Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

fELICIATRI cRISTELLE!!!

DA, acum plec inapoi, de abia m-au lasat sa vin pana acasa, va tin la curent ca o sa am internet

DOAMNE AJUTA!!!!

Mama de Ana si 40+

Fashion

Doamne ajuta! nastere usoara si bb sanatos/sanatoasa!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Buna seara si de la noi! Tot 2 in 1...

Tin sa felicit si eu pe Cristelle!! Si bun venit bebe Vlad Rafael! Sa fiti amandoi sanatosi si voiosi!

Am fost azi la control, si bebelina a ramas iar in urma...s-a decalat iar dpn-ul ecografic, a ajuns la diferenta de 2 saptamani, si daca se mai devanseaza vre-un pic lunea viitoare o scoatem pe bebelina... Col inca mai am, sarcina nu e coborata, dar daca ea nu mai creste ii e mai bine afara. Am inteles ca problema ar fi din cauza arterelor care s-au subtiat si nu o mai hranesc cum trebuie!

M-am bocit putin, dar acu mi-am revenit, si ma gandesc ca teoretic sapt viit pe vremea asta deja o sa fiu complet indragostita de ea

Am vb putin cu Ramona acum pe seara, dar era in mutari de saloane si nu a putut vb mult, insa a ajuns la un sfert din doza de mialgin, si se linisteste si cu el, dar cel mai probabil cand i-l vor scoate de tot va naste.

In rest va pup pe toate, nu am retinut mai nimic, sper sa ma intelegeti!

Oana 38+ cu Eliza Maria

imi pare rau ca te-ai suparat. mai stii ce mi-au spus mie cu o zi inainte de nastere? apropo de meconiu???? bb nu a avut nimic in lichid, s-a vazut aiurea la eco (unul din cele mai performante). plus ca mi s-a spus ca are dimensiuni cu 2 sapt mai putin decat varsta cronologica si s-a nascut cu 3 kile si 50 cm. so ... eco e estimativ.

Mergi la inceput

krissy dar am deja depresie post natala ... nu se "vede"?

felicitari Cristelle!!!!!1 bine ai venit bb vlad!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

bv cristelle!!!
hai lisssa!!!! eu zic ca e baietel, ca e anul lor

babylicious, de acord cu krissy. totul e aproximativ acum, chill! mai ai putin, gandeste pozitiv!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

bv cristelle bun venit pe lume bebe VLAD RAFAEL

HAI LISSA ANA (EU ZIC CA E BAIETEL)

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Bravo Cristelle! Bine ai venit bebe Vlad!!!

Haaaaai Liiiisaaa! Si mie imi vine sa zic ca e fetita! ...dar poate e baietel!

Pufi, Colieful asta cica are 40 de doze (de cate 4 picaturi) si se dau maxim 28 pic/zi (= 7 doze)...Deci tot putin tine!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

HAI LISSAFelicitari Cristelle! 40+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

No vga vine sa credeti ca nu mi au facut nimic ink si edeja sunt dilatata 5 cm. Pana acum durerile sunt ok. Va pup si multumesc de sustinere!

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

No vga vine sa credeti ca nu mi au facut nimic ink si edeja sunt dilatata 5 cm. Pana acum durerile sunt ok. Va pup si multumesc de sustinere!

Mama de Ana si 40+

Fashion

Ce tareee ! Pai intr-o ora , eu zic ca nasti !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Seara buna!
Greu mai apuc sa intru, nu sunt in stare sa citesc 15 pagini decat in 3 zile

Hai Lisssa!

Ireth intrebai de scosul bebeului afara, eu l-am scos pe Matei din a sasea zi de la nastere.

Laura eu pt. lactatie am luat un remediu homeopat. Daca vrei sa stii cum se numeste iti trimit pm. In locul tau nu mi-as face griji vis-a-vis de lactatie. Eu cred ca mananca suficient, altfel nu ar dormi atat. Noi stam la nonstop aproape. Abia astept sa-si faca un program. Sanii imi sunt foarte moi, de sarit nu sare nimic pe pereti. Eu zic sa incerci sa-i dai la cerere si sa nu te mai stresezi, ca nu ajuta la nimic. Ma bucur ca sunteti bine!

Felicitari Alymih si Cristelle! Sa va traiasca printisorii!

La noi sunt 36 de grade si il imbrac doar intr-un maieu subtire afara, iar in casa stam la pielea goala. Mi-e frica sa dau drumul la AC cu el in camera si ne chinuim cu totii pe canicula asta. Deja e plin de bubite. E iritat si la fundulet si il las cateva ore pe zi in fundul gol, folosim ceva crema speciala preparata la farmacie, dar inca n-am scapat de ele. Inca nu ii facem baita, decat partiala pentru ca nu i-a
cazut nici acum buricul. Deja disper.

Vreau si eu ceva idei de papa, deja nu mai stiu ce sa mananc. Ma enerveaza ca nu pot manca niciun fruct si chiar simt nevoia, am impresia ca nu tolereaza nimic.

o seara usoara!

Mergi la inceput