Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicitari ilida!!Bine ai venit bb Tudor!!
Felicitari ws_edelweiss!!Bine ai venit bb Matei!!

Mamicilor recuperare cat mai usoara si laptic din plin! Iar bebicii sa fie sanatosi si necolicosi!

Urez felicitari si lui cristty1977 pentru cele doua realizari ale ei bb Ingrid si bb Eduard! Sper sa treaca si pe la noi sa ne impartaseasca din bucuriile ei!

Ma bucur sa vad ca mamicile se adapteaza din ce in ce mai bine la noul program.

Iar de burtici...ce sa zic stiu cum sunteti sunt si eu in aceasi oala!

Eu mi-am mai revenit ceva ceva, am avut cateva zile horror din care sincer nu credeam ca mai scap cu mintea intreaga.
Oricum de calmat m-am mai calmat, contractiile s-au mai potolit, dar evident nu de tot. Macar mai pot si dormi iar acum pot sa si mananc.

Durerile sunt la ordinea zilei, insa intr-un fel m-am obisnuit. Ba uneori chiar incerc sa ajut cumva procesul de "pregatire" pentru nastere. Stiu ca asta e, e chinuitor, dar incep incet incet sa o iau asa cum e.

Asa ca voi reveni incet incet pe baricade. Mai ales ca incepand de maine suntem la termen, o sa fac prezentza la catalog.

De maine am un program destul de incarcat, am de predat ultimele lucrari si vreau ca pana sambata sa reusesc asta. Caci de lunea viitoare vreau sa fiu si eu mai libera.

Va pup pe toate!Si un weekend cat mai relaxat (atat cat a mai ramas din el)

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Cum e Roberta? Deci pe 14 , huh?
Hai ca dau si eu un pronostic ...16

aaa ai mei toti sunt aproape convinsi ca voi naste pe 16 iulie. Eu nu vreau sub nici o forma, pitica mea trebuie sa isi aiba ziua ei. Plus vreau sa ma relaxez si eu o saptamana, asa ca negociez cu pitica sa astepte pana pe 24

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Prezent!!!

2 in 1

in legatura cu laptele:
- eu o tineam pe Ana la un san la o masa, daca simteam ca nu e golit ma pompam ca cel ramas e cel mai gros si cel mai bun. la urmatoarea masa o puneam la sanul 2.

- si mie imi sarea lapteel pe pereti si nu numai in timpul meselor, daca nu eram acasa simteam efectiv cand ii era foame Anei sau cand ar fi trebuit sa pape si sanii mei incepeau sa lucreze...fff interesant a facut DD acest proces

-nu se recomanda sa trezesti copilul din somn, dar...acum depinde de medic si de tara(se pare), dar cand e asa de mic se deshidreateaza f usor si atunci nu trebuie lasat mai mult de 5h sa doarma fara sa pape

-eu personal cand ii dadeam sa pape noaptea, nu aprindeam niciodata lumina, nu vorbeam deloc, dar deloc cu Ana, o luam de patut , o puneam la san, ragait si inapoi la culcare. Niciodata nu a confundat ziua cu noaptea. Ziua ne jucam( adica ii faceam gimnastica), ii cantam, vorbeam, etc

-nu o lasam sa se joace cu sanul si sa ma tina pe post de suzeta, dupa ce papa si vedeam ca nu mai vrea, ii dadeam suzeta si scapam. Pt noi suzeta a f minune. nu i=a facut placere la inceput dar s-a invatat

morenna, felictari pt lasat de fumat, este un pas f mare...sa nu te reapuci. Eu am fumat 13 ani si am deja 4 ani jumate decat nu a ma mai fumat deloc. Ma simt mult mult mai bine fizic cat si psihic. Acum nu as suporta sa am un sot fumator. Noroc ca in State fumatul este interzis in locuri publice.

