Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)
Raspunsuri - Pagina 2
Babylicious spune:
Neatza!
M-am trezit cu chiu cu vai, dupa ce m-am chinuit toata noaptea sa dorm decent. Ac-ul e in camera unde dorm eu mai bine, si m-am chinuit cu caldura.... Oricum, suntem tot 2 in 1 dupa nunta, am si dansat Mai erau 3 gravide la nunta!!
Cred ca o sa zac ca o balena esuata toata ziua...dar o sa fiu prin zona!
aaaa...si un buchet mare de pt toate mamicile care isi fac putin timp sa ne zica si noua astora care suntem mai "habarniste" ce ne asteapta!
Scot si eu niste motzate pt cine vrea...Haideti fetelor!!!!!!!!!!!
Oana 38+ cu Eliza Maria
omibaba spune:
Felicitari tuturor fetelor si bebelusilor harnici. Multa sanatate si bucurie alaturi de bb.
Ce mai creste odiseea asta...acum suntem doua generatii la orizont.
Eu n-am tare semnat condica pe aici ca am avut niste problemute medicale. Anemie feripriva. Pentru acest lucru am fost si internata vreo 4 zile si umflata de perfuzii pe care eu mi le-am cumparat.
De 2-3 zile mi se umfla picioarele, doar laba piciorului si gleznele. Parca am pernute ca si pisicile. Nu mai incap in papucii mei.
Bebe tot in pozitie pelviana. Ieri m-a speriat durerea ce am avut-o in partea de jos a burticii, am crezut ca urmeaza marele moment. A fost alarma falsa insa, doar bebe care s-a intors de pe o parte pe alta si mi s-a intins cu picioarele in vezica de am crezut ca are putin si iese afara. Odata cu schimbarea pozitiei lui bebe parca si burta mi-a coborat putin, pot respira mai usor ca inainte.
Medicul imi e in concediu, nu a programat nici o cezariana sau inducere. Vine cam cu o zi doua inainte de termenul lui bebe. Sper sa nu vina bebe pana atunci ca o sa ma panichez sa nasc cu alt medic.
Tot mai mari sunt emotiile si fricile mele desi incerc sa le controlez cum pot.
Oricum voi nu va panicati si nu va luati dupa neuronul meu gravid si bolnav.
Aveti grija de voi si de bb vostri.
toate burticile ramase la orizont, mamicile viteze si bb mititei si frumusei.
37 + sex neidentificat
Babylicious spune:
Mari,
Omibaba, imi pare rau ca ai trecut/treci prin momente mai grele din punct de vedere al sanatatii! sa treaca si sa fie totul bine!!
Oana 38+ cu Eliza Maria
al3xutza_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui morenna LAURA eu nu ti pot raspunde la intrebari pt ca nu stiudar am eu o intrebare pt tine CUM AI REUSIT SA LASI TIGARILE ?NU ITI ESTE GREU?CAT FUMAI INAINTE DE NASTERE?OFFFF tare as vrea sa le mai raresc si eu macar dar din pacate vointa imi cam lipseste,oricum sa fie intr un ceas bun pt tine si poate le lasi de tot 34+super fericita cu un |
aici ma mandresc si eu ca am 8 luni de cand nu mai fumez si chiar sunt mandra! am spus intotdeauna ca asta va fi motivul pentru care voi renunta la acest viciu si chiar asa a fost! acum nu mai suport nimic din ceea ce are legatura cu tigarile!
aaaaa.... si nici sotul meu nu mai fumeaza cam tot de atata timp! nu-l suportam !
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun Ireth sa sti ca la un momet dat, cred ca pe la 5-6 saptamani de alaptat, daca strangi sanul sare pe pereti lapte , si nu mai zic de cum curge singur laptele de siroiesti pana la buric...dupa cateva luni insa te chinui sa iasa ceva insa copilul se satura...Petru are 9 luni si inca ma suge din 3 in 3 ore, noaptea suge mai des decat cand era mic, ziua vrea dupa fiecare masa eu nu l-am trezit noaptea pt papa...au fost nopti cand dormea si 7 ore...mai ales cat a fost mic-mic...pana pe la 7 luni. De cand au inceput dintii s-a schimbat treaba...dar asta e alta poveste pup si nastere usoara fetelor care asteapta marea intalnire azi-maine BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi pana la 9 luni in paralel cu diversificarea. NICIODATA nu a curs singur laptele, NICIODATA nu a siroit, NICIODATA nu a sarit pe pereti cand am stors sanul. deci, mai depinde si de persoana, nu?
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi pana la 9 luni in paralel cu diversificarea. NICIODATA nu a curs singur laptele, NICIODATA nu a siroit, NICIODATA nu a sarit pe pereti cand am stors sanul. deci, mai depinde si de persoana, nu? Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
nu te contrazic, dar la mine asa a fost...
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi pana la 9 luni in paralel cu diversificarea. NICIODATA nu a curs singur laptele, NICIODATA nu a siroit, NICIODATA nu a sarit pe pereti cand am stors sanul. deci, mai depinde si de persoana, nu? Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Probabil!
Mie una imi curg gramada. Fac tricourile fleasca ! La Filip insa mi-au curs cel mai cel. Ii dadeam sa pape dintr-un san si din celalalt tzasnea ca la fantana arteziana
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Roberta84 spune:
Buna burtici! Vad ca azi sunt mai actibe mamicile ca burticile.
Sa nu ma interpretati gresit , mamici , ma bucur ca va faceti timp sa ne mai spuneti cate ceva despre cum e cu bebe, asa mai invatam si noi astea nestiutoare . eu cel putin abia astept sa mai citesc cate un mesaj de la voi si ma gandesc ca poate nu e chiar atat de greu cum spune toata lumea, roxy ce face printesa ta , sunteti bine?
Lissa , cum e , vine azi flacaul sau nu? ( ca sigur e baiat).
Eu am zis ca nasc pe 14 , am eu asa un feeling. sa vedem daca am dreptate.Azi am intrat in saptamana 40 , nu imi vine sa cred ca am ajuns asa departe.
haideti burtici semnati condica , nu mai trageti chiulul.
Felicia , iti trimit un poate iesi mai repede din butoi.Ne lipsesc mesajele tale.
Babylicious , asteptam pozici de la nunta
Myhaa , Cereline , lissa , haideti ca le-au amortit mainile motatelor decand va fac galerie
39+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !