Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_anto spune:
Buna fetelor!!
WOW ce de mamici noi!!! Sa aveti sarcini usare!!
Ne-am intors si noi ieri dupa-amiaza de la Breaza. A fost MINUNAT! Asa ca acum ma ocup de bagaje si in seara asta ne intoarcem acolo. Profitam de aer curat, racoare (doar in casa). Sara a stat numai afara, nu s-a uitat nici macar 1 minut la desene in 3 zile! Era super fericita sa alege prin toata curtea!
Eu m-am incumetat si am condus putin azi (dupa mai bine de 2 luni de pauza) si nu am avut probleme. Mi-e tare greu sa nu sofez, recunosc, sunt dependenta de masina.. Mai ales la Breaza, unde ma tot fatzai cu Sara ba la Sinaia, ba la Campina, ba in parcuri, la piata, etc. In Buc te mai descurci, dar acolo mai greu cu copil si burtica
Cam asta despre noi. Dau fuga sa vad pozele iaurei.
Aaa, LA MULTI ANI INK@!!!!!
Alina 12+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
elenush Ma bucur ca ne-ai scris, dar as vrea sa iti arati putin si optimismul. Bebelusul vostru va veni cand ii e dat sa vina si va va face foarte fericiti! Trebuie sa te lupti si sa nu te mai uiti inapoi! Te pup si te imbratisez cu drag!! Stii ca vorbesc in cunostinta de cauza.
Nicole, Alice si eu tot cu Rh negativ, fir-ar sa fie.. Am facut acum 2 sapt analizele si nu s-au dezvoltat anticorpi. Eu la sarcina trecuta am fost tot la Inst. de hemato de pe dr. felix, dar acum fac si la euroclinic, asa ca eu fiind arondata la ei am scapat de un drum in plus.
Nicole poate aveti drum spre munte vara asta si ne faceti o vizita.
alina_anto spune:
Hai ca eu nu mai termin cu mesajele..recuperez din weekend
raluca, da sotul meu a fost aseara la bon jovi..Si i-a placut muuult. Vroiam si eeeeuuuuu, dar asta este..Nu cred ca rezistam atata timp in picioare si nu avea rost sa risc.. Dar ma bucur ca a mers el macar si mi-a adus si mie franturi de piese inregistrate pe iph
alina_anto spune:
Iaura, ti-am avazut burtica frumoaaaaasa Cam asa e si a mea. Unde erati, la snagov?
alina_anto spune:
Fetelor mai scrieti ceva ca o sa umplu singura toata pagina
My_Lady0091 spune:
Doresc si eu parola si userul la contul comun pentru a posta niscaiva poze
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cris_cris1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kraluca Buna fetelor si o saptamana frumoasa va doresc! Bun venit fetelor noi si sarcina usoara! eu vin mereu cu cate o intrebare: mi-am facut restul de analize in weekend si am observat ca mie dr nu mi-a dat sa fac listeria... am cam mancat la inceputul sarcinii chestii care nu trebuia (branzica de la tara si tot felul de salamuri) si cam stau in dubii. Sa-i spun dr, sa ma apuc de capul meu sa fac analize? voi toate ati facut analiza pt listeria? 8+ |
Nici mie nu mi-a indicat dr. sa fac analiza pt listeria, dar trebuie sa testez toxoplasma si rubeola in fiecare luna (nu o sa fac chiar in fiecare luna, mi se pare cam des). Din pacate nu sunt imunizata la rubeola si mi s-a spus sa ma feresc sa intru in contact cu copii prescolari. Asta va fi destul de greu pentru ca toti prietenii nostri au copii.
8+
tebligia spune:
bun venit viitoare mamici
eu acum vin de la doctor mi-a fost rau in weekend si am fost la o echo sa vad bebele , fiindu-mi teama de ce este mai rau, si este ok inimioara bate bine si astepta bitestulpe 21
voi aveti dureri de burta ?
10+
olishka spune:
Salutare,
Bun venit noilor mamici Sa aveti sarcina usoara si fara problemute
Eu am primit lista de analize, dar inca nu am ajuns sa mi le fac, caci n-am avut timp. Zilele astea n-am cu cine sa las copiii, dar sper sa ajung cumva maine poimaine.
Am fost si la nunta, unde m-am simtit neasteptat de bine Nu mi-a fost deloc rau, am dansat toata noaptea. A fost foarte frumos, doar ca n-am rezistat pana dimineata si pe la 4 m-am dus la culcare, caci cu o noapte inainte am dormit doar 3 ore Dar am rezistat foarte bine
Ieri mi-a fost cam rau caci ne-am intors pe Transfagarasan si nu prea am rezistat pe serpentine. Cam greu m-am bucurat de peisaj.
Va rog sa-mi dati si mie contul si parola ca sa pot sa va cunosc si sa pun si eu cateva poze
Fug sa-mi schimb semnatura
Olga, mamica lui David iepurasul si 7+
dr_anca spune:
Salutare!
Bine ati venit burtici noi
Eu am avut o duminica de cosmar de la 6.30 m-am trezit ca sa vomit si am tinut-o tot asa cu mici pauze de somn pana la 9.30 cand am fost la baie ultima data dar am si reusit sa adorm. Problema ar fi ca nu este de la sarcina ca vineri spre sambata a avut aia mica aceasli simptome si tot nu s-a oprit cu nimic nici la ea. Orice iau de voma pe gura atunci cand mi-e rau scot in 10 min inapoi. Nu avea rost sa merg la urgente ca nu se atinge nimeni de o gravida, am patit si la sarcina trecuta si mi-au zis e normal mergeti acasa. Stiu si eu ce este normal si sa vomiti o zi de dimineata pana seara nu este normal nici macar intr-o sarcina.
Azi nu as fi venit la lucru dar eram asteptata asa ca nu am tras chiulul desi am iesit sa imi iau covrigei ca iar simteam ca ma ia putin.
As pleca si eu in concediu sa vedem cum facem ca sotul are 2 saptamani dar pe 30 iulie cununam si se aduna cheltuielile.
Ce frumos ca aveti unde face escapade in afara orasului. As vrea sa vad si eu apa si multa verdeata si mai ales ca s-ar bucura foarte tare Saruca mea.
Tinem pumii fetelor care fac eco pentru pliul nucal.
Apropo data nasterii mele : 26.12.1981 daca aveti timp fetele
O zi frumoasa si racoroasa!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008