Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor va doresc sa treceti mai repede peste perioada asta cu greturi

Va dau si eu datele mele:

Data nasterii : 02.06.1987

DPN: 23.02.2012

Multumesc ca m-ati trecut in listuta

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Multumesc pentru primirea frumoasa.

olishka ai aceeasi DPN ca si mine...
OFFF... cel mai mult imi doresc in aceste momente sa imi treaca starea de greata permanenta pe care o am, ma epuizeaza....

O zi frumoasa in continuare sa aveti!

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Dar in semnatura suntem in saptamani diferite, unde am gresit? Interpretez eu gresit? Daca am 7 saptamani si 3 zile ce trec in semnatura, 7 sau 8 saptamani?

Multumesc,

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Iaura, ti-am avazut burtica frumoaaaaasa Cam asa e si a mea. Unde erati, la snagov?

Alina 12+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

alina ,eram undeva langa tg.mures...si noi avem in plan o plimbare pe la munte ,undeva brasov si inprejurimi,abia astept,dar ma cam oboseste masina si ma omoara aerul conditionat ,dar facem noi cumva,asta pe la sfarsitul lunii,poate imi dai ceva idei de vizitat pe acolo...nu am fost demult prin zona,mai ales vara
vrem poze si cu burtica ta

minunea mea +14

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_cris1

Credeam ca mai trec greturile pe la inceputul lunii a 4-a - eu sunt 8+ si simt ca nu mai pot. Ai baut ceai de ghimbir?

+8

radacina de ghimbir uscat. Can ti-e rau rontai un pic. Eu nu am gasit nicaieri, numai ghimbir proaspat asa ca am cumparat ghimbir uscat macinat si am amestecat cu miere. Iau dimineata in timpul mesei si peste zi maxim 2 lingurite. Nu stiu cat ajuta, am zile cand ma simt bine si zile cand mi-e f rau. Pana acum nu am vomitat deloc...dar nu stiu daca e de la ghimbir sau asa este sarcina la mine.

oricum am un remediu mai bun. Poza lu` bebitza de la eco. Ma uit la ea si imi trece tot si starea de rau si nervii...

O zi frumoasa si racoroasa va doresc!!! aici la munte cica o sa plua pana in seara. abia astept !!!

gravidutza 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna ziua.Azi mergem si noi sa vedem penrtu prima oara bebeulAbia astept si ma rog la DD sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor, cat ma bucur sa vad ca sunteti bine...Offf....ce n-as da sa fiu si eu printre voi cu bebita la mine in burtica! as fi avut si eu aproape 12 saptamani. trec printr-o perioada atat de urata din viata mea...parca nu se mai termina! Pierderea sarcinii a fost doar inceputul! Sper sa ma alatur si eu in randul mamicilor cat mai repede...dar numai Dumnezeu stie ce o sa fie! sa aveti grija de voi si de bebicii din burtica voastra!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

of, elenush si eu imi doream sa fi alaturi de noi...m-a intristat cel mai tare pierderea ta...nu mai am cuvinte de consolare ,stiu ca ti-e greu in continuare ,eu nici nu as putea citi pe aici,asa ca te vad un pic spre optimism ,asa te vreau ,si o sa vina si bebele cand vrea DD ,multi

minunea mea +14

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza27

Dar in semnatura suntem in saptamani diferite, unde am gresit? Interpretez eu gresit? Daca am 7 saptamani si 3 zile ce trec in semnatura, 7 sau 8 saptamani?

Multumesc,

+7

7 plus,treci,exact cum ai si facut!plusul reprezinta zilele

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Multumesc pentru user si parola pe gmail..dar n-a pus nimeni vreo poza pe acolo?voi unde va admirati burticile si copilasii?
sau am nimerit io gresit?

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor!!! sa avem o saptamana frumoasa cu vesti bune de la toate . Bun venit noilor burtici sa aveti sarcini usoare cu bebelusi frumosi si sanatosi !!!!Ma bucur cand vad ca lista se mareste
Nu am scris de ceva vreme ... am fost si eu la dr. ptr bitest a masurat pliul 1.2 acum asteptam interpretarea datelor ..inimioara batea bine de tot ... bine ca am treaba ca sa imi tin mintea ocupata ..In week end am fost la o nunta .. se pare ca ii place la petrecere ca pana dimineata am stat, a fost frumos si am dansat parca si uitasem ca sunt insarcinata...
Elenush, ma bucur ca ai intrat, doar sufletelul tau stie prin ce treci , dar noi suntem alaturi de tine si tu esti mai puternica decat crezi si ai sa vezi ca in curand o sa ne dai vesti bune . te pupam si te imbratisam cu drag .
Va pup toate cele bune si astept vesti bune de la toate

Mergi la inceput