Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 7
bluekidoo spune:
Spun si eu La multi ani sanatosi si fericiti! tuturor sarbatoritelor de pana acum, carora am omis sa le transmit gandurile bune.
Eu nu am mai intrat in ultima vreme din cauza programului foarte incarcat... nu reusesc sub nici o forma sa imi intru in ritm sau mai bine spus sa ma organizez.. sau cel putin asa am senzatia.. sorin de vre-o 2 saptamani lucreaza la 12 ore inclusiv in weekenduri asa ca pe langa munca si luat de lucru si acasa, pt a aduce actele la zi, mai am si cumparatuti, curatenie, gatit, calcat, plimbat copil etc.. stiti voi.. iar acum si copil bolnav.. am senzatia ca sunt conectata la priza.. nu mai stiu ce e aia stat 5 minute relaxata pe scaun sau o baie cu spume.. doar dusuri rapide, mancat in graba ce apuc si alergat continuu.. iar de sambata dimineata nu mai stiu nici ce e ala somn.. sambata noapte am fost singura cu fata acasa si mi-a fost teama sa dorm din cauza febrei pe care o facea, duminica a vrut doar la mine in brate inclusiv somnul... nu dormea decat daca o tineam eu in brate in pozitie verticala (cu capul pe umarul meu) timp in care eu trebuia sa ma plimb, apoi dupa venirea salvarii, doctora ne-a recomandat sa nu dormim nici duminica noapte sa o putem supraveghea, iar in cazul in care continua febra mare si voma, sa fugim la victor babes pentru ca de la viroza respiratorie se poate ajunge usor la meningita (si cum al meu sot a avut meningita dintr-o cauza similara am stat in alerta continua)..
de ce am chemat salvarea?... pentru ca deja ii dadusem antitermice iar eu personal nu mai aveam ce sa ii dau.. nu trecuse timpul necesar pentru a putea administra doze noi, si ne-am gandit ca fiind vorba de copil de 1 an si 4 luni cu febra de 39.7, salvarea va veni cat ai clipi, iar drumul nostru spre spital ar putea fi periculos, mai ales ca noi nu avem masina.. si pe de o parte bine am facut ca nu am plecat pentru ca pana a venit salvarea, febra a crescut, a inceput sa vomite, si fiind acasa am dezbracat-o si am bagat-o la dus la temperatura camerei ca sa-i pot tine temperatura sub control.. daca era in drum spre spital sau pe la camera de garda nu stiu ce faceam...
acum este ceva mai bine.. in sensul ca nu mai vomita si de aseara nu mai face nici febra.. inca o doare gatul si refuza mancarea, dar cu rabdare trecem si peste asta.. momentan se rezuma la baut ceai si gustat cam 70 ml de lapte la masa si asta decat de vre-o 2-3 ori pe zi.. sper sa ma tina nervii mai ales ca maine ma intorc la munca si va trebui sa o las cu mama, tata, sotut.. care cum o putea si cat o putea sa stea cu ea...
Multa sanatate Giei si celorlalti bebei bolnaviori (daca mai sunt)
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
si ca sa privesc si partea buna a lucrurilor, n-am reusit sa slabesc de cand am nascut cat am slabit in astea 3 zile , plus.. n-am vazut-o pe fimea asa dragastoasa niciodata ea este mai independenta, dar zilele astea a fost tare mamoasa si dragastoasa
Nunta 12.05.2007
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo nu trecuse timpul necesar pentru a putea administra doze noi, si ne-am gandit ca fiind vorba de copil de 1 an si 4 luni cu febra de 39.7, salvarea va veni cat ai clipi, iar drumul nostru spre spital ar putea fi periculos, mai ales ca noi nu avem masina.. si pe de o parte bine am facut ca nu am plecat pentru ca pana a venit salvarea, febra a crescut, a inceput sa vomite, si fiind acasa am dezbracat-o si am bagat-o la dus la temperatura camerei ca sa-i pot tine temperatura sub control.. |
Medicii recomanda administrarea de paracetamol si ibuprofen alternativ la 4 ore, dar sa stii ca Alexia a avut un episod de febra de la un adenovirus cand nu scadea febra decat daca dadeam in acelasi timp si Nurofen si Panadol supozitor. Si i le-am dat pe ambele ca avea deja 40,3 si medicul mi-a zis ulterior ca e ok sa le dau deodata ca sa scadem febra.
Reamintesc si ca dusul in caz de febra mare se incepe la o temperatura cu 2 grade mai mica decat temperatura pe care o arata termometrul (febra) si se scade treptat temperatura apei cu care se face dusul pentru a evita socuri termice si alte neplaceri.
Sanatate multa fetelor bolnave!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor din ultimele zile, sanatate multa si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Concedii placute in continuare celor care mai au sau deabia le incep. Al meu s-a terminat deja, de maine la serviciu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
bluekidoo - pentru dureri de gat este foarte bun spray tantum verde pt bebelusi. poti sa ii dai 3 pufuri si o sa vezi ca o sa ii fie f bine
Sanatate multa
Da, Gia e mult mai bine, sper sa plecam vineri in bune conditii la mare. Desi aseara a facut un pic de febra, asta insemnand 37.8. Dar ma rog, o fi de la caldura
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Bluekidoo vai prin ce ati trecut! Asa mare febra, nopti nedormite. Din fericire ale mele nu au avut niciodata febra mai mare de 39,5. Cred ca esti tare obosita. Bine ca si-a mai revenit pitica, nu te stresa deloc cu mancarea, organismul se reface mai repede daca nu mananca pt. ca nu se mai ocupa si de digestie. Eventual incearca fructe, lichide. Multa sanatate si sper sa nu mai aveti de-a face cu raceli de-astea urate.
