Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)
Raspunsuri - Pagina 17
madybulancea spune:
Buna dimi... FELICITARI CRISTELLE!FELICITARI LISSA!MOAAAMAAA DITAI BAIATU!!!!BRAVOOOOO!!!!
Eu am fost aseara la doc...col inchis,lung,copil jos...are 2400,,e lung are femurul mai mare....in principiu cam cu 2 sapt mai mare...fac cumparaturi incet incet,ieri am luat 3 prostii si am dat 150ron...f mult mi se pare....la primul copil aruncam cu banii nu conta,dar acum parca nu imi mai vine,mai ales cand stiu cat o sa le imbrace...si nici nu o sa dau banii pe lucruri care s-ar putea sa nu imi foloseasca...
Mami de Razvan (09.05.2007) si
32+
lisssa_ana spune:
11 iulie 2011 a venit pe lume Filip cu 4.230 kg
. Vaginal.suntem bine. E yn gras frumos![]()
Mama de Ana si
40+
Fashion
thaimeed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana 11 iulie 2011 a venit pe lume Filip cu 4.230 kg . Vaginal.suntem bine. E yn gras frumosMama de Ana si 40+Fashion |
Felicitari Bety... sa-ti traiasca flacaul! Tu sa te refaci cat mai repede, iar bb Filip sa creasca mare si frumos ... sa va aduca numai bucurii!!!
Theo
39+
Maria Ruxandra
oxidoni spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana 11 iulie 2011 a venit pe lume Filip cu 4.230 kg . Vaginal.suntem bine. E yn gras frumos Mama de Ana si 40+Fashion |
Felicitari Lisssa si Bun Venit bb Filip!!!Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte numai de clipe minunate impreuna!
39+ cu
Miruna-Maria
oxidoni spune:
| citat din mesajul lui thaimeed Felicitari Bety... sa-ti traiasca flacaul! Tu sa te refaci cat mai repede, iar bb Filip sa creasca mare si frumos ... sa va aduca numai bucurii!!! Theo 39+ Maria Ruxandra |
Theo - tu ce faci? Cum esti? Cum te simti? Avem acelasi DPN...se preconizeaza ceva zilele astea?

39+ cu
Miruna-Maria
morenna spune:
FELICITARI LISSAANA SA TI TRAIASCA FLACAUL CE SURPRIZA FRUMOASA ..ERAM SIGURA CA I BAIAT...BV AI PERECHE ACUM

34+super fericita cu un
pufi79 spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu Mariaruxi, avem aceasi problema nici eu nu mai stiu ce sa mananc si simt mare,mare nevoie de fructe![]() de printesa Alexia Carla (28.06.2011) |
subscriu fetelor

plus ca am inceput sa ma ingras de la atata paine, cartofi si alte cele. Inainte fructele reprezentau una din mesele mele
dar decat sa-l vad cum se chinuie saracutu mai bine pas.mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi

pufi79 spune:

BRAVO LISSSA 
SA-TI TRAIASCA GRASUNU DE FECIOR, SA FIE IUBIT, SANATOS SI FERICIT ! 

mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)