Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura_Luiza spune:
Ziki, nici eu n-am timp, chef de sala. Decat sa ma ingramadesc si sa ma cert pe saltele mai bine fac acasa. Cum zicea si Zumzu, la inceput am facut o luna jumate tae-bo cu billy blanks, apoi pauza si acum m-am apucat de un program pe numele lui Slim in 6, 6saptamani, 6zile/saptamana. E f tare pt ca merge progresiv, din usor in mai greu. Il recomand. Le-am luat de pe isohunt.
Eu urasc sa aleg, dar daca tie iti place e fff bun!
roxx26 spune:
Pup fetele!
revenit din plimabri cu fete frumoase.
Asteptam sa se raceasca legumele si sa papam masa de pranz. Azi avem cartof dulce si dovlecel
ZIKI, m-am emotionat...Sunteti minunati. Cumintei amandoi, emotionati (incercand fiecare sa ascunda emotiile cu dibacie - nu v-a iesit nici unuia oricum), frumosi si indragostiti! Sa ramaneti exact asa intotdeauna!
GABIU, e bine ca mulgi lapticul, chiar daca nu iese cantitate mare, important e sa fie sanul stimulat in continuare. Cand vei alapta din nou, donsoara va sti sa-si ia cat ii trebuie. Ideea e sa mulgi cam la orele la care papa ea, macar cu aproximatie. Iti tin pumnii! Mai e putin!
FOXY, multumim. Sanatate si puiutului tau! (daaa, ca-n Luceafarul, v-am mai zis eu mai demult ca de-aia a vrut tati numele asta!)
TUNDE, ce tare e Mario, am murit de ras!
Ia sa ma mai apuc si eu de niste sporturi, ca mi-ati facut pofta!...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
mirela2 spune:
deci...cumparat una bucata premergator
e super incantat Robert de el
l am pus si pe Razvi, i s a parut lui ceva ciudat prima data, apoi a inceput sa invarta si sa apese pe cele butoane, dupa un sfert de ora a inceput sa intinda manutele si sa se uite dupa mine ca sa l scot de acolo
acum vreau sa vad cat sta si frasu
o sa le mai iau si un jumperoo din ala si gata cu prostiile astea
in rest jucarele, dar as vrea ceva care sa i faca sa lucreze cu manutele si cu caputul, ceva gen cub mare cu gauri prin care sa bage diverse jucarii de forme diferite
am gasit ceva la vreo 60 de lei
dar sa intre indemnizatia ca ciuciu bani acum
maine pleaca GRasu la masa-mare, ca nu mai e chip sa l tin aici, in afar de laptop nu vrea sa faca nik, plus ca cica vine si tacsu de prin tari straineze si vrea sa l ia la Resita
le facui dovlecei umpluti (la motani) cu legume si carne de vita
sunt curioasa daca or manca, oricum am fiert si legume simple, asta ca rezerva
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
florintunde spune:
Ziki
regula de aur!;ia-o incetul!nu te gandi mereu la asta..incearca sa te simti bine in pielea ta..esti o femeie de invidiat..ceea ce ai tu in cap ar da multe femei toata silueta pt ea..cate fufe batz si tzatza fara mintiuca iexista pe lume! incearca cateva zile macar sa nu te gandesti la cate kile ai!..Eu si daca ma ingras 2 kile s nervozata,fara chef si ma vad balena...in moment ce renunt la crize..slabesc fara sa-mi dau seama.
Elimina painea din meniu..baga apa multa..si gaseste-ti echilibrul sufletesc...
Nici sportul nu face minuni..ajuta tot asa 2-3 kile..dupa ce stagneaza ..pt ca organismul se obisnuieste cu orice.
Alergatul nu se compra cu nimic!cel mai eficace pt slabit..mai ales dimineata pe racoare..sau inotul iarasi face bine pt silueta..fara a necesita efort urias!merita sa le faci combinat..seara inot..dimi alergat!
