LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
PAULA noi nu ne-am confruntat cu asta, dar copilul unor prieteni da. trebuie sa ii dai saruri de la hidratare, noua pediatra ne-a recomandat de la humana, trebuie sa ii dai din 5 in 5 minute cu lingurita, 2 plicuri parca la 24 de ore.
si trebuie regim, stiu de la prietena mea ca i-a dat lapte HA, fara lactoza si doar mancare de regim, cu mult orez, fara fructe, ca nu mai stia saraca ce sa mai faca de mancare.
dar ai mare grija sa nu se deshidrateze, mai ales pe caldurile astea. sanatate multa!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
MAURICE pe bilete scrie ca intrarea e de la 15, ca la orice concert. acuma daca vrei locuri bune, te duci devreme
eu mai devreme de la 7 nu m-am dus niciodata
de fapt nu stiu ce sa fac diseara, ca nu prea mai vreau sa merg, primesc si pe cineva in vizita peste noapte, pe care nu am mai vazut demult, si ma simt prost sa lipsesc de acasa, plus ca nu imi vine sa ma duc fara sotul meu dar am dat banii pe bilet...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Victo spune:
paula, doar ceai sa bea. nu apa, nu lapte-decat din cel special, fara lactoza. cate putin si des.chiar dc plange
nu iaurt, nu fructe.
de mancat doar uscaturi-pufuleti, sticksuri, paine prajita.
nu moare 2 zile cu regim din asta.
si eu am patit recent cu stefan.bine el e mai marisor. vomitatul se ia cu...gurite mici si dese de ..coca cola :)
efewctiv stateam cu ochii p ceas si din 15 in 15 min ii dadeam cate 2-3 lingurite de coca. tu da-i ceai, ca e prea MICUT. CEAI DE MENTA.
OREZ FIERT. CU MORCOV. SI CAM ATAT.
ESTE UN SIROP PT VARSATURI, CU D..CUM FOLOSEATI CD AVEAU COLICI..NU MAI STIU CUM II ZICE, POATE IMI DATI IDEI.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
pt copii mai maricei- se mai pot da gurite mici mici si dese de gatorade. asta in cazul in care copilul nu accepta saruri de rehidratatre (precum stefan)
noi am testat metoclopramid pt varsaturi..efectele..groaznice. nu ma puteam intelege cu copilul. urla intr=-una, f agitat si apoi pica din picioare si adormea oriundew, numa in pat nu.
acel sirop...fir-ar sa fie ca nu-mi vine numele..noi am folosit pt colici doar bonisan si de aceea nu il stiu, dar cele care ati avut arsenal, ganidti-va la cel cu litera D :):)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ce de sarbatoriti de 11 lunite!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la multe lunite pui frumosi!! Sebi si Felix, gemenasi nazdravani de Dragaica! Cristian Alexandru Eric Nicholas Raducu - mami ce mai faci? si-a revenit puiul dupa mare? ![]() Anastasia - printesa bronzata, zi-i lu mami sa mai puna poze cu tine! Otilia Ioana |
La multe lunite si din partea noastra!
Stefi s-a culcat aseara la 1 fara 1 sfert
![](bang.gif)
Eu nu-i pun pe masuta mai mult de 2 dumicati ca sigur ii arunca sau ii scapa pe jos. Oricum mancatul singurel e doar o joaca la varsta asta, daca ii arunca ii dai tu direct sa pape si gata.
Pt. diaree si varsaturi regim cu orez si morcov si banana nu f. coapta, saruri de hidratare (intrebi la farmacie), si ceai de menta e f. eficient si copiilor le place. Eu stiu ca lapte se poate da dupa 12 ore de la ultima varsatura sau scaun moale. Metoclopramidul cica e bun pt. varsaturi, eu n-am folosit.
Victo spune:
DEBRIDAT :)
dupa ce a varsat nu i se da NIMIC cel putin 15 minute.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Multumesc .
De varsat, nu mai varsa. Starea generala e destul de buna. Nu e chiar asa vioi cum ii firea, dar nici pleostit. Nu vrea sa doarma...
Acum eu cred ca a facut gastroenterocolita asta de la un borcanel babylove. Ieri dimineata am vrut sa-i dau mar cu biscuite, dar m-am gandit ca i-am tot dat mere in ultimul timp si sa mai diversific si i-am amestecat biscuitii cu un borcanel. Nu l-am gustat inainte . Dupa ce a mancat jumatate, am luat si eu o lingurita. Avea un gust cam intepator, si nu i-am mai dat, dar a fost cam tarziu.
Asta a fost pe la 11 si dupa ce a adormit la 12, a vomat in somn. M-am speriat rau, l-am luat, l-am curatat, spalat, schimbat patutul si stateam si ne jucam si a mai vomat inca o data. Am mers la urgente si urmarea o stiti. DECI MARE ATENTIE LA BORCANELE!!
Sau mai poate fi de la un alt bebe, copilul nasilor. Vineri am iesit impreuna si Bogdan a vomat in jet, dar parintii lui au spus ca asa face cand se ineaca (manca un pufulete).
Paula, dar voi nu ati mers la tara, parca asa spuneai...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
Victo spune:
paula, e atat de cald aici incat plecam abia pe seara, ca nu stam bine la capitolul trezit dimineata devreme :). plus la tara nu am fi avut mancare pt pranz..
pe mihai nici nu am reusit sa il scot azi afara. il lesina caldura asta a dormit de la 9 la 11,30 (trezit de pe la 7)
ieri dupa amiaza- de [pe la 4 am fost la o padure, lg dunare..nu aveai aer!!! am transpirat ca porcii. dunarea murdara, nu m-am bagat in ea. stefan s-a porcit in nisip..mihai a transpirat si el bietu. aci toata ziua suntem la dus. dim la 9 aveam deja 30 grade in casa.
am bagat aerul in fucntioune..acum e deja 29. cald rau.
asa ca pe la 6-7 vom pleca.
crispro spune:
Paula, zicea Puiutz ca pt scaun moale i-a rec pediatra piure de orez cu morcov la toate mesele, lapte HA. Mai stiu ca banana coapta face diaree, e bine sa nu fie f coapta.
Copilul meu doarme doar un somn pe zi, de numai o ora. Ieri la a doua tura de somn nu am reusit sa il culc, nici eu, nici sotul, desi se vedea clar cat e de rupt. Asa ca a stat treaz pana la 9 seara. Azi la 12 casca de am zis ca ne inghite pe toti, era marait, se freaca la ochi, asa ca am venit la somn. Dar nu am reusit, nici eu, nici sotul. Acum l-am culcat, sper sa doarma vreo 2 ore macar.
Sa-l ajutam pe Alex