Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Felicitari Lissa ....bine ai venit bebe Filip

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi... FELICITARI CRISTELLE!FELICITARI LISSA!MOAAAMAAA DITAI BAIATU!!!!BRAVOOOOO!!!!

Eu am fost aseara la doc...col inchis,lung,copil jos...are 2400,,e lung are femurul mai mare....in principiu cam cu 2 sapt mai mare...fac cumparaturi incet incet,ieri am luat 3 prostii si am dat 150ron...f mult mi se pare....la primul copil aruncam cu banii nu conta,dar acum parca nu imi mai vine,mai ales cand stiu cat o sa le imbrace...si nici nu o sa dau banii pe lucruri care s-ar putea sa nu imi foloseasca...

Mami de Razvan (09.05.2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

edit: update semnatura

Mami de Razvan (09.05.2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

11 iulie 2011 a venit pe lume Filip cu 4.230 kg . Vaginal.suntem bine. E yn gras frumos

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

11 iulie 2011 a venit pe lume Filip cu 4.230 kg . Vaginal.suntem bine. E yn gras frumos

Mama de Ana si 40+

Fashion

Felicitari Bety... sa-ti traiasca flacaul! Tu sa te refaci cat mai repede, iar bb Filip sa creasca mare si frumos ... sa va aduca numai bucurii!!!

Theo 39+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Mama de Ana si 40+

Fashion

Felicitari Lisssa si Bun Venit bb Filip!!!Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte numai de clipe minunate impreuna!

39+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui thaimeed
Felicitari Bety... sa-ti traiasca flacaul! Tu sa te refaci cat mai repede, iar bb Filip sa creasca mare si frumos ... sa va aduca numai bucurii!!!

Theo 39+ Maria Ruxandra

Theo - tu ce faci? Cum esti? Cum te simti? Avem acelasi DPN...se preconizeaza ceva zilele astea?

39+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

FELICITARI LISSAANA SA TI TRAIASCA FLACAUL CE SURPRIZA FRUMOASA ..ERAM SIGURA CA I BAIAT...BV AI PERECHE ACUM

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Mariaruxi, avem aceasi problema nici eu nu mai stiu ce sa mananc si simt mare,mare nevoie de fructe

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

subscriu fetelor plus ca am inceput sa ma ingras de la atata paine, cartofi si alte cele. Inainte fructele reprezentau una din mesele mele dar decat sa-l vad cum se chinuie saracutu mai bine pas.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

BRAVO LISSSA

SA-TI TRAIASCA GRASUNU DE FECIOR, SA FIE IUBIT, SANATOS SI FERICIT !

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput