Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Alice_Elena spune:
va multumesc pt aprecieri :)
lexi felicitari pt fetita
sa fie sanatoasa si cumintitca
puiutza, ai facut si igg si igm pt toxoplasma? daca igg e pozitiv nu e de speriat, e chiar de bine. inseamna ca ai avut contact cu virusul si ai anticorpi. daca igm e pozitiv, atunci ma gandesc ca trebuie sa anunti doctorul si sa urmezi un tratament. oricum, linisteste-te ca se rezolva 
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
Alice_Elena spune:
ylari, bravo ma bucur ca ti-au iesit analizele bine. spor la bebic
ne ti si pe noi la curent cu ce mai faceti 
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
anangel_lexi spune:
Ylari
, ma bucur ca analizele sunt bune, mult succes la bebe, sa ne dai cat mai repede vestea cea buna!
Alice, multumesc pt. felicitari si urari!

de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lalitzuza spune:
Buna fetelor , ma bucur sa va vad vesele si optimiste...
Ylari felicitari ptr analize si spor la treaba .Faci foarte bine ca monitorizezi temp bazala , poti sa te ajuti si de ceva teste de ovulatie din ziua a 10 asa ptr siguranta ... restul vine de la sine despre procesul tehnologic nu este cazul sa d
iscutam ca de toata lumea stie ... Pupici si asteptam vesti bune de la tine .
fetelor cu toxocara nu va stresati f tare .. la cate animale au fost pe strazi sunt convinsa ca multi am facut boala ... doar ca atunci cand nu este srcina nimeni nu o baga in seama . Asa este ... igiena mainilor este f importanta acum ... mai ales daca avem animalute in grija ....
Va pup somn usor si toate cele bune .
Nicole1980 spune:
My lady – tare draguta ai fost…m-ai auzit imediat cum am strigat dupa parola.
Multam ! Am vazut pozele. Cate kg a avut printesa ta la nastere, am vazut ca aveai o burtica foarte mare.
Alice – cat de scumpica este Mara.
Dar si de mami ne place !
Ylari – ma bucur ca totul este in regula si te asteptam in curand cu vestile bune. Succes la olimpiada !
in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
biancabia spune:
Puiutza ai contact in perioada asta cu pisici? Banuiesti de ce ti-ar fi putut iesi pozitiv? Adica faptul ca ai avut contact cu toxina e de bine insa partea a doua e mai delicata. Eu toata sarcina anterioara am fost speriata de toxo, nu sunt imuna si acum am aceleasi stres.
Da-ne vesti, ce ti-a spus dr
Bianca
ALEXIS-ARIAN si
8+
biancabia spune:
mi-am activat si eu pm, poate imi trimite cineva parola, va rog. Multumesc
Bianca
ALEXIS-ARIAN si
8+
My_Lady0091 spune:
lexi....felicitari pentru fetitza...dar sa stii ca fetitza se poate transforma in baietel pentru ca outele coboara in scrot si in sapt 39-40..deci poti avea surprize!!
da,am avut o burtica maaaaaaaaare,cu mult lichid amiotic!
Nicole, Rebecca a avut la nastere 3,650 kg.
Ylari-felicitari pentru vestile bune si sa vina bebe repede si sanatos!
Bianca ai PM!
*Blackmoon Lady
10+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
tebligia spune:
neatza burtici ....
lexi felicitari pt fetita si noi ne dorim tot fetita dar presimt k este un mare baiat
va pup
andri31 spune:
buna fetele !
va deranjez si eu. sunt o mamica de la buburuzele ian-feb.2011 si vreau sa va intreb daca sunteti interesate :
- www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291" target="_blank">umidificator NEFOLOSIT decat pt testare la 250 lei
si
- sterilizator la 100 lei
mai negociem ....
pup toate burticile , mamicile si bebelusii dragi.
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011