Anaemi, somn de voie azi. asa se intampla cand esti prea obosita. Hai putere

laura, offf...hormonii astia de dupa nastere sunt cei mai periculosi. Eu simteam ca nimeni nu ma intelge si nu ma baga in seama. Te pupam!
Esti bagata in seama, esti citita cu drag, esti luata ca si exemplu.

roberta bv pt schimbarea prefixului

mihaa, savvy, cristelle, zapic...cum sunteti??? Nici un semn???

mihahegarty cum esti?? Sper ca n-ai nascut inaintea mea

va pup!

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

fecian, ce bine ca ti-ai revenit

deci a nascut cristty1977??? o fetita si un baiat??? pai cum...nu vine sa ne zica cum??? Are si corry nevoie de un ajutor.

Haide cristty si pe la noi

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna ziua mamici si burtici
Nu am avut internet 2 zile asa ca ma chinui sa recuperez astazi.

Noi suntem mai bine acum, ne-am mai linistit si am inceput sa ne cunoastem mai bine. Alexia este bine dar o tinem sub observatie pentru ca imi face crize de apnee ("uita" sa respire si se ineaca cu lapticul) asta am patit saptamana trecuta. S-a inecat cu lapticul in timp ce era la san, si pentru cateva sec nu a mai respirat (sper din tot sufletul sa nu treceti vreodata prin asa ceva) am chemat salvarea care ne-a dus la spital unde am si stat 3 zile. Nici nu vreau sa va spun ce conditii de kk sunt in spitalul de copii din BV,cred ca nu exista spital mai groaznic si cu personal mai scarbos de cat acest spital . Ne-au pus sa facem analize la sange ,radiografii,ecografii,examen cardiologic si neurologic toate astea la un bebe de 6 zile. Imi puneau fetita in brate si ma trimiteu cu o infirmiera prin spital si policlinica la analize.
O noapte si jumatate de zi Alexia a stat intr-o camera cu inca 5 copii bolnavi de pneumonie si cu raceli grave.Mi-a adus sotul de acasa masti de stomatolog si am stat cu ele pe fata si eu si Alexia, sa nu va mai spun ca am stat cu ea in brate de luni seara de la 22 pana marti la 16 cand au mutat-o intr-un alt salon unde era singurica. Pe mine m-au dus intr-o camera cu 8 paturi unde mirosea groaznic din cauza celorlalte 7 mamici de etnie roma care nu auzise de apa si sapun . Marti cand a venit doctorita am rugat-o sa ma bage intr-o rezerva tip roming unde sa pot sta cu fetita si mi-a spus ca nu se poate, deoarece sunt ocupate, dar dupa ce i-am bagat banii in buzunar si-a adus aminte ca mai este o rezerva disponibila.
Din cauza supararii si pentru ca am plans o noapte si o zi am facut furia laptelui, din fericire a venit sotul de acasa cu apa fierbinte si mi-am pus comprese, m-am muls cat de des am putut si a trecut.
Din fericire acum suntem acasa si suntem bine, Alexia harcaie un pic cand respira pe gura dar sper din suflet sa nu se agraveze

Acum sa raspund si eu la intrebarile Laurei
- eu alaptez din ambii sani, nu am cum sa-i dau doar unul pentru ca am mult lapte si daca nu papa din amandoi trebuie neaparat sa ma mulg dupa fiecare masa si uite asa cu cat mulg mai mult cu atat mai mult laptic.....
- Alexia suge cam 15 min din primul san si aprox. 10 min din al doilea.
- Bubite rosii are si ea trec de la sine de la o zi la alta. Am observat ca ii apar pe obrazul pe care doarme mai mult.
- Buricul a cazut in ziua 5. Baita din ziua 6 pana atunci am spalat-o partial.
- Eu cand alaptez la un san celalalt curge ca nebunul , trebuie neaparat sa-mi pun prosop sub sanul liber

Mamici spuneti-mi va rog si mie ce mancati??????? Eu cred ca o sa inebunesc, pentru ca nu stiu ce pot manca asa ca nu mananc mai nimic

Savvy,Cristelle,Lissa_ana,Cereline!!!!!

