Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
kraluca spune:
buna fetelor!
am intrat astazi si v-am vazut... diseara pun si eu poze ca acum sunt la serviciu! va poop dulce si ma bucur sa va cunosc!
9+
iaura21 spune:
buna fetele
dar ce avatare urate ne-au pus ,nu se fac si pt. blonde?
...tre' sa-mi caut o poza sa pun
azi ma declar fara greturi ,pana acum...
va pup si o zi faina sa aveti
minunea mea
14+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Alice_Elena spune:
neata mamici frumoase!
am venit sa va arat poza promisa.
sunt acolo si poze mai recente cu Mara
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
catiushor spune:
Na, ca mi-am pus si eu poza la avatar, sa fiu in trend. Parca e mai bine sa va vad la fatzuci.
Vreau si eu datele contului pentru pozici, please !!!
va pup !!!
gravidutza
12+
Annisia spune:
Fetelor, cum ati reusit sa va incarcati poza la profil? Eu am pus una si cred ca nu le-a placut de moaca mea, ca vad ca nu-mi apare... Vreau si eu!!!! Oaaa-oa-oaaaa!!!!
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (11+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
noce spune:
Uf, ce greataaa!
Bianca, si eu tot asa inscrisa facut carnet de sarcina si astept eco in aug. Parca pana nu vad puiul pe ecran nu-mi vine sa cred. Si la prima sarcina am facut prima eco la 13s, lunga asteptarea asta.
vad ca au aparut poze de pe o zi pe alta. prima oara am crezut ca am gresit site-ul
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Fetelor, cum ati reusit sa va incarcati poza la profil? Eu am pus una si cred ca nu le-a placut de moaca mea, ca vad ca nu-mi apare... Vreau si eu!!!! Oaaa-oa-oaaaa!!!! ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (11+)Micul Yanis creste mare Suriorul lui Yanis Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
eu o am pusa de mai multe luni-numai canu era activata sa apara si-n postari,ci doar daca imi era accesat profilul!
*Blackmoon Lady
10+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
olishka spune:
Salutare!!!
Eu astazi sunt cam "lesinata". Nu am forta sa fac nimic si ametesc mereu. Piciul nu merge la gradi caci ii curge nasul, asa ca ma chinui sa-l distrez din pozitie orizontala.
Alice_Elena frumoasa tare Mara ta
Si e asa micuta...O sa fie frumos cu diferenta asa mica intre copii. Si noi ne-am dorit, dar n-a iesit.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
8+
puiutza27 spune:
Fetelor, dragelor,
Sunt foarte speriata, aseara mi-am vizualizat analizele on line (analize generale de sange)pe langa care am insistat sa fac si analize pentru toxoplasmoza pentru ca eu stiu cel mai bine cati catei si pisici am pupat toata copilaria...
(sper sa nu regret) Au iesit toate bune, mai putin cele legate de toxoplasma, care au valori pozitive. Dupa ora 14, pot suna unul din medicii pe care ii cunosc sa vad ce inseamna asta mai exact, oricum bine nu cred ca este..... Intre timp stau ca pe ghimpi
.
Mai uit cand citesc mesajele voastre... Vreau si eu sa vad poze.... Eu cu burtica mea nu am ce poze sa pun pentru ca inca nu se vede nimic, abia astept sa creasca
+7