LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
imaya spune:
Salutare fetele si delfinasi zglobii!
LA MULTI ANI TUTUROR DELFINASILOR PE CARE NU AM APUCAT SA I URAM LA SUBIECTELE DEDICATE! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI VOINICI, SA VA BUCURATI PARINTII SI EI DE VOI!
Am revenit si noi acasa dupa 3 saptamani de rasfat cu bunicii (si Andrei si eu). Sambata trecuta am luat motul baiatului si l-am si tuns, un pic mai devreme de un an dar nasii aveau treaba pe 11 de ziua lui. Oricum facem petrecere si atunci cu preitenii.
Carucior mic: eu am unul de la Chicco, tip umbrela, l-am luat dupa ce a stat in fund caci celalalt nu incapea in lift si il caram pe scari cu tot cu copil si nici in porbagajul meu micut nu incapea, asa ca suntem full time cu carut micut.
De vaccin 1 an nu stiu ce sa zic, eu am mers pe schema obligatorie si pe recomandarile pediatrei mai putin cele de hepatita B care le am facut dupa alta schema, eu avand Hepatita B. Pe 13 suntem programati sa facem 2, nu stiu exact care - eu am mare incredere in pediatra - deci stie ea. Apoi mergem la Bals pentru analizele de Hepatita B.
In rest toate bune si frumoase, avem 4 dintisori -2 sus, 2 jos, mergem de manute si deseori chiar de O manuta, mananca tot ce ii dau fara probleme, am testat de toate. fac pentru noi mancare si inainte sa i pun sare ii scot si lui separat- mai putin prajeli, sosuri calite. Ii dau soldatei cu pateu facut in casa, gem, branza tartinabila- tot facuta in casa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Eu sunt hotarata! Hai fetele, cu o confirmare!
Cu vaccinurile nu sunt lamurita, clar este vorba de o industrie, ca si cea a medicamentelor (nu mai putin controversata, cu toate astea ne folosim de ele). Cred ca noi oricum nu ajungem la informatiile adevarate.. Dar e un subiect delicat si prefer sa nu starnesc niciun val nefavorabil in delfinariu..
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
despre ROR: sincer eu nu l-as face! 3 prietene d-ale mele l-au facut copiilor si toti au avut probleme dupa vaccin - una dintre fetite a ajuns la urgenta cu febra 40, unul din baietei a facut rujeola la 5 zile dupa vaccin, iar celelalt a zacut 3 zile - nu a vorbit, nu a mancat, nu s-a jucat. Din pacate stiu ca nu iti primesc copilul la gradi daca nu e vaccinat. Uf! Eu nu l-as face.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
lamuriti-ma va rog...ROR-ul asta e totuna cu INFANRIX-ul? sau care vaccin trebuie facut la 1 an???
Adriana, din pacate vaccinurile au clar efecte adverse, mai grave sau mai putin grave, depinde de organismul copilului...
mai fete, dar nici macar pt inscrierea la gradi nu te poate obliga sa le faci!!! nu e legal!!! eu asa stiu...
uitati un site interesant...
cautati si cartea VACCINAREA; EORAREA MEDICALA A SECOLULUI, scrisa de Dr. Louis De Brouwer..exista pe net... un fragment important si relevant, aici
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
LA MULTI ANI AMELIA!!!
LA MULTI ANI ANALISA!!!
LA MULTI ANI GIULIANO!!!
Ati implinit un anisor!! Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!!La multi ani Robert si Anne!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Andreea, eu stiu ca amandoua se dau la 1 an. Dar acum nici eu nu mai stiu ce sa fac...Pai Infarixul l-am mai dat pana acum si nu a fost nici o pb...acum de ce a devenit problematic? Si ROR- ul asta ce naiba mai are?
Care ati aprofundat pb vaccinurilor? Nu ne spuneti si noua in 2, 3 cuvinte care ar fi pb?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Andreea, eu stiu ca amandoua se dau la 1 an. Dar acum nici eu nu mai stiu ce sa fac...Pai Infarixul l-am mai dat pana acum si nu a fost nici o pb...acum de ce a devenit problematic? Si ROR- ul asta ce naiba mai are? Care ati aprofundat pb vaccinurilor? Nu ne spuneti si noua in 2, 3 cuvinte care ar fi pb? Paula, mamica ![]() Poze mare |
Paula, citeste te rog fragmentul de mai sus din cartea 'Vaccinarea...'
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
ROR = (rujeola, oreion, rubeola)
e altul decat ala de 1 an
8+
adrianaBuc spune:
Sa-mi fie rusine!
LA MULTI ANI AMELIA!!!
LA MULTI ANI ANALISA!!!
LA MULTI ANI GIULIANO!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!!
La multe lunite Robert si Anne!!
8+
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
Puiutz si toate fetele - pt intalnire - da, noi nu avem acces la bucatarie pentru ca avem restaurant, iar bucataria deserveste restaurantul, are anumite reguli/cutume specifice, bucatareasa, personal. Ar fi nebunie sa lasam clientii sa intre.
Cum procedeaza toti ceilalti clienti:
-pt cei care sunt mici vin cu borcanele cumparate sau cu borcanele cu mancarea lor facuta de acasa si ne-o dau noua la frigider (daca e cea adusa de acasa) iar la momentul mesei le-o incalzim; unii au incalzitoare speciale; tot la fel la frigider isi aduc iaurturi; avand in vedere ca vor fi multi copii putem pune aceasta mancare/iaurturi ca sa fie mai usor de umblat in frigiderul cu bauturi de la receptie.
- pt cei mai mar le comanda separat - oc iorbita, un piure, niste legume, piept de pui, ficatei....etc
- cand am avut grupuri cu multi copii li s-a comandat si meniu separat; putem face la fel si in acest caz- putem face o ciorba fara sare, acrita natural cu perisoare din piept de pui special pt copii, putem face un piure, o tocanita cu legume, cartofi si carne...etc etc etc...sau orice idei va vin; trebuie doar sa stim de dinainte!!!
Va rog fiecare sa imi puna orice intrebare doreste, ca sa fie totul clar. Pentru a nu bloca forumul, eu zic ca puteti sa imi trimite mesaje si pe grupul de yahoo - ca le vede si acolo toata lumea.
Ma puteti si suna- numarul meu este primul de pe site (de la contact)
Pana duminica va rog sa imi dati un raspuns, sa stiu ce fac cu ceilalti clienti.
Multumim si
PS: Daca alegeti Busteni pe noi nu ne puneti la socoteaa cu cazarea, o sa stam la noi si o sa venim ziua in vizita.
Daca alegeti o alta locatie mai departe, atunci da, o sa avem nevoie de cazare.
PS2: Stiti ca pe 27 e ziua mea????
O sa trebuiasca sa imi aduceti cadoua
. Glumeam!!!!! Sa nu ma luati in serios
de Larisa Ioana 24.06.2010