Traieste, Iubeste, Daruieste...

Mergi la inceput

roxy, poti manca cam orice in afara de ce te baloneaaz pe tine, gen: fasole, linte, varza, struguri, etc

- bubite a avut si Ana, cica e normal la bb ca e hormonal, i-au trecut pe la 3 luni de tot. Erau zile cand eram ok si erau zile cand avea peste tot

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

roxy, poti manca cam orice in afara de ce te baloneaaz pe tine, gen: fasole, linte, varza, struguri, etc

- bubite a avut si Ana, cica e normal la bb ca e hormonal, i-au trecut pe la 3 luni de tot. Erau zile cand eram ok si erau zile cand avea peste tot

Mama de Ana si 40+

Fashion

Imi este foarte pofta de pepene, oare am voie?
Am inteles ca nu am voie afumaturi,mezeluri,branza fermentata,iaurt,lapte mai gras de 2%,fructe crude, ciorbe acre,tocaturi etc.......

Mergi la inceput

astea sunt generalitati, fiecare bb e diferit. Poate Alexia suporta bine unele alimente.
Ia-le pe rand, introducand zilnic un aliment, daca nu plange la rosii, lapte, iaurt...inseamna ca le tolereraza f bine.

IMi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Incercati cand alaptati sa tineti copilul in pozitie inclinata si nu la 180 de grade. un unghi de 30% ii ajuta si pe ei mai bine sa pape.

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Lissa, savvy, cristelle pai voua va trebuie doza imensa de

Fufele astea cred ca s-au si au uitat ordinea!!!

Pai ia sa bag pe ele

Deci prafuitelor hai la dans pentru:

lissa, savvy, cristelle, zapic, mihha

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci ...
il trezesc noaptea mai ales din cauza icterului (e bine sa manance cat mai des, chiar de 10 ori/zi). totusi bb nu cere atat de des, dar mai mult de 4h nu il las nemancat. asa voi face pana maine, cand voi ajunge la pediatra si voi vedea ce e cu icterul.
Dani nu a avut icter cand l-am adus acasa, dar tot nu l-am lasat mai mult, din motivul pe care il spune lissa_ana si anume deshidratarea plus ca ii scade glicemia - sau cel putin asa stiu eu. am facut asa timp de 2 sapt, dupa care l-am lasat sa pape cand a vrut.
stiu ca mai intai vine laptele ce potoleste setea, apoi cel ce potoleste foamea. bb papa dintr-un san, atipeste, il ridic pe umar, dupa ce ragaie mai umbla cu gurita dupa papa. daca il pun tot la prinul san ori se enerveaza, ori il foloseste pe post de suzeta sa adoarma. daca il schimb la sanul "nou" il goleste si pe ala.
lapte sa zboare ... ha, nici in vise. nici la Dani, nici acum. nu am stiu ce e aia furia laptelui, sani tari si durerosi (nu ca mi-ar parea rau pentru asta), dar nici lapte din "prea belsug". probabil de aceea sunt stresata cu faza: oare am lapte suficient. daca ar zbura pe pereti, nu m-as stresa.
nici eu nu il trezesc noaptea, adica sa il scol din somn. dar il iau din pat si il pun la san si mananca prin somn. tot asa am facut si cu Dani, nu a confundat nici el ziua cu noaptea (doar pe la 2 ani )
roxy imi pare tare rau ca ati avut probleme, sper ca de acum sa nu mai treceti prin asa ceva. eu mananc pepene, o felie, maxim 2 pe zi. nu pot nici eu fara fructe, mai ales ca, dupa nastere, m-am SUPER constipat.
eu mananc pepene si un alt fruct/zi. mai mananc o jumatate sau max. o rosie mica pe zi. mananc ardei. si compot. si ... nu mai stiu. pana la urma tu trebuie sa iti dai seama, prin testari, ce ii prieste bb-linei tale.
revin

Mergi la inceput