Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Lissabreee...felicitocuri...iaca m-am ridicat in capul oaselor sa anuntz gashcoiu' ca ai facut baiet de baiet si ca sunteti bine si ce vad???? Le-ai si informat...sa iti traiasca, sa fie iubit si superfericit...ti-am zis io ca produci flacau!
Ilida iubito, felicitari si tie, sorry ca n-am intrat sa te perii personal, sper ca esti ok...daca ai nevoie de ceva, scrie pm la fata...tzuc you..vezi ca sunt niste sfarcuri super de la medela ( vreo 9 para unu' insa) care te vor ajuta masiv...
Krissy mujer, tu esti o dragutza...sa ma ierti ca n-am raspuns la teleoane, sunt mai mult moarta decat vie , stau cu buditza in brate din cauza unei helicobacterii nenorocite care m-a spart...te sun azi, promit...
Feciance tare esti ...undercover zici...las' ca pun io o poza sa vezi ca nu-s urata si bogata ca victoria/kate samd....
Cristelle multe, multe felicitari si urari de bine!
Nah...atata am apucat sa citez, doar cateva pagini din ultimul capitol, var voi stiti bine zanelor ca va ador pe toate, nu?

In consecintza, restul gastii...fetele, va tzuc dulce de tot pe toate, felicitari la toata lumea care a nascut, va doresc tot binele din lume si regret ca n-am putut fii prezenta cand v-ati proodus...
Zanele in aceeasi situatiune ca mine( adica neduplicate inca) va tin pumnii , napustesc majoretele pe voi si va atatz emotional si mental asigurandu-va ca totul va fi bine....

Eu mai stau vreo 10 zile dupa care ii fac vant flacaului ( avea 3.5 kile acum doua saptamani) via tras de membrane, acupunctura, sex, si ce-oi mai gasi la indemana...m-au cam lasat nervii din cauza helicobacteriei nenorocite care sapa ulcer la mine in stomac si a milioanelor de antiacizi pe care tre sa ii bag destoinic in mine ca sa imi tina cat de cat acid reflux-ul in frau....

Va tzuculesc dulce de tot si sper sa revin mai des...om trai si om vedea, in rest, la fel de zapacita si nonconformista cum v-am obisnuit, dragele mele doamne....

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

Bine ai venit, bebelus Filip
Sa fii cuminte, sanatos si mancacios

Felicitari, Lisssa, pentru grasunelul odiseei
(Doamne, parca nu mai am rabdare )

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza!

Bravo Lisssa, felicitari!!
Pereche, asa cum ai vrut. Si asa cum am preconizat, e baiat sa creasca mare, sanatos, si sa va bucurati de el maxim! ce grasan ... o sa iti rupa mainile de mic

Fetelor, am incheiat 36 de saptamani!! nu-mi vine sa cred... realizez ca mai e putin, dar parca... parca... mi-e frica azi noapte am visat ca ma pregatesc sa nasc dar mai vreau sa stea bebe inca 2 sapt minim.....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicitari Cristelle, bine ai venit Vladut!

Felicitari Lisa, bine ai venit grasunelule ...yey, un baietel, gata are Betty echipa completa .

Babylicious tin pumnii sa fie bine bebelina, stai fara griji ca o sa fie bine . Eu l-am nascut pe Razvi la 38 de sapt si acum e bine mersi.

Ireth felicitari pt saptamanile incheiate...hai ca parca vad ca acum vrei sa mai stea bebe acolo si te trezesti pe la 40 de sapt ca nu mai vrea el .

Aseara mi-a fost rau...moleseala, dureri de burtica...Razvi urla prin casa, de unde si nishte dureri de cap ...ma simt tare obosita. Plus sunt tare aeriana ...azi e ziua lui Adi si abia ce mi-am dat si eu seama dupa ce l-am lasat pe Razvi la gradi .

O zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza si de la noi!!!

Lissa felicitaari!! Sa iti traiasca flacaul si sa te recuperezi rapid...si mai ales cat mai mult laptic!!!

bb Filip (uite ce nume frumos ti-a pus mami) sa cresti mare si sanatos sa fii papacios si necolicos!

Eu am reusit ieri performantza sa termin prima varianta din ultimele 2 capitole si daca ma tin tare le dau la corectat la sfarsitul saptamanii!!

In rest, ma chinuie, dar rau rau rau o durere de stomac (pe care o am de fiecare data cand beau lapte. Si inainte era singurul meu remediu la durerea atroce de stomac). O sa vad mai incolo dupa ce vine bb!

De dormit am dormit relativ bine (ceea ce e o noutate).

Acum ma apuc sa fac curat prin casa, un pic de miscare!

