LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

aelita, sa stii ca ma gandesc uneori la tine, cum reusesti sa faci fata la 3 bursucei. Esti tare!

Eu am o greata de zile mari si trebuie sa ies afara cu mandra. Doamne, rau e trimestru I. Imi vine sa imi iau campii, nu alta.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ce subtila a fost larisa :)))
Ce cadou mai frumos decat multe mamici cu multi copii pe capul tau ? :d

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fete, la un an se face vaccinul infanrix (pt cele care pana acum au facut asta) sau cel de la stat. PLUS, pt toata lumea, ROR- se da in mana - unii pediatri aleg sa il dea la o luna, doua, trei dupa primul vaccin , care se face in picior. Io asa stiu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Michelle, abia astept sa te vedem in rochita sexy.

fug sa pregatesc lp-ul copilului.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

aelita, si voi sunteti bine dotati... si noi avem un intreg arsenal: 2 trici, 1 bici, 1 ATV cu baterie de 12 V, 1 jeep cu baterie reincarcabila, masinute de impins pe care te poti si urca si impinge cu picioarele, D-zeu mai stie...

mai fete, eu n-am vrut sa va sperii cu articolele/cartile respective...dar eu cred ca e crudul adevar ..si da, exista o torie a conspiratiei, cred in ea...se impune tot mai mult scaderea nr populatie globului...suntem deja prea multi...si printre metodele folosite e si asta...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

aelita, si voi sunteti bine dotati... si noi avem un intreg arsenal: 2 trici, 1 bici, 1 ATV cu baterie de 12 V, 1 jeep cu baterie reincarcabila, masinute de impins pe care te poti si urca si impinge cu picioarele, D-zeu mai stie...

mai fete, eu n-am vrut sa va sperii cu articolele/cartile respective...dar eu cred ca e crudul adevar ..si da, exista o torie a conspiratiei, cred in ea...se impune tot mai mult scaderea nr populatie globului...suntem deja prea multi...si printre metodele folosite e si asta...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

si eu cred exact la fel, Eladea... si stiti ce mai cred eu? ca planeta asta are resurse pentru mult timp de acum inainte, doar ca noua ni se trambiteaza contrariul, deja exista tehnologii nepoluante si care folosesc energie regenerabila, se fac tot felul de descoperiri ce par pt. noi de domeniul sf-ului, dar pot fi aplicate, numai ca asta ar insemna schimbarea lumii din temelii...iar actuala clica ce conduce lumea ar avea prea mult de pierdut...deci parerea mea este ca nu se doreste sa ne fie mai bine tuturor, ci doar unora, cei alesi, motiv pentru care populatia globului trebuie redusa drastic...cam asta e planul...sa vedem in ce masura vor reusi sa-l duca la indeplinire. Eu mai sper si ca binele va invinge in cele din urma, doar ca pana acolo mai trebuie sa pice multe capete...

nu vreau ca si copiii nostri sa aiba de suferit! parintii mei au facut in copilarie toate cele 3 boli - rujeola, oreion si pojatr si nu au avut parte de complicatii. noi la fel, nu cred ca am "inghitit" atatea vaccinuri cate ne obliga acum sa facem copiilor nostri...

eu voi face tot posibilul sa evit vaccinarile total inutile!

mai citeam pe un site (nu il mai retin, daca il gasesc va dau link-ul), doua din caile de reducere a populatiei 1. se actioneaza asupra copiilor - prin vaccinare (efectele pot aparea si la maturitate); 2. asupra adultilor - prin consumul de sare iodata (se pare ca dauneaza enorm organismului).

in ce lume traim...e trist!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ma miram ca a dormit piticotul meu mult azi. Se trezise la 7 juma, a adormit la 10:30, s-a trezit aproape de 12, la 14:30 s-a pus in bratele mele, maraiala si somn in 5 minute. La 16:15 s-a trezit, frigea.. 38,9 gradute. I-am bagat un paracetamol, dar dupa 2h avea 39,1.. I-am dat nurofen, cred ca a mai scazut..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Bumblebee, dar de ce are V febra? ce s-a intamplat?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

AAALOOO, OCHIDUT CATRE DC: Nu imi mai folositi numele de scena de aici si pe facebook, legat de intalnire, ca nu m-am lamurit exact daca vad si altii sau nu..... Si daca vad sa nu imi dezvalui asa toate numele secrete

Offf mai, ce credibilitate voi avea in fata altor clienti cand voi imi ziceti ochidut

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

noi ieri am fugit din bucuresti ca au venit niste neni sa ne faca deratizare. a fost bine m'am relaxat, mara a dormit bine azinoapte, si azi vreo 2 ore jumate iar eu am stat la soaaaaree

sambata iar mergem la nunta. n'am nici un chef sa fiu sincera dar na.. nu te duci nu iti vine :))))

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 13+

Mergi la inceput