Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane

deci telina nu e buna...e si normal, ca e ff pronuntat gustul ei; de ciuda si scarba a ros mai mult din morcov, desi nici dupa ala nu lesina de placere.

afara cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna dimineata!

Lorich, Tunde, multumiri pentru urarile de acum doua zile. Puiul meu drag a implinit 7 lunite. Nici nu stiu cand a trecut timpul. Dar, probabil simtiti si voi la fel...

Nici bebe nu sta inca in fundulet, insa varsta lui corectata e fde 5 luni si jumatate, asa ca mai am rabdare. Acum nici nu prea mai este interesat sa stea in fundulet; vrea de-a busilea. Are noiste tehnici de deplasare care ma uimesc. Ieri, de ex, a facut un fel de salt.

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

acum vazui
mai ziki, unde esti tu grasa??? sau ma rog cate kg aveai inainte de sarcina de spui ca esti grasa acum???
eu ce sa mai zic cu 74 ale mele??????
poate vrei bataie

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mamutz - vazut pui mic si frumos, sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!
Sunt si eu pe aici...am ajuns la capitolul asta, celalalt l-am gatat...ma duc sa citesc sa ajung la zi si revin... Mandra mi-a fost maraita, vrut doar in brate sau doar in fundulet...greu, maica, greu...

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata!!!

Fragrant;studiez ciuperca..Helicobacter am avut..si cred ca mai am si acu..e normal cine are ulcer,clar are si H-pylori.Se trateaza cu o groaza de antibiotic ..care pica acu..m-oi trata mai incolo.
La mine s-a vazut la endoscopie gastrica.

Ieri ne-a tinut Mario morala..si mie si lu ta-su
Eu mega satula de statutul de femeie de servciu..numai strang prostii de a lor;masinute,hartii,haine aruncate etc..

la care Mario
Auzi tu mama!mai fa si tu ceva sa nu te plictisesti..matura terasa,fa curat!sa vezi ca trece altfel ziua
-acu nu zic na ca viata de femeie e usoara..
da vezi NOI cu tati suntem foarte ocupati..la banca,la posta,la incarcat camioane..

Pe urma seara zbiara tati la El ca facea ceva prostie

Auzi?-un barbat asa frumos ca tine trebuie sa aiba tonul subtire..nu ridica tonul caci suna a ton de capra!!!!!!!

MateiPatrick Radu Tudor

Avem o mare problema in casa!!!
De cateva zile..mai precis de 8!ma trezesc dimineata cu gandaci morti in baie..azi cu viermisori morti..pe langa tevi..mor de scarba!!!!!
De ce morti?viu n-am vaz nici una!de ce numai in baie?am fost la vecinul de dedesubt ..are angro de alimente..cica El nu are..nu cred!Sigur migreaza de undeva din cauza insecticidului si pana ajung la mine mor...e scarryyyyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Vazut poze de Ziki

Unde te ambalezi tu woama?aratati bine ..sunteti tare simpatici...V-ati cununat la catolici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata!
Mayane o pentru tati al tau.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

oameni buni, fete dragi si mamelor din lumea intreaga:
in primul rand, LORICH si MAYANE, va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!
sincer, nu spun faza cu butoiul ca sa atrag atentia sau ceva. sunt in butoi ori de cate ori ma vad in oglinda, ori de cate ori imi deschid sacul cu hainele de vara si vad ca TOT nu ma incape niciuna si ori de cate ori imi imbrac eternii blugi de gravida cu eternul tricou elastic, larg, negru.
si NU o spun sa capat incurajari sau ceva, pentru ca mi-e rusine. abia azi o spun in forma asta, ca tot ma intrebarati.
eu dupa ce am avut-o pe flavia am avut o perioada in care am avut 61-62 de kile. La 1.77 eram tzatza de matza. Avea si eu fuste creion, aveam si eu tzatzici mici care mai erau inca atragatoare de ochi..
Pana l-am intalnit pe marius, am oprit pastilele anti-co, si am ajuns la 74. Am inceput deci sarcina cu 74, deci cu 12 kile in plus fata de ce ma stiam eu de obicei, dar am zis ca nah - asta e sarcina. In ziua cand am nascut, aveam 98 de kile - adica cu 36 mai mult.
Acum am 83. Uitandu-ma in urma, da - am slabit. 3 kile la nutritionist. si atat.
bineinteles ca zilnic, asa, cand ma invart prin casa sau ies cu copiii in parc, nu traiesc o drama. Alerg, ma joc, ma invart, ma maimutaresc (mai ales!) si chiar si seara cand vine soata, il pup, mergem iar la o tura de parc cand doarme felxi in carut, etc.
Viata poate parea happy-ever-after. Doar ca uneori, vine un moment mai special. Cand arunc pe mine singura fusta de gravida (cea din pozele de acum, cu care mergeam eu la mare, nu la cununie...) iar acum vine botezul in care voi arunca pe mine rochia de la cununia civila cand aeram deja gravi in doua luni.
si tot asa. chiar nu o spun ca sa primesc ceva inapoi. nu am ce primi, mai mult decat ce vad eu insami in oglinda.
dar simt doar ca m-am impotmolit. e ca si cum in nisipul miscator mi-e caldut si bine, dar uneori mai trece cate o oglinda pe langa mine si ma vad clar in nisip pana la gat.

doar ca de data asta v-am pus si voua imaginea din oglinda, doar ca sa va arat cum fu.

no' gata. incheiem transmisiunea din butoi. Andreea?...

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ton de capra...haha...m-am prapadit de ras. un pupic lui Mario ca e scump tare

azi am avut o noua tentativa de AD, cu mango, si a fost bine : a supt la el, nu s-a inecat deloc (ca la banana).Tb sa ma chinui sa pun si eu filmuletul pe blog sa-l vedeti.

Mergi la inceput