Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hai ca merge!
Ally, ce scump e Edutzu in poza de profil!!!
Ioana la fel!Ce grasulina!
ROxy, lasa ca ai sa vezi ca se va regla fata si cu scaunul...eu cred ca asimileaza f bine de aceea nu face des.
Lavi, am vrut sa-ti spun ca poate ti se va parea mica casutza in prima faza, cu peretii in caramida sau in tencuiala...dar odata ce va fi finalizat si peretii albi se va vedea altfel....Si mie mi se parea cam mic spatiul...si acu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

neata
toata lumea la cafea!
Bine ai revenit Strumpfi, sper ca ti-a trecut supararea!
Miki, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ai povestit! Si noi credem ca Petru a venit pe lume datorita rugaciunilor la Sf Nectarie si la icoana Sf Marii de la Nicula, asa mi-ar placea sa mai merg acolo si anul asta! dar in anii care vin sigur ne ducem...
Cu fisa electronica nu inteleg ce povesteste Xeo acolo (din Romania???), si poate nu inteleg nici intrebarea... Eu ca medic stiu asa: fisa de mana este baza, acolo trebuie sa fie scris absolut tot, istoric, evolutie, medicatie, analize, tratament, ea e documentul medico-legal al spitalului. In calculator (spitalele care au sistem informatizat) se afla numai analizele si tratamentul, consumabilele folosite, procedurile codificate, precum si biletul de iesire care este o sinteza a ceea ce s-a intamplat in timpul intenarii. Dar in calculator nimeni nu trece zilnic evolutia pacientului, si noi suntem unul din cele mai informatizate spitale din Bucuresti.
Sper sa fie de folos, dar mai ales, cu voia lui Dumnezeu, sper sa-si revina micuta!!!

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

fetele,

tot bantuind pe aici am citit cartea de diversificare de la simona.
am si eu o intrebare: a inceput sa dea cineva bb-ului supa de morcovi si suc de mere la 3 luni?

fata mea face 3 luni martea viitoare si as fi tentata sa incerc...

astept pareri, idei, sugestii si va multumesc anticipat!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

diversificarea se incepe cel mai devreme la 4 luni pt bebelusii hraniti cu lp. pt cei alaptati se poate incepe chiar mai tarziu, spre 6 luni. La 3 luni stomacelul nu este pregatit sa digere altceva decat laptic.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

fetele,

tot bantuind pe aici am citit cartea de diversificare de la simona.
am si eu o intrebare: a inceput sa dea cineva bb-ului supa de morcovi si suc de mere la 3 luni?

fata mea face 3 luni martea viitoare si as fi tentata sa incerc...

astept pareri, idei, sugestii si va multumesc anticipat!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

ioanna noi am inceput la app 4 luni cu suc de mar cu care am tinut-o pana la 4 luni dar nu zilnic.
lucas al meu e un mare papacios... astazi am inceput si cu carnita in legume. azi de ex a papat piure de prune cu piersici iar la pranz piure de legume (supa crema)+carnita.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

ohoo, bravo. ati intrat serios pe papica. Ma bucur ca mananca bine, sa ma mir si eu de al tau copilas, sa manance si fi-mea ca Lucas al tau. Cu Cristi in primul anisor ne-am cam luptat pt masa de pranz...

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

neata si de la noi!!!
cam lenesi noi la scris,ce-i drept dar,la citit suntem tareee constiinciosi
Strumph,ma bucur muuult ca ai revenit!!! strumphita mica sa treaca mucisorii...
Lavi,asa e, la inceput pare mica dar, stiind suprafata nu ar trebui sa te sperii.sa fie in ceas bun si sa se termine asa cum vreti voi lucrarile!
Miki,chiar daca nu am scris sa sti ca am fost cu gandul aproape de voi,muuulta sanatate micutei...si intr-adevar,Dumnezeu e maree!!
Sa va spunem acum si de noi...avem la 3 luni si 2 sapt 7.800kg si 68 cm
De intors nu reusim sa ne intoarcem decat de pe burta pe spate,gangurim nevoie maree si suntem fascinati de muzica.
Cat ar fi de suparat cand aude muzica trece totul instant.
In rest...toate bune..
toate mamicutele si toti fluturasii!!!

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi Anastasia a revenit la programul ei, nu se mai trezeste noaptea. doar dimineata la 5.30-6-6.30
off,mi-e groaza cu caca. daca acum face la 4 zile cand om incepe diversificarea cum o face?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

cu fructe poti ajuta mult sa faca mai des

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank asa, vino si lauda-te, ce daca mie imi place asa mult cand se povesteste de bebei. ce fac, cum rad, cat si cum dorm...imi place

fetelor care ati depus dosarul, ati primit banii?
eu am primit decizia acum ceva vreme dar banii inca nu. in decizie scrie ca intre 8-27 ale lunii. ce interval ...

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Roxy ce decizie???
Iti trimit cei de la primarie ceva acasa???
Eu nici alocatia nu am primit-o inca si am depus dosarul pe 9 mai..idemnizatia cred ca vine in octombrie..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

eu am depus cu mare intarziere...oricum mi-au spus ca banutii vin in 2 luni de cand depun cererea.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am ceva ce vreau sa va impartasesc..cred ca se intampla si minuni cu ajutorul Bunului Dumnezeu..de fapt sunt sigura..
duminica am reusit in sfarsit sa ajung la manastirea Radu Voda la moastele Sf Nectarie si i-am si miruit o paturica nepoticii mele pe care chiar duminica i-am dus-o..si seara i-am citit acatistele..si m-am rugat..si L-am rugat..
duminica fusese cea mai urata zi pt cea mica, iar parintii amandoi erau distrusi, cedasera si ei..nu se mai intrezarea nici o speranta, nu mai gaseam cuvinte sa-i incurajez..
si duminica seara, la 12 noaptea de fapt, in timp ce-i citeam acatistele s-a trezit si a mancat pt prima oara din biberon 30 ml..putin pt noi dar mult pt ea..nu stiu cum sa multumesc Celui de Sus, sunt sigura ca a fost o minune..am simtit asta.
acum deja papa mai mult, am ajuns la 65 ml
sunt atat de fericita incat imi vine sa dansez de bucurie..
si am vrut sa va povestesc sa stiti si voi, cand aveti probleme sa nu incetati sa sperati, sa va rugati..
va pup

mami de 2 prichindei

miki, mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit. Doamne ajuta sa fie bine mititica si sa mearga acasa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Noi am primit indemnizatia ieri(de fapt ieri am verificat cardul si erau banii acolo)si Raducu e nascut pe 31 martie probabil difera de la judet la judet in functie de dosarele pe care le au ma gandesc...

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna dimimeata

Multumim frumos fetelor pt.urari va servesc cu intarziere o felie de tort
Miki ma bucur fff mult pt vestile bune legate de starea nepotelei tale ,multa sanatate in continuare si Doamne ajuta sa-si revina complect cat de curand!!!
Strumph sanatate piscoatei sa va treaca mucii

Mergi la inceput