Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

...pai si cum ai schimbat optiunea sa iti apara si in postari???

EDIT: hai ca postarea nu isi mai are rostul. M-am descurcatara singura. Trebuie sa va incarcati poza pe bara de meniu din stanga monitorului, unde apare un frame de foto si optiunea schimba poza. Daca incarcati poza aici,va apare si in postari. Daca incarcati poza din profilul personal, nu apare decat la profil... Spor la treaba nenica!!!

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (11+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

Ce forfota parca suntem intr-un stup imi place
Ce bine e cand ai o stare de bine Doamne ajuta sa treaca la toata lumea greturile ca urmeaza o perioada frumoasa apoi.
Am sa-mi pun si eu poza la avatar daca tot e in trend.
Alice ce mamica tanara si slabuta
ma daduse cineva un cont personal merg sa verific in urma.
Imi trimiteti si mie parola de la contul comun. Mersi

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 9s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Revin

Carina ce fetita mare, o adevarata domnisoara vei avea ajutor de nadejde.
Deci se discuta de toxoplasmoza. Eu sunt stapana de doua pisici de 8 ani una birmaneza nascuta crescuta in casa si alta recuperata d ela gunoi de pe la 2 luni si nu am toxo si nici nu am avut vreodata. Asta nu e deloc o bucurie acum in sarcina dar zic ca nu o sa iau chiar acum daca mentin regulile de igiena si dupa ce schimb nisipul ma spal pe maini.
Tot amatoare de pupat caini in bot am ramas, acum doar la cainii de pe afara pe care ii cunosc , nu de alta dar sa nu ma aleg cu vreo muscatura.
Ce vroiam sa spun cu povestea asta este ca mi se pare o exagerare sa faci testele in fiecare luna mai ales ca nu sunt ieftine. Sunt invinuite doar pisicile dar stiu ca se mai poate lua si de prin alte parti nu e doar pisica gazda. Ideea este sa avem foarte mare grija la ce alimente consumam si cum ne spalam pe maini. Unghiile lungi nu ajuta prea mult la igiena dar fiecare face cum stie.
Eu am facut in trim I si apoi in III anticorpii si joi fac pentru prima data in sarcina asta iar, desi sigur nu am facut intre timp boala.
O zi frumoasa la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 9s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mda-triunghiul rosu care il vedeti in dreptul meu e cartonas rosu-activ 30 zile.L-am meritat,pentru limbaj licentios,insa cuvintele si le-a meritat deoportiva interlocutorul meu hartuitor..
M-am simtit datoare cu o explicatie

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ce este contul comun?

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Nu stiu voi, dar eu mananc f mult de vreo 2 saptamani incoace. Azi am facut supa de rosii cu galuste si am mancat deja 2 farfurii. Zilele trecute am patit-o cu o ciorba de legume acrisoara...am mancat 3 farfurii. Vai-vai! Noroc ca este loc pt kg, am inceput sarcina asta cu jumatate de kg mai putin decat pe cea cu baietelul si anume, 46.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hello!
Moama, ce nebunie cu pozele astea. O sa vizitez si eu contul comun.
Bianca, contul comun este un user comun pe care il avem atat aici, pe forumul DC (si care e ian.feb2012) cat si un cont comun pe picasa. Comun inseamna ca poate fi folosit de toate membrele odiseei noastre, cu conditia sa aiba parola la acel cont. Sper ca te-am lamurit.
Felicitari tuturor gravidutelor pentru vestile bune si pentru buna dispozitie de pe forum!
Am fost si eu la eco pentru masurarea pliului nucal. E totul in parametri normali, bebe e bine dezvoltat, a mai crescut 1 cm jumate de saptamana trecuta, deci are 6,5 cm si i-am auzit si inimioara. Ne-am distrat copios, atat noi (eu si sotul) cat si doctorul pentru ca bebe statea cu fata la noi si nu vroia deloc sa se intoarca cu spatele sa-i masoare bine pliul nucal. Asa ca doctorul a inceput sa balangane burtica si s-o agite, doar-doar s-o misca bebe. Eee, cand a vazut bebe ca-l deranjam asa s-a suparat, sa fi vazut cum dadea furios din picioruse, stransese pumnisorii, era haios foc! Deh, am copil cu personalitate, seamana cu sora-sa. Aaa, si se pare ca vom fi mandri posesori ai unui carucior roz. Ne-a spus ca, in proportie de 90%, e fetita. Nu va pot spune ce incantata a fost fii-mea cand i-am spus ca probabil va avea o surioara. Deja sotul meu m-a anuntat sa ma pregatesc de bebe 3. A zis ca nu se lasa pana nu face si un baiat.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Si pot primi si eu parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bianca, poti, daca iti activezi PM-ul.
Am pus si eu 4 poze pe picasa. Pozele cu bebe sunt neclare pentru ca scannerul de aici de la serviciu nu scaneaza decat in format pdf asa ca a trebuit sa convertesc pdf-urile in jpg-uri. Ce-mi pare rau e ca poza mare cu fata lui bebe e color si se vede ffff bine in realitate, in schimb scanata nu se vede mai nimic. Asta e. Am pus o poza si cu fii-mea cu anuntul facut cu manutele ei (cu ajutorul meu, desigur) pentru familie.
MyLady, uau, ce burtica impresionanta ai avut!!!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ciao fetelor!
Iaca si eu p'aici mai arunc un oki sa va urmaresc
Moooama ce zi naspa am avut azi la birou
Felicitari noilor burtici aparute si sarcina usoara!
Mie au inceput sa imi iasa din analize si pana acum sunt foarte bune, RH tot pozitiv (nu ca s-ar schimba, ca stiu ca asa ramane, dar il facusem doar la sarcina cu Eva si vroiam sa fiu sigura ca nu mi l-au gresit atunci, na, mai stii???) Listeria negativ deci ok, si din profilul trombofilie cateva care sunt super ok, in limite, mai astept mutatiilecare vor fi gata in 27.
Bon.
In alta ordine de idei, cred ca azi z1, ca spotting... deci ma bucur! urmeaza sa incep eu cu temperatura bazala, ma bombardez oricum de vit E, C, Elevit, acifol ca la carte si gata, ii dau bice, in 2 saptamani incepem olimpiada sa vedem ce-o iesi.
Astea sunt stirile in ceea ce ma priveste va urez numai bine, va pup, ma bucur ca v-am vazut la fatza, pe cele cu avatar si imi sunteti tare dragi asa ca nu scapati de mine, o sa tot bantui pe aici.
Pupici-pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Edit: deci, eu pierdut spotting. Fugit de la mine. Nu inteleg. Ziua unu = nula. Nu mai inteleg nimic, ma bucuram ca nah.... ma grabeeeesc, ca asa sunt io nebuna............

Mergi la inceput