LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Alinutelor, racusor si bumblebee, eu la congelator pun morcovi si ardei taiati feliute si cubulete, dovleac si dovlecel felii, (dovlecelul decongelat e fleasca...,) patrunjel frunze, floricele de broccoli. astea pentru ca le folosim mai des. si se prepara si mai repede scoase din congelator. de restul nici nu am loc, si nici nu stiu care-ar fi aici de sezon... eventual fructe

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice felicitari pt puta!!!

Bumble felicitari pt 10!

Oana LMA la sot!si sotului lui Cristteo LMA!

VICTOR FRUMOS DE ILINCA LA MULTI ANI PUIULE,SA AI O VIATA PRESARAT NUMAI CU BUCURII,SANATATE,DRAGOSTE SI ARMONIE!!!!!!
si mami sa vina si ea la MI

fete noi am tinut cheful picilor ieri!45 pers cu tot cu copii!f obositor! sunt inca rupta,fug imediat sa trag o tura de somn pana vin picii din parc!a fost frumos!selectez poze!din pacate nu am setat bine aparatul si pozele nu sunt stralucite,dar noroc ca am cativa prieteni pasionati de fotografie si au mai facut ei poze profi
s-au distrat toti,ba in piscina,ba pe toboganul gonflabil,ba cu un animator,ba pe ponei.
Tortul a fost bun,papica la fel !daca reusesc pun azi la semnatura ceva poze!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari mamici

bumble, felicitari!

eladea, si Rebe e foarte matinala. Tot la 6 se trezeste. Nu cred ca ai ce sa ii faci, poate doarme mai mult cand mai creste.

Cum puneti fructe la congelator? Le preparati cumva? Sau scoateti samburii si gata?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LML Sebastian si Felix de Dragaica, Cristian Alexandru de Laurika1982, Eric Nicholas de grety_niku, Raducu de Pufescu, Anastasia de Catalina2307, Otilia Ioana de bratafel!
Mama ce petrecere va fi luna viitoare pe vremea asta!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Antonia ai mei au primit multe hainute si eu preferam jucarii.Dar din cele cateva jucarii primite eu va recomand cu maaare caldura legourile uriase(giant building brick)120 piese,de construit case,garaje,roboti etc!Sunt de la 1 an!cunosc multi copii care se joaca si acum cu ele si au deja 3-4 ani!

Plus colectia de la Geomax.Sunt jocuri logice,de la 9-10 luni,1 an,1 an jumate,cu parti magnetice,de facut asocieri,de folosit polurile opuse in a construi diverse!

Plus ce a recomandat Oana,masuta de activitati de pe amazon de la leapfrog!www.amazon.co.uk/LeapFrog-Learn-Groove-Musical-Table/dp/B000EIV1RO/ref=pd_sim_by_1" target="_blank">asta e

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ce de sarbatoriti de 11 lunite!!

la multe lunite pui frumosi!!

Sebi si Felix, gemenasi nazdravani de Dragaica!
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu - mami ce mai faci? si-a revenit puiul dupa mare?
Anastasia - printesa bronzata, zi-i lu mami sa mai puna poze cu tine!
Otilia Ioana

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

La multe lunite fericite si de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

racusor noi mergem la bon jovi, dar de ce zici diseara? ca pe bilet scrie ora 1500. La congelator noi punem frunze de telina tocate.
In rest nu mai pun nimic, anul trecut am pus cirese, capsuni, zmeura si nu le-am mancat, mi se pare ca daca le lasi prea mult se flescaiesc si nu mai au niciun gust.

Fetelor, cand va mai intalniti prin parc dati-mi si mie un semn. Sara e tare prietenoasa si e dornica de joaca cu copiii.

Aseara am stat in IOR pana la 2215! Era cald si plin de lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

fetelor, despre rapiri, v-am spus ca un caz este al colegului vecinului meu, cel cu fetita gasita dupa 2 sapt fara rinichi...deci e adevarat...mama ei are 35 de ani si a albit peste noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Denisa, multumim pt sugestii. Noi avem masuta de la Leapfrog si cuburile, si mari si mai mici...M-am uitat la seturile Geomag acum, cred ca-s tare dragute cele cu animale marine, nu stiu daca sa-i comand sau gasesc si prin magazine... Cred ca-i comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare!! Ma ajutati un pic, daca stiti si ati trecut prin asta...
Ieri Raul mi-a vomat de vreo 2 ori si ne-am imbracat si am mers al urgente. Mi-a spus ca are inceput de enterocolita. Buuun!!
Nu a mai vomat, dar de azi a inceput diareea. Nu face febra, dar se deshidrateaza. Pipi nu mai face decat f putin, si imi cere apa mereu...
Ce pot sa-i dau de mancare? Lapte mai pot sa-i dau? Dr de la urgente mi-a zis ca da, dar eu stiu ca fructele si lacatatele nu sunt prea recomandate.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput