Ceau fetele, iar nu am mai apucat sa citesc nimic si nici sa scriu. Acum am vazut ca Raul a facut gastroenterocolita? Si Daria a facut pe la 9 luni si i-am dat orez mult combinat cu branza, banane, lapte fara lactoza neaparat, ceai de menta si chimen( la 250 ml apa pui un pliculet de menta si o lingurita de chimen), morcov fiert, galbenus de ou fiert tare cam 20 de minute. Am tinut-o asa cam 2 saptamani sa-si revina stomacelul. Imi pare rau ca treceti prin asa ceva, e tare greu :((( multi pupici
Noi suntem bine, pe 18 vom pleca la mare, la Jupiter, mergem bine in picioare, deseara o sa pun ceva poze si un filmulet in caz ca v-a fost dor de noi :)
Va pupam si mi-e tare dor de voi
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate
Eu nu am avut curajul sa o scot ieri dupa-amiaza din casa, nici azi nu o scot, probabil nici maine. Dimineata e bine, stam cam 2 ore afara si atat. In rest ne mananca ficatii in casa.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+
Nici eu nu il scot la amiaza, ca e foarte cald, nu poti respira!!! Sper dupa 5-6 la amiaza sa fie mai ok, sa iesim la plimbarica.
Ramonica, ce faci, fata? intri asa rar... Abia astept sa vedem poze!
Sa-l ajutam pe Alex
pai eu am sperat ieri ca fiind padure, apa..va fi mai altfel..da d eunde..
si in apart. era f greu, ca e f mic, are 2 cam micute, noi multi- noi 4, ai mei 3, plus bunica..
vreau acasa!:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)