LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

AAALOOO, OCHIDUT CATRE DC: Nu imi mai folositi numele de scena de aici si pe facebook, legat de intalnire, ca nu m-am lamurit exact daca vad si altii sau nu..... Si daca vad sa nu imi dezvalui asa toate numele secrete

Offf mai, ce credibilitate voi avea in fata altor clienti cand voi imi ziceti ochidut

ce tare esti!! pai nu noi iti spunem ochidut, tu ti-ai spus . ce e in grup ramane in grup, nu vad nici clientii, nici prietenii, nici sotii... (decat daca trag cu ochiul in contul nostru ). ce zi de nastere misto o sa ai

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

38,6.. a adormit. Nu da niciun semn..
Crissy, la voi cat a durat episodul febril? Ma gandesc ca o fi avand vreun virus care-si da in petec.. Maine cred ca ajungem la pediatra..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
26-28 aug - Confirmari, aconturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
ce zi de nastere misto o sa ai

da sa stii ca da si clar ca ziua asta de nastere nu o sa o uit niciodata!!!!
iti dai seama ca o pun pe mama la treaba sa faca o bunatate de tort. Offf, o sa iti para si mai rau ca nu esti cu noi
Mai ce rea sunt cum te intarat cu tortul

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Aelita, chiar te admir cum te descurci tu cu 3 copii micuti
Sora mea are 3 fetite, mai mari decat copilasii tai(8 ani, 4 1/2 si 3 ani) si nu poate iesi la plimbare singura cu toate 3, fug in toate partile inclusiv in strada, tipa, se bat e curata nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna seara

am mai citit si eu cu vaccinul asta, ma sperie rau de tot. imi aduc aminte acum ca pediatra mi-a spus ca e un vaccin foarte puternic acum, de cand s-a bagat si tulpina de varsat de vant, mi-am adus aminte ca asta a fost principalul motiv pentru care nu ni l-a facut inca. si mi-a zis ca oricum e posibil ca organismul sa nu produca anticorpi pentru toti 4 virusii. si ca sunt 4 tulpini de virusi foarte puternice.

oricum daca facem, trebuie sa avem mare grija de bebei in perioada aia, cred ca or sa aiba imunitatea tare scazuta in perioada aia si mi-e frica sa nu se imbolnaveasca de altele

offf, de celelalte vaccinuri nu m-am interesat, nu mi s-au parut asa nocive, dar de asta numai de rau am auzit si ma sperie

uitati si aici un blog unde se vorbeste despre asta

http://www.cristelageorgescu.ro/?p=1337

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamici dragi, iar e zi de sarbatoare.
Sa le uram "La multi ani" lui Yanis si Matei, aici:

8 iulie-LMA Yanis Stefan, delfinas de Beluistef
8 iulie-LMA Matei Marius, delfinas de Ooana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

No io nu pot veni la marea intalneala in august...caci din 23 pana in 30august avem bilete in Grecia. Ideal pentru mine ar fi in septembrie, as veni cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

LA MULTI ANI pentru MATEI cel cuminte al Oanei!!

LA MULTI ANI lui YANIS al lui beluistef! mami, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Cum ies eu zilele astea afara:
Miguel intr-o mana,bicicleta mare cu doua roti a lui Andrees intr-o mana.Sofia coboara scarile cu tricicleta,NU STIU CUM!! vrea ea.
Ajung la masina,il bag pe Miguel pe scaun,scot carutul lui din portbagaj,desfac,scot copil din masina,il pun in carut.Copiii mari se pun unul pe bicicleta mare,altul pe tricicleta si dam bataie pana in parc,iar eu tip la ei sa mearga incet,sa opreasca la traversare,etc..Ajunsi,incepem sa rotam bicicelte,triciclete,cand Miguel pe trici,cand Sofia,candAndres,cand pe aia mare,cand alt copil pe aia mica,pe aia mare...si tot asa...
Asta cand nu avem chef de topogane.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Aelita esti magnifica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

de dimineata dau eu cu lapte. Buna dimineata inca pe racoare ca m-am trezit sa fac de mancare pentru Andrei.Deja am pus la foc ca se anunta calduri mari azi si vreau sa ies cu el vreo ora pe la 9 dupa ce papa fructele si apoi colind un pic mall-ul de la Big ca am vazut reduceri pe la C&A si mie imi plac tare hainutele lor.

Va urez o zi placuta si celor sarbatoriti aniversare placuta!

Mergi la inceput