Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)
Raspunsuri - Pagina 16
fecian spune:

Haaaii liiisssssaaaaa

Felicia,
de
(Gabriel) si
37+ cu bulina Anamaria
AMR 3 s!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
roxybarbu spune:
Mariaruxi, avem aceasi problema
nici eu nu mai stiu ce sa mananc si simt mare,mare nevoie de fructe
alexia_ada spune:

HAI LISSSA !!!SA VINA BEBE!!!

33+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
florina_g spune:
Buna fetelor, ne cerem mii de scuze ca nu am mai intrat, dar nu ma lasa bondocul sa fac mai nimic, abia scap sa fac un dush. Ce de mamici de cand nu am mai intrat, mai ca mi-au dat lacrimile cand am vazut. Va urez multa multa sanatate voua si bebeilor vostri, dar de asemenea viitoarelor mammici, inca burtici va urez o nastere cat mai usoara. Aveti mare grija de voi si de comorile voastre
Mami fericita de ingeras mic si scump Eduard Constantin
roxybarbu spune:
Eu ma retreag ,dar iti tin pumnii Betty
O sa mai intru la masa urmatoare a bebelusei sa vad daca sunt ceva vesti
-ici
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Mariaruxi, avem aceasi problema nici eu nu mai stiu ce sa mananc si simt mare,mare nevoie de fructe![]() |
! Florina_g, ma bucur ca ne-ai mai dat un semn! Pupice lui Eduard
. Poate cand ai timp sa ne spui mai multe despre cum va merge!Am vorbit azi si cu Livia
, mamica din Minneapolis. Poate va apuca si ea sa intre, dar deocamdata e f prinsa in program cu fetita, caci are dificultati mari la alaptare, cu toate ca si-a dorit si isi doreste enorm sa alapteze, si are si mult sprijin de la pediatra si consultantele de lactatie. Desi Sophia e f mancacioasa si ar manca mult, pe mami o doare f tare alaptatul si pompatul. Desi se straduieste inca f mult, nu s-a imbunatatit deloc situatia, asa ca ii da fetitei cat poate scoate din pompat, tot la 3h, iar restul completare... Of, nu e usor si trebuie sa fim cu toate pregatite si de neprevazut...Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
34+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
squirrel spune:

In final dupa 9 luni misterul s-a dezlegat

A venit pe lume BB Filip de Lisssa
Sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii.
Mai multe nu stiu dar cum mama are internet in camera o asteptam cu povestea.![]()
Krissy spune:
Bravo Betty
!
Bun venit pe lume FILIP
si sa ai o viata plina de bucurii si noroc! Ce frumos, pereche asa cum ti-ai dorit, mamico!
Mama si bebe sunt bine, asteptam mai multe detalii mai tarziu. Micutul Filip a intrat direct in top cu greutatea, este grasanul odiseii: 4.230kg!
Sorry fetele cu pariul pe fetita, dar chiar ploua cu baietei la odiseea noastra! Cine e la rand, haideti si cu fetitele-dragalasele! Ce zici Oana
, vine Eliza? De fapt si Alinaoprea astepta fetita, si trebuia sa fi nascut ieri, chiar nu a primit nimeni vesti de la ea?!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
34+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Victoria iese invingatoare!!!