V-am pupat pe toate! windy bine ai revenit! Chiar ma intrebam pe unde esti!

babyblue hai ca nu mai e mult, acusi acusi il vei tine si pe Iustin in brate Ai grija de tine mamicule

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza scumpicele mele mamici si burtici:) azi am trecut si noi la 33 saptamani, nu mai e mult si cand va aud ca povestiti de bebei ma faceti sa mor de curiozitate cum o sa ma descurc eu(am momente cand sunt convinsa 100% ca nu o sa fac fata dar ma calmez imediat spunandu-mi ca a inventat cineva internetul si sunt muuuulte mamici aici de la care ma pot inspira:)

Felicitarile mele pentru cele care isi tin deja in brate bebelusii, pariez ca sunt cele mai de pret momente(chiar daca mai apar si unele problemute am observat ca v-ati descurcat minunat in a le rezolva cat mai bine, asta imi da o speranta imensa ca i'll not suck at being a mom:))))

wndyctygirl iti sugerez un regim alimentar, fara legume, fructe crude(sa nu te gandesti s abagi rosii in nici un caz sau mere ca numai eu stiu ce am patit cu sotul cand a mancat un mar crud de am spus ca scoate totul pe gura incluzand colonu....
aceeasi problema si la el.. bacteria helicobacter, e criminala

acum ne tinem de regim dar din pacate sunt f f f limitata in ceea ce priveste gatitul... l-am tinut pe gratar/carne fiarta pilafcu morcovi si supite d ecare s-a saturat:)) n-a manacat toata viata lui atatea supe cat a mancat in ultima luna.

trebuie sa fac pe politistul cu el, ca am intreaba avem rosii? nuuuuuuuuuuuuu mere da compot grrrrr.. adica dupa ce ca avea si el doar cateva lucruri care le putea manca inainte de tratament.. dupa... nu se mai poate bucura nici de alea...
saptamana viitoare o sa mearga la un alt control si sa vedem cum includem din nou incet incet din alimentele lui preferate(cate una pe zi asa sa vedem daca ii face rau si ce ii face rau.. cam atat despre el loool

Acum despre mine.. burtica e bine, creste da din craci, ne jucam cu mami ca ne place sa scoatem piciorusele pe afara si mami le gadila si fetita buclucasa le trage le muta mai incolo mami urmareste iar gadila , ne place mult hehehe

cu dormitu ohhh dorm nu zic k nu dorm dar nu ma odihnesc, ma trezesc dimineata si ma doare burta(nu contractii sau altcv ci din cauza pozitiei ca nu ma lasa nicicum sa dorm da din craci.. si cand gasesc o pozitie buna pentru ea nu e asa buna pt mine
de vreo saptamana ma tot supara picioru drept ca se umfla:((( acum am o glezna dubla loool, am stat cu piciorele in sus, dat cu crema masat apa cu sare... a functionat cat am stat la plaja si m-am balacit in apa dar asta mi-a dat o arsura solara de toata frumusetea abia am mers 2 zile.. e bine ca nu ma doare dar e inestetic si ma strseaza pe mine e ca o pasarica pe creier tot mereu acolo

o sa incerc sa intru mai des mi-e tare drag de voi si ador sa va citesc povestile de ce activitati aveti cu bebe, si cat de mari s-au facut ohh abia astept si eu... 7 saptamani mai sunt:)

Pupici dulci pentru fiecare mamica si burtica:)

si motatele la vedere pentru cine mai doreste cine mai pofteste(ar fii fost frumos sa le si gasesc in lista de emoticoane dar intelegi voi:))
pupiciii si multa snaatate voua burticilor mamicilor,si strumfilor/itelor:)

33+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Bravo Lissa ! Bine ai venit bebe Filip! ...abia astept poze cu bebel grasunel !

Felicitari fetelor pt saptamanile incheiate !

NU mai stiu ce vroiam sa spun...m-am emotionat de tot !

p.s. a 2-a noapte dupa o zi cu Colief, a doua nopate fara colici !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Fetelor, i-am trimis sms Alinei.
Nu a nascut.Ii scoate firul de la cerclaj in seara aceasta sau maine dimineata, la 08.00.(nu imi apare tot mesajul..)
Daca pana maine, la 12.00, nu se declanseaza nasterea normala, o baga in cezariana.
A spus sa va pupacesc pe toate si ca ne anunta cand vine, Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Fetelor, i-am trimis sms Alinei.
Nu a nascut.Ii scoate firul de la cerclaj in seara aceasta sau maine dimineata, la 08.00.(nu imi apare tot mesajul..)
Daca pana maine, la 12.00, nu se declanseaza nasterea normala, o baga in cezariana.
A spus sa va pupacesc pe toate si ca ne anunta cand vine, Maria.

Multumim Corry pt vesti
o asteptam pe Maria sa vina sanatoasa .

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Lisssa sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos! A fost greu?

Ireth va fi cum vrei tu! Eu am vrut sa nasc mai devreme si asa s-a si intamplat. Cred ca daca as fi nascut la termen ar fi depasit Matei 4 kg.
Ecografia transfontanelara mi-a recomnadat-o pediatrul din spital din cauza ca bebe s-a nascut cu cordonul in jurul gatului.

Ma duc la

Mergi la inceput