Freedelia concediu placut sa aveti si drum bun. Ma contactezi dupa ce vii in tara pt ergo? As vrea sa-l avem pana in 10 august ca apoi plecam in concediu.
Rebiana ce-ti mai fac puii?
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Ilie, daca aveti in familie!!
O zi frumoasa sa aveti!
sensibila spune:
La multi ani celor care poarta numele Sf. Ilie !
Sa fiti sanatoasi si fericiti alaturi
de familiile voastre !
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Castelana deja vrei bebe2? Eu iti recomand din suflet sa-ti revii mai intai din oboseala si abia apoi sa incepeti cu FIV-ul. Si asa e greu cand esti intr-o stare buna, apoi tu saraca de mult timp esti obosita. Nu crezi ca ar putea fi de vina o depresie postnatala+ decesul mamei? ai avut un an tare greu. Zic si eu, sa nu te superi, poate incerci macar cu niste suplimente nutritive sa te mai ajute sa-ti revii. Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
Mihaela multumesc mult pentru mesaj, da imi doresc mult un alt bebe, ne dorim mult, mult, ca sa fiu mai exacta!
La ma gandesc de cand s-a nascut Castelan,am tot sperat ca raman insarcinata natural, dar...nimic pana acum. Timpul trece, e nemilos, mai ales cu varsta noastra, a parintilor, nu vreau sa ma dau batrana acum, dar dupa ce fac 40 de ani nu cred ca ma mai bag la alt FIV.
Depresie... nu cred ca am avut eu asa ceva, sunt doar obosita, cu toate, am fost si la medic, am facut absolut toate analizele, au iesit perfecte, chiar daca inca alaptez. nu mi-a recomandat suplimente de vitamine, ci relaxare si somnic, incerc si eu, parca in ultima vreme a fost mai bine, dorm si eu si Castelan pana la 9 dimineata ( de la 10-11 seara)
Pana acum am ezitat sa merg la ginecolog aici sa discutam despre o noua procedura ( am o recomandare de la dr meu din Malaesia catre clinica corespondenta), probabil ca stiu ca trebuie sa intrerup alaptatul si am vrut sa beneficieze Castelan cat mai mult.
Mama imi lipseste mult, asta e, dar merg mai departe cu familia mea.
Probabil ca si 1001 mutari si drumuri m-au obosit ( 4 calatorii in Europa in timp de un an, cu copil mic cu tot), gandurile ce-mi zboara acasa la tata, pe care-ncerc sa-l consolez si sa-l sustin...
Scuze fetele pentru discursul meu off-topic, dar cu voi mi-am mai deschis sufletul.
In rest sunt bine, daca m-ai vedea nici nu zici ca sunt obosita si abatuta, am si eu momentele mele ca fiecare!
Merci de sustinere!
azi am fost la coafor, acum in timp ce scriu fii-miu se joaca-n parul meu, adora fetele cu parul lung, este extaziat!
Poimanite plecam intr-o insula din zona, e aniversarea casatoriei si noi sarbatorim de obicei cu o calatorie, adica ceva pentru amandoi, acum este si o cifra importanta si... plec cu baietii mei la mare la soare!!
te pup si multumesc, nu trebuie sa-ti ceri scuze
sensibila spune:
castelanaC - distractie si odihna placut in vacanta. Sunt convinsa ca o sa vii cu bateriile incarcate si plina de putere pe toate planurile
Sa zambesti mult mult sa fie cineva fericit care te vede mereu !
Atat sunt de mare !
bluekidoo spune:
A MANCAT AZI!!! asa fericita am fost cand m-a sunat sotul sa-mi spuna ca a mancat un castronel de iaurt cu biscuiti...
Multumesc mult pentru urari mamici... Tanya este mai bine.. se vede clar.. nu mai are ochisorii asa rosii, nu mai vomita, nu mai are febra, a inceput sa fie iar activa si vesela iar de azi a inceput sa manance
Ca si tratament (pentru ca am refuzat antibiotic, adica augmentin) ne-a dat homeopate.. si anume: pt gat spray Tantumm verde, in loc de antibiotic Echinaceea, pentru cresterea imunitatii vit B6, extract de muguri de nuc, maces, coacaze negre si merisor.. si in caz de diaree Hidrasec.. de asemenea mi-a recomandat Aloevera spray de la forever living product (cica este bun pt orice.. in caz de febra sau dureri musculare se spreyaza corpul si se maseaza, pt dureri de urechi de ex se pune spray in ureche si se pot face si spalari vaginale) cica costa vreo 20E dar isi merita banii si e bine de avut in casa.. inca nu am testa dar ma mai gandesc.. poate in viitor...
Nunta 12.05.2007