Am f mult sport in viata mea..am fost si sotie de antrenor de fittnes....am mancat si ton si piept de pui +apa plata cu lamaie..sa ma fac batz..slaba..n-a mers!A mers cand nici nu ma steptam.
Frumusetea vine dinauntru....think pink!ai sa reusesti..te pup.
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki Acum am 83. Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011] |
dau o bere bergenbier (prietenii stiu de ce!) poate asa scapam si noi de "83"
vias spune:
ma scuzati ca dau buzna peste voi, vin cu un apel umanitar:
Darius are urgent nevoie de doar 200 ron!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163521&whichpage=1
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
fragrant8 spune:
ziki-bombaniki - noi sa stim ca te iubim si la 63 si la 83 si la 103; sper doar sa reincepi sa te iubesti si tu, si sa te simti bine in pielea ta;
uite o dedicatie; eu ascult mereu melodia asta cand nu prea ma am la inima;
http://www.youtube.com/watch?v=MMt3_p04XaQ
ps - am incercat sa folosesc functia embed a video, si nu merge; cine ma lumineaza?
adryiii spune:
Hello!
Catalinasa te faci bine repede.
Gabi, ma bucur ca ai gasit solutia cu lapticul! Sanatate.
Fragrant eu am facut odata, mai demult maioneza din pufuleti si a iesit super buna.
Ziki, ce sa-ti mai spun si eu? Stii si tu ca nu esti singura si ca vom reveni cu toate la formele dorite. Eu una incerc sa ma simt bine asa cum sunt dar sper mereu sa mai slabesc. Desi eram convinsa ca dupa sarcina o sa fiu iar bat, uite ca nu e chiar asa. Atacam pe toate partile. Bravo fetelor care va tineti de sport. Eu am reusit sa folosesc relax $tone pe burta si m-am trezit cu febra musculara, dar nu ma doare locul operatiei acum.
Am un buget de 300 de lei (asa zice sotul) pentru un scaun de masa. As vrea sa fie reglabil la spatar si dc se poate si pe inaltime.Si mi-ar placea sa fie crem, alb cu buline si flori sau ceva maro, bej etc Stiu ca sunt multe pretentii. Trebuie sa incepem si noi diversificarea ca suntem codase. Ceva recomandari? Daca se poate pls...
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus ma scuzati ca dau buzna peste voi, vin cu un apel umanitar: Darius are urgent nevoie de doar 200 ron!! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163521&whichpage=1 Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
Camy, ti-am trimis PM.
Luca Alexandru, mica mea comoara
fragrant8 spune:
tunde - cum iti faceam eu teoria lui pylori si tu erai deja patita
ce tare-i mario: "voce de capra"
doloress - am gasit unt de cocos la IGA, aseara; numai ca nu-l tin lg celelalte unturi (de migdale, arahide, ect...), e lg praf de copt, nuca de cocos...
si nu e chiar scump: 5$ - 400g, si e si bio pe deasupra;
m-am uitat dupa aia dupa magazine in rom care sa comercializeze salbaticiuni din astea, ca sa stiu ce pot manca in romania; si am dat de unul: pukka foods, e prin bucuresti, dar se pare ca are sucursale in multe orase;
am fost surprinsa sa vad ce varietate de produse au, dar si mai surprinsa de preturi;
uff- scump tare sa fii vegan si raw in romania;
untul de cocos la ei e cca 13$ 200g;
a...si am mai gasit ieri melasa de roscove; ca tot m-am lamurit ca roscovele exista de-adevaratelea; e cam funny la gust; parca e ciocolata arsa
m-au molipsit doamnele alea cu siturile lor raw si vegan; mi-am notat mai multe retete de la ele; incerc macar o masa pe zi sa fie raw; tp de o sapt, sa vad cum merge;
am inceput ziua cu un smoothy verde, tot de pe situl cu pricina luat;
o mana de patrunjel, 2 de spanac, 1 mar si apa; si nu e rau la gust deloc, sa gustul de mar e f puternic...