp ce-i citeam acatistele s-a trezit si a mancat pt prima oara din biberon 30 ml..putin pt noi dar mult pt ea..nu stiu cum sa multumesc Celui de Sus, sunt sigura ca a fost o minune..am simtit asta.
acum deja papa mai mult, am ajuns la 65 ml
sunt atat de fericita incat imi vine sa dansez de bucurie..
si am vrut sa va povestesc sa stiti si voi, cand aveti probleme sa nu incetati sa sperati, sa va rugati..
va pup

mami de 2 prichindei

Asa este miki....
Dumnzeu doreste ca noi sa fim dependenti de El asa cum spune si versetul din (Ioan 15:5):Cine ramane in Mine, si in cine raman Eu, aduce multa roada; caci despartiti de Mine, nu puteti face nimic. “

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

ce frumos, asa este.

Mergi la inceput

Citat:

pt ca ne apropiem de ora 00.... si

la multi ani!!!dorian (bulina) si sara(iony)!!!

La multi ani! bebe Dorian si bebelina Sara. sa cresteti mari si sanatosi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

Citat:

strumfuleeeeeeeeeee pai asta e exemplu de dat mai mami???? ia vezi...ca scoatem bata acusi ia vino sa ne spui de strumfita mica...

miki ma bucur din suflet sa aud vesti bune despre starea de sanatate a micutei.

bine ai zis.strumphitza asta nu este exemplu de dat. vorba lui pisuc, tu te razbuni pe noi acum nu pe cele care nu scriu. pe ele nu le intereseaza, cred ca nici n-au observat ca tu nu scrii.... asa ca treci si povesteste-ne ce ati mai facut.

doamna, trezirea!!! vad ca nu esti up to date cred ca iti trebuie o cafea in loc de ceai cu alune, ce spui ? iti fac un espresso?

_

Mergi la inceput