LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, eu stiu sigur ca se dau 2 vaccinuri la 1 an. Am crezut ca 1 e infarixul si 1 ROR-ul. Daca nu e ROR, care e al 2lea?
Andreea, jur ca nu stiu ce sa fac cu vaccinul.... Intr-un fel nu le-as da, dar pe de alta parte nici nu cred ca sunt atat de nocive. Oricum am facut pana acum doar infarixul. Si sunt de principiu, ca mai bine face acum bolile copilariei, decat peste 20 de ani...
Ochidut, eu sigur vin. Raul mananca borcanele, dar ma incanta si ideea cu meniul separat pt copii. Am vb si cu Bumblebee pe mess, si deja suntem 2 sigur.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Adriana, eu stiu sigur ca se dau 2 vaccinuri la 1 an. Am crezut ca 1 e infarixul si 1 ROR-ul. Daca nu e ROR, care e al 2lea?
Andreea, jur ca nu stiu ce sa fac cu vaccinul.... Intr-un fel nu le-as da, dar pe de alta parte nici nu cred ca sunt atat de nocive. Oricum am facut pana acum doar infarixul. Si sunt de principiu, ca mai bine face acum bolile copilariei, decat peste 20 de ani...
Ochidut, eu sigur vin. Raul mananca borcanele, dar ma incanta si ideea cu meniul separat pt copii. Am vb si cu Bumblebee pe mess, si deja suntem 2 sigur.

Poze mare

Fete va multumesc TOTUROR pt urarile de ziua picilor!nu am mai apucat sa intru ieri!am avut tort,2-3 musafiri,poze.

marea intalneala: suntem 3 care venim sigur,dar eu nu am vazut oferta lui Ochidut!nu reusesc sa intru de pe mailul comun.Puteti careva sa mi-o trimiteti va rog separat?

Paula tu ai o restanta la mine,mai stii?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Poze mare

3 SIGUR
SI NOI VENIM 100%

paula, cat despre vaccinuri, nu stiu sa iti spun mai multe. Eu am facut vaccinurile de la stat, deci habar n-am cum e cu Infarixul. Sigur pot sa iti spun ca nu se fac impreuna - cel de 1 an si ROR; se fac la 2-3 luni distanta (cel putin asa le-au facut prietenele mele la bebelucii lor).

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

ROR la 1 an si o luna mi-a spus pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

lamuriti-ma va rog...ROR-ul asta e totuna cu INFANRIX-ul? sau care vaccin trebuie facut la 1 an???

Adriana, din pacate vaccinurile au clar efecte adverse, mai grave sau mai putin grave, depinde de organismul copilului...

mai fete, dar nici macar pt inscrierea la gradi nu te poate obliga sa le faci!!! nu e legal!!! eu asa stiu...

uitati un site interesant...

cautati si cartea VACCINAREA; EORAREA MEDICALA A SECOLULUI, scrisa de Dr. Louis De Brouwer..exista pe net... un fragment important si relevant, aici

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Eladea, Infarixul nu are nici o treaba cu ROR-ul...

am citit articolul pus de tine....m-am ingrozit!!!!!!!!!!!!!!!!

ce putem face ca sa ne opunem vaccinarii si totusi copiii nostri sa fie acceptati in crese, gradinite, scoli? Daca sa spunem copilul face toate cele 3 boli - rujeola, oreion, rubeola pana la varsta la care il ducem la gradinita (imbolnavirea ii confera imunitate pe viata, spre deosebire de vaccin!) atunci de ce nu ar fi acceptat la gradinita sau la scoala?

la gradinitele private este aceeasi situatie? nu se primesc copii nevaccinati? stie cineva?

Eu cred ca cei care conduc lumea asta pun in practica tot felul de metode "ingenioase" prin care sa genereze imbolnaviri si sa reduca treptat populatia - vaccinarea se pare ca este una din aceste metode... acum zeci de ani, inainte de inceperea vaccinarii in masa, nu erau atatia copii bolnavi de cancer sau alte boli grele si / sau fatale ...poate ca par patetica, dar sincer ma ingrijorez de viitor din ce in ce mai tare!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

LA MULTI ANI AMELIA!!!
LA MULTI ANI ANALISA!!!
LA MULTI ANI GIULIANO!!!
Ati implinit un anisor!! Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!!
La multi ani Robert si Anne!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

La multi ani si din partea noastra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI !!!!!
Giuliano
Amelia si Analisa

si 11 lunite ! Sa cresteti mari!!
Robert si Anne

Ati vorbit de caruturi si tricilete.
sa va spun si eu arsenalul,ca noi suntem multi ,deci casa e plina !
-Tricileta pe care Sofia a folosit-o de la 8-10 luni,nu dadea la pedale,clar ! si o foloseste si acum la 4 ani jumate cand nu e libera alta.A folosit-o si Andres,acum o foloseste si Miguel.
-Motoreta pe baterie care se incarca la priza,cu un buton la picior.O are Sofia de mica,a folosit-o Andres,o foloseste Miguel impins de frati,o folosesc inca toti 3.
-Bicicleta cu 2 roti si alte 2 roti ajutatoare mici,e a lui Andres,si i-o mai da si Sofiei din cand in cand.abia aproape de 3 ani a invatat.

CARUTURI:
-1) al Sofiei cand era mica
-2) al lui Andres cand era mic
-3)carut de gemeni pt Sofia si Andres,merg si acum in el cand suntem in calatorii .
-4)carutul lui Miguel.

Toaaate sunt folosite cu spor :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

LA MULTI ANI CARLA!!!

LA MULTI ANI MATTEO!!!

LA MULTI ANI ARIANA!!!

LA MULTI ANI AMELIA!!!

LA MULTI ANI ANALISA!!!

LA MULTI ANI GIULIANO!!!

LA MULTI ANI ROBERT si ANNE!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cum ies eu zilele astea afara:
Miguel intr-o mana,bicicleta mare cu doua roti a lui Andrees intr-o mana.Sofia coboara scarile cu tricicleta,NU STIU CUM!! vrea ea.
Ajung la masina,il bag pe Miguel pe scaun,scot carutul lui din portbagaj,desfac,scot copil din masina,il pun in carut.Copiii mari se pun unul pe bicicleta mare,altul pe tricicleta si dam bataie pana in parc,iar eu tip la ei sa mearga incet,sa opreasca la traversare,etc..Ajunsi,incepem sa rotam bicicelte,triciclete,cand Miguel pe trici,cand Sofia,candAndres,cand pe aia mare,cand alt copil pe aia mica,pe aia mare...si tot asa...
Asta cand nu avem chef de topogane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La capitolul vaccinuri, eu sunt total pe langa, recunosc ca nu m-am informat, insa le-am facut pe cele obligatorii.

Despre carucior/ tricicleta, in functie de buget si spatiu, eu as alege caruciorul pt mine si tricicleta pt copil
De ex. acum pt calatorii e f bun unul tip umbrela, dar care se lasa pe spate (mandra mea mai adoarme leganala in carut cateodata), eu as lua unul la 1.5 mil daca as gasi.

Azi a papat prima data peste (crap) cu orez si legume - succes total!

Maine mergem la o nunta la un coleg de-al lui Cata.. Mi-am luat o rochie rosie ff sexy (mulata cu o floare mare mare in zona umarului)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput