Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)
Raspunsuri - Pagina 7
ziki spune:
voiam doar sa adaug ca daca mi-as da banii pe o noua garderoba, as simti nu numai o mega-failure, dar si ca am pierdut pariul cu mine...
asa ca va fi a doua vara cu blugi de gravida
ata ete. mi-am propus februarie (un an) sa imi revin la 70. si da, poate nu pare, dar e si comparat cu ce/cata eram inainte...
da, Tunde, la catolici.
edit: cat de tare e MARIO!!!!!!!! ce imagini are el in capsor!!! scump foc !
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Mayane spune:
ziki, daca doar oglinda e problema, atunci e simplu, sparge-o
Las' ca la anu, cand o implini Felix un an, o sa fi o fotomodeala.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
vasilasanita spune:
Ziki pupici!! Esti o super femeie!!
Daca iti doresti sa slabesti o sa slabesti. Dar cu timpul, ai rabdare.
Intrebare:
Pot sa pun spatarul la carut la 90 grade, daca el nu sta singurel in fundulet?? Ii fortez coloana?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
Shines spune:
Vasi..e deja mare, il poti pune linistita.
pana la 3-4 luni e problema de coloana,apoi il poti pune mai ridicat.
in felul asta il ajuta si pe el sa isi intareasca muschii,sa fie pregatit.
eu zic ca poti fara probleme.
Edi a stat in fund la 5 luni fara prob..se ridica singur din leagan sa stea in fund. la 6 deja nu se mai clatina,statea foarte bine.
el e mai rapid la stat in fund..mai lenes la intoarceri sau ridicari
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Laura_Luiza spune:
Ziki, tin neaparat sa-ti scriu, pt ca in aceeasi situatie sunt si eu. Nu conteaza nr kg in plus, ci cum te simti tu in pielea ta. Parca m-ai descris pe mine... imi permit sa-ti dau un sfat: sport! Eu fac de ceva vreme, rezultatele inca nu se vad, dar ma simt grozav ca fac ceva pt mine, ca am pus piciorul in prag si am zis gata! Pana aici! Nu astept rezultate peste noapte, sunt sigura ca la un mom dat vor aparea.. daca poti sa combini si cu ce a spus nutritionustul e super. Aici va aparea probabil lipsa timpului, ce faci cu copii in timpul asta...stiu, eu pun piciul in scaunul de masa si se distreaza maxim cand ma vede cum ma maimutaresc, iar eu fac cu zambetul pe buze totul :) Daca te-a deanjat/nu te intereseaza comm meu, ignora-l.
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Intrebare: Pot sa pun spatarul la carut la 90 grade, daca el nu sta singurel in fundulet?? Ii fortez coloana? Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
Nu stiu ce sa-ti spun... Al meu cand oboseste se trage singur in jos, chiar daca e in carut (nelegat) sau acasa, sprijinit de perna...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_Luiza Ziki, tin neaparat sa-ti scriu, pt ca in aceeasi situatie sunt si eu. Nu conteaza nr kg in plus, ci cum te simti tu in pielea ta. Parca m-ai descris pe mine... imi permit sa-ti dau un sfat: sport! Eu fac de ceva vreme, rezultatele inca nu se vad, dar ma simt grozav ca fac ceva pt mine, ca am pus piciorul in prag si am zis gata! Pana aici! Nu astept rezultate peste noapte, sunt sigura ca la un mom dat vor aparea.. daca poti sa combini si cu ce a spus nutritionustul e super. Aici va aparea probabil lipsa timpului, ce faci cu copii in timpul asta...stiu, eu pun piciul in scaunul de masa si se distreaza maxim cand ma vede cum ma maimutaresc, iar eu fac cu zambetul pe buze totul :) Daca te-a deanjat/nu te intereseaza comm meu, ignora-l. |
cum sa nu ma intereseze? sau sa ma deranjeze?
paranteza: eu nu imi mai fac bagajele astazi
ce sport faci? eu la tara as vrea sa alerg dimineata, sa imi invat diverse parti ale corpului sa .. sfideze gravitatia.
nu am timp/bani de ceva la o sala. mi-ar trebui ceva ori acasa ori prin parcuri, ca eu chiar trebuie sa iau cupiii dupa mine...
iar ma plang. azi e ziua ziki-bombaniki...
zi-mi doar ce sport, ignora toata polologhia de mai sus
multumesc!
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
zumzu spune:
tae-boe acasa dupa filmulete (gasesti pe torenti, DC).
Zic si eu..ca eu am ramas cu vrutul, dar poate ai tu mai multa vointa. Eu o zi fac si 20 nu
sau am vazut o data o tipa in parc pe role inpingand la carucior in viteza
angieangie spune:
ziki..ti-am trimis mail
si stai linistita arati superrrrcu riscul ca ma repet eu sunt cat malul,cat tot litoralul(pt rima)si eu am momente de crize rau de tot dar cand il vad pe Tudor imi trece
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
zumzu spune:
si eu cred in sport si in mancat sanatos/echilibrat (fara dulciuri/fara paine/fara fast food etc), dar sport la greu